Femmeluxe- ce mi-am ales in ultima comanda plasata pe site

A trecut ceva timp de cand am primit ultima comanda Femmeluxe insa abia am prins ocazia sa va vorbesc despre ea. Astazi nu am poze cu tinute insa am decis sa va vorbesc depsre fiecare produs in parte, sa aflati daca merita sau nu achizitia.

Comanda Femmeluxe

Comanda mea a continut: un set sport din 2 piese, o pereche de pantaloni din piele, o rochie si o fusta.

comanda femmeluxe

Set sport din doua piese

Nu e primul set de la ei si deja v-am spus ca imi plac. Acest set comandat de la knitted lounge wear sets este tare interesant si a atras multe aprecieri, asa ca am vrut inca un set nou care sa atraga priviri. Eu port des treninguri de acest gen. De fapt le port zilnic, atunci cand sunt acasa. Sunt lejere si ma simt comod cu ele. Treningul kaki de la Femmeluxe este tare fain. Culoarea imi place in mod deosebit, este altceva fata de ce am eu in garderoba. Materialul e ok, se simte bine pe piele. Eu mi-am ales marime 8/10, S/M la noi si imi vine bine. Bluza e perfecta, pantonii imi sunt putini largi in talie insa nu e  o problema majora. Nu am reusit sa fac poze cu el inca, dar in curand sper sa ma mobilizez, caci trebuie sa va arat ce fain se aseaza. In categoria lounge wear sets se gasesc extrem de multe seturi faine, asa ca aveti de unde alege daca va doriti ceva de acest gen. Daca acolo nu ati gasit ce va doriti, mai aveti optiunea ribbed lounge wear sets asa ca rasfoiti cu atentie si comandati ceea ce credeti ca vi se potriveste. Eu am mai pus ochii pe cateva seturi faine.

trening femmeluxe

Pantaloni din piele

Pantalonii din piele arata exact ca pe site insa consider ca nu sunt genul meu. De fapt nu ma carcaterizeaza acest gen de pantaloni, nici nu stiu unde i-as putea purta. Ca material sunt foarte ok, se simt bine pe piele si se aseaza tare fain pe forme. Eu mi-am luat marima 8, echivalentul a 36 la noi si mi se potrivesc. Dava vreti si voi o pereche de colanti accesati leggings si veti gasi o sumedenie de modele.

pantaloni femmeluxe

Rochie mulata

Rochia e defapt o maleta mai lunga si nu imi place cum vine. Este foarte mulata, iar materialul subtirel imi scoate toate imperfectiunile la vedere. Materialul e foarte fin, se simte super pe piele insa cred ca genul acesta de rochie se potriveste mai degraba fetelor foaaarte slabe, care nu au nici burta, nici centimentri in plus la solduri. Mie nu imi place cum imi sta cu ea, motiv pentru care nici nu am facut poze.

rochie femmeluxe

Fusta cu bretele

Eiii, fusta asta este tare, tare faina. Dar ce credeti? Nu era pe site marimea 8 asa ca am luat 6, asa cum am facut la salopete, cu gandul ca aceasta e elastica si mi se va potrivi. Dar nu, nu e deloc, deloc elastica si nu am nicio sansa sa o imbrac. Ea e foarte faina ca si model, e deosebita si diferita de fustele pe care le am eu. Materialul e super fain, si din pozele pe care le-am mai vazut la fete in online se aseaza foarte fain pe corp. Are talie inalta, ceea ce face ca silueta sa para mai subtire. Am vazut ca a reveit pe stoc, chiar si in alte culori si cred ca am sa ii dau o sansa. Totusi, am o teama, sa nu fie prea scurta.. In ultimul timp cam evit sa port fuste sau pantaloni foarte scurti, mi se mare ca nu ma mai avantajeaza.

Acestea au fost alegerile mele din ultima comanda, acum am pus ochii pe cateva piese vestimentare de pe acest link co-ords dar si t-shirt dresses si abia astept sa le primesc. Sper doar sa nimeresc marimile de aceasta data, caci in ultimul timp mi se pare ca am mai pus cateva kg pe mine si sunt intre numere 36-38, asa ca sper sa fac o alagere buna pentru a imbraca produsele alese.

Cum vi se par alegerile mele? Ati purta vreun produs din cele achizitionate de mine? 

ati cumparat pana acum de pe Femmeluxe? Cum vi se par produsele lor?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

12 Comments

  1. Colantii cu print crocodil cum le spun eu, ii am si imi plac tare mult. In comanda recenta am primit si treningul doar ca il am pe gri, tot asa imi vin si mie in talie cam larguti 😀

  2. Chiar daca nu sunt pe gustul tau eu cred ca as purta colantii aceia negri, sunt curioasa cum s-ar aseza pe mine.

  3. Nu am cumparat nimic de la ei si nici nu cred ca o voi face, nu mi se par haine potrivite pentru mine , insa abia astept sa te vad pe tine 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.