Alege Curaprox pentru a avea dinti mai sanatosi si mai frumosi

Ingrijirea orala are un rol important in viata noastra. Dincolo de aspectul estetic, dantura noastra are un rol important pentru functionarea normala a organismului nostru. De aceea, este important sa respectam regulile de igiena si sa cautam cele mai bune produse pentru o ingrijire corespunzatoare. Pe piata exista o gama variata de produse pentru ingrijire orala insa ce am incercat pana acum nu m-a multumit pe deplin. Motiv pentru care mi-am dorit tare mult sa incerc produsele de ingrijire orala de la Curaprox.

curaprox

Curaprox este o marca elvetiana ce aduce solutii noi si inovatoare. Gama Curaprox include produse special destinate igienei orale, comcepute pe baza cercetarilor in domeniu. Fiecare produs are in spate studii si teste pentru a asigura calitate si eficeinta acestora.

De-a lungul timpului am incercat diverse produse din comert pentru ingrijirea orala. Dar de fiecare data am esuat, aruncand produsele si cautand altele mai bune. Nu-mi plac produsele ce lasa gura extrem de metolata si un gust intepator. La fel si periutele de dinti, cu peri aspri ce lezeaza gingiile si nici nu curata bine.

De ce am ales produsele BE YOU de la Curaprox?

Arome diverse

Gama de paste de dinti BE YOU de la Curaprox contine 6 arome diferite pentru fiecare dorinta. Acum este mai placut periajul caci putem alege aroma care se potriveste starii noastre de spirit. Toate aromele sunt pe placul meu.

Cele 6 arome sunt:

  • RISING STAR – grapefruit și bergamota;
  • PURE HAPPINESS – piersica și caisa;
  • CANDY LOVER – pepene rosu;
  • CHALLENGER – ienupar și curcuma;
  • DAYDREAMER – mure și lemn dulce;
  • EXPLORER – mar verde și aloe.

Curata foarte bine

Imi place tare mult cum curata dintii. Pe langa aroma delicioasa, textura pastei de dinti contine mici particule ce curata delicat dintii. Dintii raman curati si nu mai am nici gust mentolat in gura. Pasta de dinti are efect bland de albire enzimatica, perle cu mentol pentru prospetime de durata.

Fiecare pasta de dinti are cate o periuta Curaprox

Da, pe langa o pasta de dinti buna, o importanta majora o are periuta de dinti pe care o folosim. Si fiecare pasta de dinti, sau set de mini paste de dinti, contine cate o periuta de dinti colorata marca Curaprox. Si va spun sincer! E cea mai buna periuta de dinti pe care am incercat-o si am sa-i raman fidela! Perii nu sunt din nylon ca la periutele obisnuite, ci din filamente Curen foarte fine.

Beneficiile periutelor de dinti Curaprox:

  • Elimina cu succes placa dentara;
  • Curata delicat, fara sa raneasca gingia;
  • Capatul compact face posibil periajul chiar si in zonele dificile;
  • Manerul octogonal permite un periaj corect la 45 de grade;
  • Periutele de dinti sunt prevazute cu un capac de protectie pentru calatorii.

Pret accesibil pentru un produs de calitate

Desi poate parea ca o pasta de dinti este mai scumpa decat una din comert, eficacitatea pe care o are o face sa merite toti banii. E mai important sa alegem un produs de calitate. Si cu siguranta pasta de dinti dar si periutele Curaprox merita din plin banii. Raportul calitate-pret fiind unul accesibil.

 

Pasta de dinti si periuta de dinti Curaprox  pentru copii

Si fiindca am grija si de datura piticului meu, am ales si pentru el o periuta de dinti dar si o pasta de dinti adecvata varstei lui. De aceea am optat pentru pasta de dinti fara fluor Curaprox Enzycal Zero si periuta de dinti Curaprox Curakid.

Periuta de dinti este la fel de eficienta ca si cea pentru adulti iar pasta de dinti curata foarte bine dintisorii piticului. Nu am avut probleme cu ea, piticul stie sa scuipe si nu a inghitit.

curaprox

Sunt mega incantata de produsele de ingrijire orala de la Curaprox. Atat cele pentru mine cat si cele pentru baietelul meu sunt potrivite nevoilor noastre si cu siguranta voi achizitiona si variantele full size ale produselor.

Voi ati incercat produsele Curaprox? Ce impresie v-au lasat?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

19 Comments

  1. Mulțumesc pentru recomandare ,nu am știut de aceste produse până acum.

  2. Imi place ca e colorata si are arome faine asa cum in comert nu prea gasesti. Dar ma intreb de ce pasta de dinti pentru copii nu e la fel de colorata si cu atat de multe arome care sa-i atraga?

  3. Astăzi am citit prima data despre aceast brand de pasta de dinți. Mă tentează mult aromele, in special cel cu pepene. De abia aștept să le testez.

  4. Ce culori atractive și vesel au aceste periuțe și tuburi de pastă de dinți! Nu știam de acest brand, Curaprox dar le voi căuta cu siguranță acum că am aflat despre ele.

  5. Ce dragute sunt, si aromele par yummy si culorile sunt asa de fun. Te binedispui de dimineata 🙂

  6. Incerc sa am grija de dintii mei cat mai bine mai ales dupa vizitele dese la dentist. Suna tare bine gama aceasta si sper sa incerc si eu recomandarile tale!! 😍😍😍

  7. Si eu le folosesc in prezent si sunt foarte incantata de ele! Sunt cu totul aparte, nu se aseamana cu nimic din ce am mai folosit pana in prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.