Esentiale de vara- oferta speciala la zeci de produse pe Notino

Inca un pic si oficial e vara!! Anotimpul mult asteptat, plin de soare, caldura si vacantaaaaa! Si fiindca Notino se gandeste cu fiecare ocazie la noi, are o oferta speciala de reduceri de care trebuie sa profitam. Astfel incat sa ne putem bucura din plin de produsele de care avem nevoie pentru o vara incendiara.

Esentiale de vara de pe Notino

Oferta speciala de la acest inceput de saptamana ne aduce in vedere cateva categorii de produse care nu ar trebui sa ne lipseasca din trusa de infrumusetare. Si cum bine stim, ingrijirea solara este un factor important pentru a ne proteja pielea, atat in sezonul rece cat mai ales in sezonul cald. Notino vine cu o selectie de produse de protectie solara la preturi reduse potrivite pentru orice tip de piele. Vara e sezonul in care trebuie sa lasam parfumurile dulci ce ne-au atras in sezonul rece si sa facem loc parfumurilor fresh, florale, lejere care sa ne incante simturile si sa ne faca irezistibile. De aceea, gasim in aceasta saptamana reduceri la prafumurile de vara.

De asemenea vara inseamna vacanta, nu-i asa? Acesta este motivul pentru care trebuie sa ne facem bagajul de vacanta din timp. E important sa alegem produse in varianta travel size pentru a avea cat mai mult loc in bagaj.

Dorinte de pe Notino

Ce-mi doresc pentru vara aceasta? Nu exagerat de multe produse, dar suficiente. In plus, acum cu reducerile acestea pot face ceva economie dar imi voi alege si toate produsele necesare.

Protectie solara

Pentru a-mi proteja pielea de razele nocive ale soarelui, am nevoie de o crema potrivita. De aceea,alegerea mea este Lancome Soleil Bronzer. Aceasta promite protectie impotriva razelor solare, hidratare intensa, bronz prelungit, fereste tenul de imbatranirea prematura dar si calmeaza si catifeleaza tenul.

Si pentru ca si parul are nevoie de protectie impotriva razelor solare, voi opta pentru Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect, un balsam sub forma de spray pentru par. Se aplica foarte usor sia sigura protectie garantata.

Parfum nou

Iubesc parfumurile dulci. Dar cu siguranta vara nu este momentul sa aleg unul. Asa ca voi opta pentru un parfum de vara, potrivit atat ziua cat si seara. Un parfum care sa imi dea o stare de bine, sa fie feminin si irezistibil. De ceea voi opta pentru Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo. Parfumul debuteaza cu tonuri delicate, de coacaze negre si rozmarin, în contrast cu acordul amarui de Campari. Explozia de arome se topeste in inima delicata și foarte feminina, de iasomie și ceai Mate Absolute, completate de acordul proaspat de rubarba. La final, notele lemnoase sunt intensificate de combinatia senzuala de vanilie și ambroxan.

Produse tavel size

Si pentru calatorie voi opta produsele de ingrijire travel size. Sutn mult mai usor de transportat si ocupa mult mai putin loc in bagaj. Voi alege apa micelara Bioderma Sensibio H2O, un sampon uscat Batiste, un lapte de corp pentru soare de la Biotherm.

Oferta din aceasta saptamana este de mare ajutor pentru a achizitiona toate produsele necesare pentru vara, dar la preturi mult mai mici.

Voi ce va doriti de pe Notino? Veti profita de oferta?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

23 Comments

  1. Tocmai ce am pus o comanda saptamana trecuta la Notino si am si profitat de reducerea de 15%! Au multe produse bune si oferte atrăgătoare!💜

  2. Un parfum e întotdeauna binevenit, nu trebuie sa avem neapărat nevoie de el

  3. Imi doresc foarte multe de pe Notino:))) as naviga numai pe acest site. Imi plac mult promotiile lor

  4. Foarte buna oferta 🙂 Eu mereu am minim 10 produse in wishlist, le cumpar pe cele care au prioritate :)) dar niciodata nu imi lipseste (minim) un parfum din cos.

  5. Chiar cautam un produs pentru fata de folosit in aceasta perioada, deci acest articol a venit la tanc. Multumim!

  6. Produsele travel size sunt cele mai căutate și apreciate pentru că pot fi luate oriunde cu tine, în călătorii mai lungi sau mai scurte.Tocmai m-am întors din vacanță și știu exact ce înseamnă. Intru pe Notino, de îndată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.