Ce rochii elegante sa alegem in acest an pentru evenimente importante

Odata cu venirea sezonului cald, vin si evenimentele importante. Fie ca vorbim de nunta, petrecere de botez, bal de absolvire sau pur si simplu o onomastica. De aceea noi, femeile trebuie sa avem pregatite in garderoba cateva rochii care sa ne puna in evidenta formele. Putem opta pentru rochiile de pe site-uri straine, facand comanda din timp si bucurandu-ne de o rochie unica. O simpla cautare a unor rochii elegante ne vor duce catre AW Bridal, un site ce ne ofera o gama larga de rochii pentru toate gusturile. Daca suntem in dubii cu alegerea rochiilor lor, putem alege sa cautam aw bridal review si asa vom descoperi toate parerile clientelor.

rochii elegante

Ce rochii  elegante sa alegem in acest an?

Nu exista un tipar de rochie pe care eu il recomand. Ci cred ca fiecare silueta si personalitate are rochia potrivita. Asa ca o rochie ce mie mi se potriveste, s-ar putea ca tie sa nu ti se potriveasca. Asa ca alege rochia care iti sta bine, in culorile si materialele care iti plac. Davids Bridal® USA are o varietate de rochii elegante, potrivite pentru toata lumea, asa ca e usor sa alegi ceea ce ti se potriveste.

Ce modele de rochii elegante trebuie sa alegem in functie de silueta

Rochii A-line

Rochiile de acest tip sunt potrivite oricarui tip de silueta. Sunt perfecte pentru femeile care vor sa ascunda imperfectiunile sau centimetrii in plus din zona soldurilor dar vor sa isi puna in evidenta talia frumoasa. Pe Kennedy Blue® -Designer Brand putem alege rochia care ne atrage cel mai mult, in functie si de bugetul pe care il avem disponibil.

rochii elegante

Rochie mulata

Acest tip de rochie este potrivita mai ales femeilor slabe. Celor care se bucura de o silueta frumoasa si nu au nevoie sa ascunda burtica sau zona soldurilor. Dar asta nu inseamna, ca daca avem cativa centimetri in plus nu putem purta acest tip de rochie. Nu! important e sa ne simtim noi bine si sa emanam frumusete.

rochii elegante

Rochie baby doll

Acest tip de rochie este potrivita mai mult pentru petrecerile de bal sau chiar avenimentele la care participam ca domnisoare de onoare. Acestea sunt elegante si atrag atentia. Putem cauta pe AW Bridal Bridesmaid Dresses si vom gasi modelul perfect care se va potrivi atat evenimentului cat si personalitatii noastre.

rochii elegante

Important este sa gasim rochia care sa ne fure inima. Cu siguranta, daca noua ne place rochia, vom radia de frumusete si fericire.

Voi ce tip de rochie preferati? Aveti vreo favorita?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

7 Comments

  1. De obicei cumpăr ce îmi ‘sare în ochi ‘,nu caut niciodată un model sau o culoare anume

  2. Pe mine ma avantajeaza rochiile A-line. Imi place mult rochita roz este asa de feminina si delicata..

  3. Eu iau ce gasesc🙈 pentru ca sunt mai înaltă e destul de dificil sa îmi găsesc rochii pentru evenimente. Cele lungi sunt prea scurt și se vad urat la pantofi, iar cele scurte sunt foarte scurte pentru mine. Am ajuns sa ma îndrept spre rochiile care au lungimea peste genunchi pentru ca mi se potrivesc cel mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.