4 articole vestimentare pe care trebuie sa le avem in aceasta vara

Vara este sezonul in care putem purta cele mai fashion tinute pe care le avem. Eu consider ca in sezonul cald trebuie sa profitam de vremea frumoasa si calduroasa si sa alegem sa purtam articole vestimentare cat mai fashion si in tendinte. De aceea, anul acesta vreau sa adaug cat mai multe rochii, pantaloni scurti sau fuste. Asa ca prima oprire a fost pe Cicilookshop. Este un magazin online despre care eu v-am mai vorbit si ale caror haine arata senzational de bine. Iar preturile sunt tare bune.

A plasa comenzi online mi se pare cel mai simplu si rapid. Pe langa faptul ca nu mai pierdem timp prin magazine in acest fel avem ocazia sa alegem haine diferite de ceea ce se gaseste la noi, dar si la preturi mai bune. O simpla cautare pe Cicilookshop la long sleeve bodycon dress, ne va duce catre o gama larga de rochii pe care le putem combina cum vrem in aceasta vara.

4 articole vestimentare pe care trebuie sa le avem in aceasta vara

Rochiile

Fie ca optam pentru rochii mulate sau vaporoase, acestea sunt vedetele sezonului. Pot fi purtate la orice ocazie si cu orice tip de incaltaminte. In functie de silueta putem alege rochiile potrivite, astfel incat sa mascam imperfectiunile sau sa scoatem in evidenta atu-urile. In aceasta vara ar trebui sa purtam mai multe rochii cu spatele gol fiindca sunt sexi si atrag atentia. Si rochiile cu imprimeu ( fie animal print, fie inflorate ) ar trebui sa ocupe un loc fruntas in garderoba de vara.

rochie vara

Pantalonii scurti

Ooo da, pantalonii scurti sunt must-have in garderba oricarei femei. Acestia ne ofera o mai mare libertate de miscare si pot fi purtati atat cu bluze deosebite cat si cu maiouri sau tricouri simple, pentru un look fresh, de vara.

haine vara

Costumele de baie

Daca e vara, atunci e vacanta la mare. Asa ca din bagaj nu ar trebui s alipseasca 2-3 modele diferite de costume de baie. Pe Cicilookshop la categoria cheap swimwear for women vom gasi modele diverse, pentru fiecare tip de silueta si in culori deosebite.

costum de baie

Salopetele

Salopetele sunt perfecte in orice anotimp. Cu atat mai mult acum, vara. Cand vremea ne permite sa alegem salopete scurte cu diverse imprimeuri vesele si colorate, potrivite pentru iesirile in parc sau in club. De ce nu, si la un eveniment select?

salopeta

Acestea consider eu ca sunt cele 4 articole vestimentare care ne pot face sa aratam senzational in aceasta vara. Cu pielea bronzata, tinutele noastre vor fi impecabile.

Voi ce alegeti sa purtati cel mai des in sezonul cald?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

12 Comments

  1. De acord! La capitolul salopete am de umblat. Sper doar să fie vară, sa ma pot bucura de rochite vaporoase, sandale, pantaloni scurți. Până în prezent, nu a fost nicio zi care să îmi permită asta.

  2. Mereu apelez la rochite sau pantaloni scurti de calitate. Imi place mult modelul tau caramiziu. Par sa aiba material bun. 😍😍

  3. Imi place foarte mult sa port rochite si pantaloni scurți.Trebuie sa mi iau si costum de baie😊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.