Ce pantaloni dama putem purta in sezonul cald pentru a ne simti comod

O sa recunosc faptul ca desi imi plac mult rochiile, aleg adesea sa port pantaloni. Desi rochiile sunt mai feminine, parca nu imi ofera aceeasi lejeritate in miscare. Mereu sunt nevoita sa am grija sa nu se vada ceva nedorit dac fac miscari bruste. Cel putin, daca ies cu piticul e destul de greu sa port rochii, asa ca atunci aleg sa iau din garderoba pantaloni casual dama pentru a putea fugi relaxata dupa cel mic. Imi place tot timpul sa incerc modele noi, asa ca de data aceasta, am restrans cautarile de pantaloni dama pe Mola.ro si am facut un top al pantalonilor pe care trebuie sa ii am in aceasta vara.

Ce pantaloni dama putem purta in sezonul cald pentru a ne simti comod

Atunci cand ies cu cel mic la plimbare sau la locul de joaca aleg pantaloni casual sau sport. Insa cel mai mult imi place sa port pantaloni blugi dama. Acum este mai greu sa port blugi datorita caldurii insa am vazut modele de blugi din materiale mai usoare care permit sa ii purtam si pe timp de vara. Asa ca la o simpla cautare pe Mola.ro iata care sunt modelele de pantaloni pe care ii putem purta in aceasta vara:

Pantaloni casual din in

Desi sunt lungi, acestia pot fi purtati foarte bine si vara. Materialul este fin, voporos si ne permit sa ii purtam si pe caldurile infernale. Fie ca ii alegem pentru o tinuta de casa sau de iesit in parc, acestia au un model deosebit si combinati cu o bluza draguta, pot face o tinuta foarte feminina. Pot fi purtati atat cu sandale cat si cu adidasi.

pantaloni dama

Pantaloni scurti largi

Cine nu prefera acest tip de pnataloni? Cred ca fiecare dintre noi are in garderoba modele asemanatoare. Sunt foarte comozi si nici nu tin de cald. Desi au design minimalist pot fi combinati in multe feluri si cu diverse bluze sau tricouri. O sa va recunosc ca cel mai adesea port acest model de pantaloni lejeri.

pantaloni dama

Salopeta pantaloni

Salopetele sunt foarte chic si sunt incantata ca le pot purta chiar si in sezonul cald. Desi pot alege salopete cu pantaloni lungi, pe timp de vara le aleg pe cele cu pantalon scurt. sunt mult mai comode si ma simt tare bine purtandu-le.

pantaloni dama

Am vazut cateva modele de pantaloni de sezon foarte faini pe Mola.ro si in curand ii vreau in garderoba mea.

Voi purtati pantaloni vara? Saua legeti doar fustele si rochiile?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

12 Comments

  1. Indiferent de anotimp eu port pantaloni , Rar sa port o rochița , poate la un eveniment sau la plaja .

  2. Deși vara portsi des rochii și fustițe, nu renunț total nici la pantaloni, cei din în sunt foarte practici și comozi.

  3. Pe mine pantaloni scrie tot anul. Acum port culottes scurti si de in si ma simt minunat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.