3 tipuri de bluze dama care le putem purta vara aceasta de pe Mola.ro

In sezonul cald cu totii ne dorim sa purtam haine cat mai lejere si in care sa ne simtit bine. E indicat sa alegem acele obiecte vestimentare cu material cat mai calitativ, astfel incat sa se simta bine pe piele si sa nu tina cald. In general obisnuiesc sa cumpar online. Mi se pare simplu, pot alege marimea pe are o port, descrierea produsului imi arata materialul din care este confectionat produsul asa ca este mult mai simplu si rapid pentru mine. In plus, pot profita destul de des de reduceri substantiale. In cautarile mele am descoperit un nou site, care chiar mi se pare ca merita atentia. Acesta este Mola.ro.

3 tipuri de bluze dama care le putem purta vara aceasta de pe Mola.ro

Bluzele sunt favoritele mele. In garderoba mea am o colectie destul de mare de bluze dama elegante pe care le aleg atunci cand imi doresc o tinuta mai eleganta dar care sa arate bine si sa ma simt comod. Pentru tinutele de zi, mai casual sau sport, optez de cele mai multe ori pentru bluze casual dama si acestea completeaza cu succes orice tinuta fie ca este formata din blugi, fusta sau pantaloni scurti.

Totusi, parca niciodata nu am suficiente bluze si mereu imi doresc modele noi, in tendinte. Asa ca am facut topul celor 3 tipuri de bluze dama de pe Mola.ro pe care noi femeile le putem purta in acest sezon, completand niste tinute tare chic. Si care, spre surprinderea mea, au si preturi destul de accesibile, unele fiind chiar si la reducere.

Bluze cu buline

Ei bine, bulinele sunt un must have in fiecare anotimp. Bluzele sau orice alt articol vestimentare cu buline arata tare bine. In general, majoritatea bluzelor sunt cu buline albe sau negre insa pe site, mi-a atras atentia o bluza alba dar cu buline colorate. Este o bluza potrivita pentru tinutele casual. Simpla insa de mare efect, aceasta poate fi purtata in zeci de combinatii cromatice, astfel incat sa ave tinute chic dar extrem de comode.

bluze dama

Bluze din dantela

Acest tip de bluza nu ar trebui sa lipseasca din garderoba noastra. Aplicatiile din dantela fac din bluza aceasta sa fie una speciala si potrivita pentru tinute elegante. Poate fi purtata atat cu pantofi sau sandale, la fuste sau pantaloni si are un design foarte special datorita dantelei care arata de calitate. Materialul vaporos ne permite sa purtam acest tip de bluza chiar si in zilele caniculare.

Bluze oversized

Bluzele oversized sunt extrem de chic si sunt alese mai ales pentru tinutele casual. Acest tip de bluza poate fi purtat atat de femeile mai slabute dar si de cele ce au cateva kilograme in plus. Sunt extrem de comode si ne permit lejeritatea in miscare. Pe Mola.ro am vazut o multime de astfel de modele, cu imprimeuri extrem de deosebite.

bluze dama

Acestea consider eu ca sunt cele 3 tipuri de bluze pe care le putem purta in aceasta vara pentru a fi cat mai chic dar in care ne putem simti extrem de comod.

 

Voi purtati bluze? Ce tip de bluze preferati? Stiati de Mola.ro?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

10 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.