Ootd- Salopeta cu un umar gol de pe Femmeluxe

Saptamana trecuta a sosit inca o comanda Femmeluxe. Sa fiu sincera, cred ca aceasta este cea mai reusita comanda de pana acum. Am nimerit al fix atat marimile cat si modelele de haine alese. De data aceasta am optat pentru o salopeta cu un umar gol in alb si negru, o salopeta cu umar gol neagra cu imprimeu leopard , o rochie neagra si o bluza cu imprimeu. 

Salopeta cu un umar gol Femmeluxe 

Salopetele intotdeauna mi-au placut. De-a lungul timpului mi-am tot achizitionat acest tip de articol vestimentar si de fiecare data l-am purtat cu placere. De data aceasta de pe Femmeluxe am optat pentru o salopeta cu un umar gol. Contrastul imi place la nebunie iar umarul gol ii da un aer sofisticat. Materialul este foarte calitativ, se aseaza super bine pe corp si este foarte elastic. Nu are niciun fermoar, aceasta se imbraca pur si simplu, mulandu-se perfect pe corp. In comenzile trecute mi-am achizitionat hainele de pe site in marimea 8. Am observat de fiecare data ca salopetele cu marimea 8 imi sunt mari asa ca am decis sa imi iau cu un numar mai mic. Asa ca salopeta de astazi este nr 6 si imi vine perfect! Fiind materialul extrem de elastic se potriveste siluetei mele, dar si fetelor putin mai slabe. Salopeta aceasta mi se pare potrivita pentru un eveniment important. Desi materialul nu este pretentios sau scump, aceasta are un impact vizual placut. Cu o pereche de pantofi cu toc inalt sau sandale, este o alegere potrivita pentru orice ocazie deosebita.

salopeta umar gol

salopeta umar gol

salopeta umar gol

Aceasta este cu siguranta salopeta mea favorita si o voi purta cat mai curand la un eveniment deosebit. Accesorizata corespunzator, dar nu incarcat, voi reusi sa ii pun frumusetea in evidenta si mai mult. Pretul sau este extrem de accesibil, asa ca daca sunteti in cautarea unei salopete deosebite, aceasta este alegerea cea mai buna. In categoria co-ords veti putea gasi o sumedenie de salopete dar si seturi din doua piese, absolut superbe!

Cum vi se pare aceasta salopeta? Ati purta acest model?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

20 Comments

  1. Nu sunt mare fana a rochiilor, imi plac pe alte persoane, nu pe mine. Le port la nevoie, dar ma simt mult mai bine in salopete. Aceasta este eleganta si iti vine super bine. Unde a ajuns comanda?

  2. Imi place tare salopeta aceasta! Chiar m-as vedea purtand-o! Nu am mai avut nicio salopeta cu o singura maneca, insa as indrazni sa imi achizitionez una. 😀

  3. Imi place cum iti sta dar nu e stilul meu, poate daca era rosie. 🙂 Oricum abia astept sa te vad purtand-o la un eveniment, sunt curioasa cum o accesorizezi.

  4. Mereu m-am intrebat, ce senzatie trebuie sa ai cand ai o maneca si pe cealata e pielea goala. E foarte faina saopeta. Printul e foarte pretentios dar tu ai corp perfect si iti vine bine. Cu maneca nu ma impac.

  5. Personal ador acest imprimeu, am și eu pantaloni de genul. Mai ales că acest imprimeu este foarte purtabil și foarte modelabil din punct de vedere stilistic, combinându-se cu multe lucruri.

  6. Salopetele sunt din nou în trend. Ți se potrivește, vine foarte bine, printul este și el plăcut. Personal, nu m-ar avantaja acest model.
    Felicitări pentru alegere!

  7. Am descoperit recent acest site si observ ca faci alegeri foarte bune pentru ca imi place tare mult cum iti sta aceasta salopeta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.