Recomandare: 4 seriale ce merita vazute anul acesta

In adolescenta urmaream seriale zilnic. Nu trecea o zi fara sa vad cel putin un episod din serialul favorit. Bineinteles, pierdeam nopti intregi uitandu-ma cu nerabdare la fiecare episod. Anii au trecut, prioritatile s-au schimbat insa inca imi place sa vizionez filme sau seriale in timpul liber. Timp liber inseamnand noaptea tarziu, dupa cel l-am adormit pe cel mic. Asa ca astazi o sa vin cu  4 seriale ce merita vazute, care mie mi-au placut la nebunie in ultima perioada.

 4 seriale ce merita vazute anul acesta

Good Girls 2018

Acest serial abia l-am descoperit dar in doar cateva zile am si terminat episoadele aparute. In acest moment sunt 2 sezoane insa se anunta si cel de-al treilea. Yeeey!

Povestea este foarte faina. Totul incepe atunci cand 3 mamici din familii obisnuite sunt impinse de nevoia de bani si dorinta de a deveni independente sa jefuiasca un magazin local. Super, nu?! Eiii bine, reusesc sa obtina banii de care au nevoie.  Ba chiar mai mult! Dar totul ia o intorsatura diferita, atunci cand afla ca au furat banii unei benzi rau-famate. Ei, povestea devine din ce in ce mai captivanta si cu detalii interesante!

good girls 2013

The Handmaid’s tale

Acesta este un serial socant ce ne duce intr-un viitor distopic, care ne spuen povestea unei femei fortata sa traiasca in concubinaj sub o teocratie dictatoriala.

Povestea este destul de dura, in care femeile nu au niciun drept si sunt obligate sa fie slujitoare care doar aduc pe lume copiii unor familii instarite ce nu pot face copii. Dupa aducerea pe lume, femeile slujitoare sunt date altor familii. Veti descoperi o poveste trista dar si cat de puternica este femeia si ca lupta pentru drepturile sale.

the handmaids tale

 

 

The Blacklist 2013

Ei binem serialul acesta are 6 sezone si le-am vazut in cateva saptamani. Desi primele 3 episoade nu m-au dat prea tare pe spate, dorindu-mi sa renunt, cel de-al patrulea episod m-a facut sa-l vizionez pana la sfarsit cu sufletul la gura.

Povestea incepe atunci cand un fost agent guvernamental scapat de arestare, Reddington, timp de decenii intregi, se preda subit FBI-ului pentru a ajuta la capturarea unui terorist. Ciudat a fost faptul ca acesta si-a dorit sa vorbeasca doar cu Liz, o tanara specialista a FBI-ului. Pe intreg parcursul serialului vor lucra impreuna si vor captiva cei mai cautati oameni. Bineinteles, detalii socante din viata lor personala vor iesi la iveala, dorind sa vedeti episod cu episod.

the blacklist

The Orphan Black 2013

Serialul are 4 sezoane. Si pe acesta l-am vizionat episod cu episod cu sufletul la gura.

Totul a inceput atunci cand Sarah a fost martora la sinuciderea unei femei ce seamana izbitor cu ea. Avand tot felul de probleme, Sarah ii fura identitatea tipei sperand sa ii goleasca toate conturile femeii moarte. Intrand in viata femeii vor iesi la iveala detalii surprinatoare si va intra intr-un labirint in care e greu sa iasa. Asemanarea dintre cele doua are un raspuns surprinzator, sunt clone! Dar fiecare episod aduce alte si alte descoperiri si intrigi.

orphan black

Cam acestea sunt recomandarile mele din ultima perioada. Astept sa-mi spuneti daca ati vazut vreunul si ce recomandari aveti pentru mine?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

28 Comments

  1. Si eu urmaresc The Handmaid’s tale. Chiar ma tine in suspans. Abia astept urmatorul sezon. Iti mai recomand Empire, daca nu l-ai vazut.

  2. Mie mi a placut mult Grey’ S Anatomy, The Mentalist si The Tudor’ s…de primul sigur ai auzit…habar n am la ce sezon e dar oricum continua, al doilea este despre un geniu in domeniul psihologiei iar ultimul este despre viata regelui Henric al VIII lea…si cred ca ar mai fi si Dr. House …sigur ai auzit si de el!

  3. Recomandarea ta a venit la fix, pentru ca tocmai ce plec jntr o vacanta de 2 sapt unde nu vreau sa vad decat netflix si soare☺️☺️☺️

  4. Și eu am văzut Orphan Black și Povestea Slujitoarei(am citit și cartea). Mi-au plăcut tare mult serialele. Urmează să le vad și pe celălalte două 😁

  5. Sunt intr-o perioada in care timpul nu-mi permite niciun serial. Un film, poate, dar la cum devin.eu de maratonista, un serial in niciun caz. :)) Salvate in.wishlist pentru un pic mai tarziu.

  6. Serialele nu au fost punctul meu forte in acest inceput de an si mi-as dori sa am timp mai mult sa ma pot uita. Am notat titlurile si sa vad cu ce incep

  7. nu am vazut niciunul din ele, eu ma lupt cu Lucifer, mai am cateva episoade, vreo 5, si termin sezonul 3. ma pregatesc pentru al 4lea 😀 ah, da, si a inceput game of thrones :)))

  8. Am vazut si eu povestea slujitoarei si este un serial tare bun. Mi-as dori sa mai adauge episoade noi ca sa-l pot continua. Orphan Black l-am vazut tot la recomandarea ta si a fost foarte dragut si ala

  9. Good girls…..hmmm actorul el, personajul mai rau…..delicios, te tine in suspans, te amuza, te sperie….f misto serialul, sezonul 4 tb sa il caut, credeam ca s-ar fi terminat la sez 3.
    Blacklist f misto si el, dar ultimul sezon…..nu m-as fi asteptat la el, am vazut 2 episoade si parca m-am pierdut sau am pierdut sirul.
    Multumesc si ptr descrierea celorlalte 2, nu cred ca le pot digera….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.