Perie de intins parul Remington Straight Brush CB7400- merita sau nu?

In urma cu ceva timp v-am cerut parerea referitor la achizitia unei perii de intins parul. Daca merita ori nu, banii dati. Parerile au fost impartite, sunt fete care au fost multumite si fete care nu recomanda. Curioasa fiind, am zis sa incerc pe parul meu sa vad rezultatele. Asa ca in una din comenzile plasate pe Notino, mi-am achizitionat peria de intins parul Remington Straight Brush CB7400.

 Remington Straight Brush CB7400

Remington este un brand pe care eu il prefer atunci cand imi achizitionez produse pentru aranjarea parului. De la uscator de par, placa si acum perie de intins parul. Eu am placa de par achizitionata de curand tot Remington. Sunt extrem de multumita de ea, isi face treaba foarte bine. Dar am fost tentata sa vad cat de eficienta este o perie de intins parul si daca merita banii dati.

Perie pentru intins parul Remington Straight Brush CB7400

Trebuie sa mentionez inca de la inceput ca eu am parul drept asa ca nici cu placa nu am nevoie de mai mult de 10 mine pentru a-l aranja. Dupa ce il spal are volum si muuulte fire rebele. Mi-am dorit o placa de intins parul, pentru a domoli din firele rebele dar a pastra din volumul parului. Volum care dupa folosirea placii se duce iar parul pare lipit de scalp.

Remington Straight Brush CB7400

Plusuri

  • se foloseste foarte usor. Practic e o perie ce incalzeste parul. Deci, se foloseste doar trecand prin par. Daca parul este ceva mai dificil, se poate insista pe suvita de par.
  • are 3 trepte de caldura, asa ca daca nu vrem sa agresam prea tare parul alegem temperatura cea mai mica. Eu personal, o folosesc la cea mai inalta treapta.
  • are oprire automata asa ca dupa o perioada de inactivitate se opreste.
  • are varful rece pentru  a nu ne leza mainile.
  • intinde bine. Nu este ca o placa de par insa parul se aranjeaza tare frumos. Parul ramane cu volum dar firele rebele sunt potolite.
  • peria vine cu instructiuni de folosire dar si un saculet pentru depozitare.
  • timpul pentru aranjare este mult mai scazut atunci cand folosesc peria de intins si nu placa. La placa de par sunt nevoita sa sectionez parul, aici nu e nevoie.

Minusuri

  • pretul. 220 lei mi se pare cam mult in conditiile in care o placa de par este mult mai ieftina. Este posibil ca pe alte site-uri sa fie mai ieftina insa chiar si asa, as zice ca merita maxim, maxim 150 lei. Nu pentru ca nu e eficienta ci pentru ca sunt produse de aranjare mult mai ieftine. Periile de intins parul cam in jurul sumei de 200 lei se incadreaza, indiferent de brand.
  • un alt minus ar fi ca, parul meu nu ramane drept pana a doua zi. Daca il prind in coada raman cutele si sunt nevoita sa o folosesc din nou. Daca folosesc placa, nu mai am problema asta.

 

 Remington Straight Brush CB7400

Acestea fiind spuse, puteti observa ca peria de intins parul Remington are mai multe plusuri decat minusuri. Daca pretul ar fi unul ceva mai mic, ar  fi perfect. Per total sunt multumita de ea. Daca vreti si voi o perie de intins  nu va asteptati sa fie ca placa. Aceasta aranjeaza parul insa nu are efectul pe care il are o placa.

Voi ati incercat o perie de intins parul? Ati fi tentate sa cumparati una?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

20 Comments

  1. Eu am o placa de par pe care oricum nu o folosesc asa ca nu as cumpara si o perie, mai bine merg la salon si mi-l intind ca oricum nu am rabdare.

  2. Cred ca aceasta perie este foarte utila si mai usor de folosit decat o placa de par. Ghinionul meu este ca am parul foarte drept si fara volum, asa ca mie mi-ar trebuie o perie sa-mi dea volum 🙂

  3. Ma bucur ca am citit aceste sfaturi, tocmai voiam sa cumpar acest produs! Eu am un fir de par foarte pretentios, e extrem de aspru si nu se aseaza nicicum! Iti multumesc pentru sinceritate!

  4. Voiam si eu la un moment dat o asemenea perie insa nu stiu daca m-as descurca sa o folosesc. Cu placa este mult mai usor insa imi place mai mult efectul pe care il are peria adica un intins mai natural.

  5. Imi pare rau sa vad ca nu esti multumita. Eu apreciez mult periile de intins parul pentru ca nu imi ard parul la fel de tare precum placile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.