Somn linistit si odihnitor cu pernele si pilota de la Family Flexx

Somnul are un rol foarte important in viata noastra. Pentru a ne de putea desfasura activitatile in mod obisnuit si a avea energia necesara pe tot parcursul zilei, trebuie sa avem un program de somn pe care sa il respectam. Pentru a avea un somn odihnitor, o importanta majora il au atat salteaua pe care am ales-o, lenjeriile de pat dar mai ales pilota si pernele pe care le alegem. De aceea, Family Flexx ne ofera o gama variata de produse de inalta calitate pentru a ne odihni pe intreg parcursul noptii.

Family Flexx

Family Flexx este un magazin online ce ne ofera o gama variata de produse pentru a avea un somn linistit si odihnitor. De la saltele, pilote, perne si pana la lenjerii de pat. La ei gasim produse de calitate dar la preturi accesibile. Fie ca ne dorim produse pentru camera noastra sau pentru camera celor mici, acolo gasim tot ce avem nevoie.

Somn linistit datorita pilotei si pernelor Family Flexx

Si fiindca a venit primavara era timpul sa fac o noua schimbare si sa-mi schimb atat pilota cat si pernele pe care le am. Asa ca de indata ce am primit produsele le-am si pus la testat.

family flexx

family flexx

Perna hipoalergenica Family Flexx

Imi place acesta perna fiindca imia sigura confortul necesar. Este suficient de moale si de solida astfel incat atunci cand ma trezesc sa nu am dureri de cap. De obicei, la pernele vechi dupa cateva zile de folosire pernele isi pierdeau elasticitate, facand cocoloase si incomodandu-ma la dormit. De aceea eram nevoita ca la cateva saptamani sa imi schimb pernele. Pana acum, acestea se mentin foarte bine. O sa revin cu un edit in cazul in care vad schimbari.

perna hipoalergenica

pernahipoalergenica

Perna cu pene de gasca Family Flexx

Recunosc ca e prima data cand am o perna cu pene de gasca dar sunt extrem de incanta. Perna cu pene de gasca ofera o elasticitate mai mare decat orice fibra sintetica , asigurand un confort deosebit pentru gat si zona cervicala. Perna cu pene de gasca este tratata anti-microbieni si anti-acarieni si impreuna cu tesatura din bumbac extrafin asigura o ventilatie ideala in timpul somnului.

Imi place tare mult la perna cu pene de gasca ca este suficient de inalta si imi ofera o pozitie de somn potrivita, astfel incat nu mai am porbleme cu durerile de cap sau de gat, asa cum aveam inainte cu pernele vechi. Somnul meu este mai linistit acum, de cand am perna aceasta si recunosc ca a devenit favorita mea.

perna pene de gasca

 

Pilota hipoalergen Family Flexx

Era si timpul sa imi schimb vechea pilota asa ca varianta aceasta de la Family Flexx mi s-a parut cea mai potrivita pentru mine.

Pilota arata foarte bine, cusaturile sunt foarte fine iar materialul este moale si catifelat. Pilota asigura un climat optim pentru piele. Nu transpir pe timpul noptii si asigura caldura necesara fara a-mi fi ba prea frig, ba prea cald, asa cum pateam inainte. Se poate spala foarte usor chiar si la 95 grade. Chiar sunt incantata de noua pilota, e moale si fina si imi asigura confortul necesar.

pilota hipo alergenica

Protectie saltea copii Family Flexx

Desi piticul meu inca doarme cu noi avem de gand ca pe viitor sa ii luam patutul lui. Asa ca protectia de saltea este ideala pentru a pastra salteaua in cea mai buna forma cat mai mult timp.

protectie saltea

Fete de perna Family Flexx

Desi am fete de perna de la lenjeriile de pat pe care folosesc, fetele de perna inscriptionate cu brand-ul Family Flexx sunt atat de placute la atingere, de moi si catifelate incat sutn alegerea mea atunci cand invelesc pernele.

perne

Cana Family Flexx

Si pentru a fi echipa completa, dimineatile incep mai bine cu o cafea asa ca noua mea cana si-a intrat in drepturi inca de cand a sosit.

family flexx

 

Sunt super incantata de achizitiile de la Family Flexx. Produse de inalta calitate, la preturi accesibile. Acum somnul meu este mai linistit si mai odihnitor.

Voi stiati de Family Flexx?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

22 Comments

  1. Să știi că chiar căutam niște perne și o pilotă, așadar, articolul tău vine la timpul potrivit.
    Mulțumesc pentru recomandare, dau și eu o fugă pe site.

  2. am acelasi tip de pilota si eu. Este de la aceeasi firma cu pernele hipoalergenice nu? Stii ce imi place la ea? Ca e usoara, calduroasa si se spala usor, ca eu am o boala si trebuie sa spal pilotele neaparat vara. Sa le folositi sanatosi!

  3. Acum am aflat de family flexx… dar mai bine acum decat niciodata. Chiar trebuie sa schimb pernele copiilor, asa ca articolul cu recomandari a venit la fix.

  4. Eu sunt o mare cumparatoare de lenjerii de pat, pilote si perne, pe care le schimb din 2 in 2 ani asa ca de curand mi-am cumparat o pilota si doua perne antialergice de care sunt tare incantata.

  5. am vazut produsele lor si pot spune ca arata wow! si daca zici ca sunt si bune…cred ca iau in considerare optiunea de a achizitiona niste perne, ca le am de vreo 2 ani…

  6. Nu stiam despre acest brand, family flexx, dar descrierea pe care ai facut-o produselor, m-a convins ca sunt produse bune. Voi stii unde sa apelez cand voi avea nevoie.

  7. Super!!!Sincer,poate ma fac de ras,dar eu nu am stiut ca mai exista perne cu pene de gasca!!Vai ,trebuie si eu sa imi cumpar,mi se par foarte bune ptr coloana si gat!Mai mi.am cumparat unele din magazin,dar nu puteam dormi pe ele ptr ca erau prea inalte si dimineata ma trezeam cu dureri de gât!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.