Ootd- Cum am purtat un rucsac cu paiete reversibile Pina Calin

Nu e o noutate ca imi plac gentile. Daca ma urmariti stiti ca acestea sunt punctul meu slab. Cel mai adesea aleg gentile tip postas. In ultimul timp le aleg pe cele mai mari, astfel incat atunci can ies cu piticul sa am toate cele necesare cu mine. Totusi, din outfit-urile mele ati remarcat ca un tip de geanta imi cam lipseste din colectie. Rucsacul este acel model de geanta care imi lipseste cu desavarsire. Insa, parca pana in acest moment nu am avut nicio atractie catre un model de rucsac astfel incat sa ma faca sa il aleg. Asta pana in momentul in care am vazut un rucsac cu paiete reversibile de la Pina Calin ce m-a cucerit iremediabil!

Pina Calin

Pina Calin este un magazin online cu genti si accesorii deosebite. Pe site au o gama variata de genti. Genti cu paiete, genti ultrausoare, genti unicat sau bijuterii. Acest magazin online mi-a atras atentia prin modelele deosebite si diferite de genti. Este prima data cand sunt atrasa de un produs cu paiete, asa ca da, gentile lor arata intr-un mare fel!

Tinuta cu rucasc cu paiete reversibile de la Pina Calin

Toata tinuta a fost alcatuita din punctul cheie- rucsac cu paiete reversibile turcoaz si mov. Desi pe site au si alte modele si culori, rucsacul acesta este exact pe stilul meu. Culorile sunt vesele si potrivite pentru acest sezon si nu numai. Rucsacul cu paiete reversibile este cu adevarat o geanta deosebita ce atrage atentia si completeaza perfect tinutele casual. Datorita paietelor reversibile, putem alege ce culoare sa predomine pe rucsac, in functie de nuantele pe care le avem in tinuta.

Rucscul Pina Calin este foarte confortabil datorita bretelelor ajustabile si moi. Este realizat din fermoare rezistente YKK, piele ecologica si paiete de calitate ceea ce va face ca acesta sa reziste cat mai mult timp. Rucsacul este incapator si foarte bine compartimentat. La interior are un compartiment mare si un buzunar cu fermoar. Iar la exterior are doua buzunare laterale desschise si cu buzunar cu fermoar in fata.

Acest rucsac este potrivit pentru orice tinuta chic chiar si atunci cand avem de luat multe lucruri dupa noi- carti, caiete sau lucruri pentru copil. Este un model inedit si pentru scoala sau facultate. In plus, pe site au si varianta mai mica a acestui model, potrivit pentru fetite mai micute, care cu siguranta se vor bucura sa aiba un astfel de rucsac.

Tinuta mea de astazi este simpla, jeansi comozi, tricou alb si o camasa oversized. Am optat pentru incaltaminte comoda, din jeans iar rucsacul cu paiete reversibile completeaza perfect intregul look.

rucsac paiete

rucsac paiete

rucsac paiete

Cum vi se pare tinuta mea? Ati cumpara un astfel de rucsac deosebit?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

26 Comments

  1. Sa sti ca m.am uitat impreuna cu fetita mea la poze si i.a placut foarte mult si tinuta si rucsacul!Da,este o tinuta foarte frumoasa,tinereasca si lejera care iti permite sa te simti perfect!

  2. Si eu prefer rucsacul in detrimentul gentii iar asta cu paiete pur si simplu mi-a luat ochii si mi-a ramas gandul la el.

  3. Imi place si tinuta ta si ghiozdanul! La inceput am
    Fost sceptica in privinta paietelor, insa arata chiar bine!

  4. Nu am niciun rucsac cu paiete dar mi-ar placea unul, insa cred ca l-as prefera pe negru sau pe argintiu. 😁

  5. Imi place rucsacul tau. Am si eu unul identic care se vede tare frumos si il port cu drag pentru ca atat eu, cat si Cristina avem la fel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.