Jucarii din lemn de la Cate-n Luna si-n Stele – bucurii pentru copii

Cred ca pentru fiecare parinte e o mare bucurie atunci cand isi vede copilul fericit. Cand sunt mici, jucariile sunt cele mai bune metode de a-i face sa topaie de bucurie. Totusi, am invatat ca trebuie sa cumpar jucarii celui mic astfel incat sa se si foloseasca de ele. Oare, cati dintre copii nu au camera plina de jucarii insa se joaca doar cu foarte putine dintre ele? Suna cunoscut? Stiam eu.. Asa e si in cazul meu. Stefan are multe jucarii insa nu le foloseste pe toate. Sau..cele care ii plac atat de mult, sunt de o calitate slaba si s-au stricat imediat. Asa ca m-am gandit ca este mai bine sa ii aleg piciului jucarii din lemn care sa il atraga mai mult dar de care sa se poata bucura timp indelungat.

jucarii din lemn

Jucarii din lemn de la Cate-n Luna si-n Stele

Coletul primit in urma cu ceva timp de la Cate-n Luna si-n Stele a adus atat de multa bucurie pe chipul lui Stefan! Jucariile din lemn sunt o noutate pentru el, insa se pare ca a fost atras mai mult decat m-as fi asteptat.

Am ramas placut impresionata sa vad cat de multe jucarii deosebite sunt in magazinul online. Au o gama diversificata de jucarii din lemn, potrivite pentru atractiile fiecarui copil si varstei ce il reprezinta. Preturile mi se par extrem de accesibile, raportul calitate-pret fiind excelent.

Ce jucarii din lemn am primit

Stefan are vasta de 2 anisori si 8 luni. Deja a inceput sa fie curios, sa ii placa sa faca activitati care sa il puna la treaba. Coletul lui Stef a continut un puzzle din lemn-planeta pamant in spatiu, decoratiune din lemn curcubeu circ si o pusculita Batman. Jucariile chiar i-au atras atentia si a se remarca faptul ca tareeee ii place sa se joace…pe jos!

Puzzle din lemn-planeta pamant in spatiu

Mi se pare o activitate potrivta pentru copiii ce se apropie de varsta de 3 anisori, asa cum e Stefan. Bineinteles, nu a putut face singur acest puzzle insa cu ajutorul meu, am reusit sa ducem la bun sfarstit activitatea. Puzzle-ul stimuleaza creativitatea celor mici si cu ajutorul lui isi stimuleaza gandirea logica. Noua ne place tare mult acest puzzle, petrecem timp frumos impreuna si ne bucuram de o jucarie frumoasa dar si super rezistenta in timp. Astfel incat, cu trecerea lunilor, Stefan va reusi sa faca singur acest puzzle.

Puzzle-ul are 48 de piese din lemn, foarte rezistente. Abtibildele sunt transferate pe placajul din lemn stratificat prin transfer termic, sigur pentru copii, adezivii folositi nu emana compusi organici volatili care ar putea fi nocivi.

puzzle din lemn

puzzle din lemn

Decoratiune din lemn curcubeu circ

Decoratiunea pentru camera copilului este tare vesela si colorata. Poate fi folosita ca decoratiune asa cum ii spune si numele insa e potrivita si pentru joaca celui mic. Poate fi desfacuta si combinata in mai multe feluri, astfel incat cel mic isi va petrece timpul asezand portiunile asa cum ii place. Este o decoratiune atat de vesela si colorata incat va inveseli instant camera celui mic. Stefan e tare incantat de ea si se joaca zilnic. In plus, fiind din lemn este super rezistenta.

decoratiune lemn

decoratiune lemn copii

Pusculita din lemn Batman

Desi e inca mic pentru economii, pusculita i-a atras atentia lui Stefan. Este atractia camerei si deja aduna banutii pe care ii gaseste sau ii primeste in pusculita. Pusculita poate fi umpluta si cu nisip sau cu pietricele, daca cel mic nu doreste sa puna banuti. E un accesoriu potrivit pentru camera copiilor.

pusculita lemn

Ma bucur ca cel mic a fost incantat de jucariile primite de la Cate-n Luna si-n Stele. Deja am inceput sa rasfoiesc site-ul in cautarea unei noi jucarii potrivite pentru el. Cu atat mai mult acum, cand maine este Ziua Copilului si avem livrare gratuita pana maine la comenzi mai mari de 149 lei. Asa ca, daca vreti sa faceti o bucurie copilului vostru, este un motiv intemeiat sa plasati o comanda.

Voi ati cumparat jucarii din lemn pentru cei mici? Cum vi se par jucariile primite de la Cate-n Luna si-n Stele?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

  1. Ce drăguțe sunt toate, orice prichindel e super fericit cu aceste jucării!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.