Top 3 rochii pe care trebuie sa le avem in garderoba de primavara

Primavara aceasta trebuie sa fim indraznete si sa purtam cat mai multe rochii. Rochiile pun in evidenta feminitatea si sunt potrivite pentru orice ocazie. E soare, e cald si e frumos, asa ca e pacat ca nu profitam de vremea frumoasa alegand cele mai frumoase rochii. De curand am descoperit un nou site de pe care putem comanda. Neer.ro este un magazin ce are o multime de articole vestimentare extrem de accesibile.

Comanda se plaseaza foarte simplu, doar creand un cont si adaugat in cos produsele dorite. Livrarea este gratuita la comenzi de peste 299 lei. Pe mine m-a atras in mod special modelele de rochii de pe site. Asa ca astazi vom vorbi despre rochii pe care trebuie sa le avem in aceasta primavara in garderoba.

Top 3 rochii pe care trebuie sa le avem in garderoba de primavara

Rochii cu imprimeu floral

Imprimeul floral este specific sezonului. De aceea este indicat ca din garderoba noastra sa nu lipseasca un astfel de articol vestimentar. Sunt atat de vesele si dau o stare de bine, asa ca pot fi purtate atat la o plimbare dar si la evenimente speciale. Trebuie doar sa alegem modelele potrivite evenimentului si nu avem cum sa dam gres. O coafura boema si tinuta noastra este ca din reviste. Am vazut pe Neer.ro o multime de modele deosebite care m-au cucerit!

Rochie cu imprimeu

Rochii uni colorate

Trebuie sa optam intotdeauna pentru articole vestimentare colorate. Asa ca o rochie intr-o singura nuanta, vesela si colorata va atrage instant privirile si ne va da o atitudine increzatoare. Eu anul acesta am o slabiciune pentru rochiile in nuante de galben, verde sau roz.

Rochie galbena

Rochii din dantela

Dantela este feminina asa ca putem alege sa purtam rochii din dantela indiferent de momentul zilei. Pentru rochiile de zi vom alege rochii dintr-o dantela mai lejera, pe cand rochiile de seara vor fi realizate dintr-o dantela mai pretioasa.

Rochie din dantela si chiffon

Acestea consider eu ca sunt rochiile ce ar trebui sa fie in garderoba de primavara a unei femei. Culori vesele, imprimeuri deosebite si o atitudine increzatoare. Modele speciale veti gasi pe Neer.ro.

Voi ce rochii purtati in aceasta primavara?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

13 Comments

  1. Uite ca de site-ul asta nu stiam pana acum si vad ca au produse pe care eu le-am mai vazut pe site-urile din afara. Vestea buna este ca banuiesc ca de la ei dureaza mai putin pana le primesc. Plus ca, la o prima privire, nici preturile nu imi par cu mult mai mari decat cele de pe site-urile despre care ziceam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.