Oferta speciala cu parfumuri la reducere de la Notino

Imi plac parfumurile, asta v-am mai zis-o. Imi place sa incerc arome noi dar si parfumuri cu note diferite, pentru a descoperi parfumul perfect pentru mine. In sezonul rece aleg parfumurile dulci.. foarte dulci fiindca imi dau o stare de bine. Iar in sezonul cald ma caracterizeaza parfumurile fresh sau florale. Eu v-am mai spus ca pana in acest moment nu am dat sute de lei pe un parfum. Mereu am cautat pafumuri de calitate, de la brand-uri renumite care sa fie la oferta. Astfel, m-as putea bucura de un parfum de calitate dar la un pret mai accesibil pentru mine.

Oferta speciala cu parfumuri renumite cu DOAR 135 lei de la Notino

Nu e o noutate ca Notino are un portfoliu larg de produse de la cele mai bune brand-uri. Si cum intotdeauna isi rasplateste clientii, incepand de astazi are o oferta speciala cu parfumuri la reducere cu pret fix de DOAR 135 lei! Cat de super e? Eu cred ca e o ocazie perfecta pentru a achizitiona un nou parfum, pretul este extrem-extrem de tentant.

Jimmy Choo For Women

Parfumul care mie mi-a atras atentia in mod deosebit, este Jimmy Choo For Women. Recipientul are un design modern perfect pentru femei puternice si elegante. Nu am incercat nici macar o mostra pana acum insa notele imi dau siguranta ca va fi un parfum pe placul meu. Parfumul are ca note de baza-patcholui, caramel; note de varf-mandarina, para, tonuri verzi; note inima- orhidee. Acest parfum cu note de patchouli, combinat cu tonuri de pere dulci si mandarine cu siguranta va fi potrivit pentru orice moment al zilei.

Alte dorinte de pe Notino

Si fiindca pretul parfumului este mai mult decat accesibil, imi mai ramane buget disponibil si pentru un produs pentru ingriirea tenului. De ceva timp mi-a atras tare mult atentia Vichy Mineral 89, este un booster hialronic fortifiant de umplere dermica. Acest produs a primit multe laude asa ca mi-l doresc tare mult si eu. Am sa optez pentru varianta mai mica, pentru a vedea cat de bine se potriveste tenului meu, apoi urmand si varianta full size.

Voi stiati de oferta curenta Notino? Cum vi se pare reducerea majora la parfumurile selectate?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

34 Comments

  1. Imi place foarte mult oferta celor de la Notino si o sa profit de ea ca sa-mi iau un parfum Lacoste si o lumanare parfumata de la Paddywax.

  2. Ultimul parfum adaugat la colecție este un Bvlgari Omnia Paraiba si sunt încântată de persistenta. Din pacate nu l-am prins la oferta..

  3. Ma bucur sa vad ca Notino ofera periodic oferte noi si, in felul asta, pot sa-mi largesc gama mea de parfumuri cu noi nume

  4. Ce oferte grozave are din nou, Notino!
    Nici nu știu ce să aleg. Tentația este atât de mare încât nu știu sincer dacă reușesc să nu pun câteva în coș.

  5. Jimmy Choo este parfumul meu preferat! Ii ador aroma si l-as purta non stop.

  6. Din tot ce am vazut la oferta ma cam tenteaza acesta de la Jimmy Cho si cel de la Guerlain, insa inclin mai mult spre primul. Una peste alta, nu le-am folosit pe niciunul dintre cele doua, doar le-am testat si primul parca mi-a placut mai mult. 😀

  7. Oh, imi place ca mereu sunt reduceri si oferte pe Notino, fara vreo ocazie speciala! Eu deja am pus ochii pe un set cu parfum & lotiune si sper sa-l achizitionez cat de curand. Desi am o colectie intreaga de parfumuri, parca niciodata nu-s destule, nu-i asa? Voi profita si eu de reducere 🙂

  8. Am auzit pareri bune despre acest parfum. Trebuie sa il mai miros si eu si poate il voi lua si eu de pe Notino pentru mine sau mama. Are niste note interesante. 😍 Si produsul de la Vichy este pe lista mea de dorinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.