Cum scapam de celulita si cum sa avem un corp frumos cu produsele Apidava

Femeile isi doresc intotdeauna sa arate bine. Cu atat mai mult acum, vara, cand am inceput sa purtam rochii vaporoase, pantaloni scurti si fuste. Nu mai pomenim faptul ca se apropie vacanta cu pasi repezi si musai sa aratam impecabil in costumul de baie favorit. Aici intrevine Apidava, cu doua produse menite sa ne ajuta sa aratam cat mai bine: crema hidratanta de corp si crema anticelulitica.

apidava

Cum scapam de celulita si cum sa avem un corp frumos?

E foarte adevarat ca de celulita nu vom scapa peste noapte si nici nu va disparea complet. Nici pe departe! Este nevoie sa avem grija in mod deosebit de alimentatia noastra pe toata perioada anului iar cremele anticelulitice ne vor ajuta sa reducem aspectul celulitei insa este obligatoriu sa le folosim constant. Pielea hidratata, are si ea un rol extrem de important, de aceea vom vorbi mai in detaliu.

Pasi esentiali pentru a scapa de celulita

Alimentatia sanatoasa

Acesta este un aspect de care trebuie sa avem grija, indiferent daca vrem sa scapam de celulita sau nu. Totusi, este bine de stiut ca o alimentatie sanatoasa, fara sucuri, chips-uri, prajeli sau alte alimente nesanatoase ne poate ajuta ca pielea noastra sa recapete fermitatea de care avem nevoie. Dieta noastra trebuie sa contina proteine ( din carne, legume, nuci ), lecitina ( din soia, spanac, rosii ), acizi garsi ( din peste, avocado, masline ), fructe si legume.

Hidratarea

Apa este principalul solvent al alimentelor, vitaminelor. Organismul o foloseste pentru disolutia hranei în mici particule dar si pentru metabolizarea si asimilarea ei. Daca dorim sa slabim sau pur si simplu sa ne mentinem la greutatea pe care o avem, este indicat sa bem mai multa apa. Asta pentru a  prelungi perioada de satietate dar si pentru a ajuta digestia. Cu siguranta fiecare dintre noi a avut macar odata senzatia de .. as manca ceva.. . dar nu stim ce anume, nu-i asa? Ei bine, incercati si voi varinata de a bea un pahar cu apa si apoi asteptati 5 minute. Daca senzatia aceea trece inseamna ca a fost de fapt sete si nu foame. E indicat sa bem minim 1,5 l- 2l de apa pe zi, exceptand ceaiurile, cafeaua sau alte bauturi.

Sport

Sportul sau exercitiile fizice zilnice ne vor ajuta sa ardem caloriile in exces si sa ne tonifiem corpul. In acest fel aspectul de coja de portocala cauzat de celulita se va reduce sau va preveni aparitia sa.

Masaj anticelulitic si hidratarea corespunzatoare a pielii

E adevarat ca sportul, hidratarea si alimentatia santoasa fac un trio perfect insa masajul anticelulitic si folosirea zilnica a cremei hidratante va face ca aspectul pielii noastre sa arate impecabil iar celulita sa se reduca mult mai rapid. Masajul ne ajuta sa distrugem straturile de grasime subcutanate si imbunatateste metabolismul.

Aici pot veni cu doua recomandari de la Apidava. Crema anticelulitica si crema hidratanta de corp pe baza de miere, propolis si unt de shea.

Mierea are propietati benefice asupra organismului nostru, indiferent ca o folosim la interior, consumata zilnic sau la exterior, in diverse creme sau preparate. Mierea e binecunoscuta pentru proprietatile ei calmante, tonifiante, remineralizante, antioxidante si de stimulare a metabolismului celular, iar propolisul, in afara de actiunea dezinfectanta, ajuta la sustinerea sistemului circulator si la refacerea functiilor protectoare ale pielii, eliminand inflamatiile si redand frumusetea pielii. Datorita vitaminelor din compozitie, untul de Shea stimuleaza regenerarea celulara, are proprietati hidratante si nutritive excelente pentru corp, previne si trateaza vergeturile, daca este folosit cu regularitate. In plus, combinatia de propolis cu ulei de pin si extract de salcam, din crema anticelulitica, are un deosebit efect de stimulare a microcirculatiei locale.

Crema anticelulitica cu unt de shea Apidava

Pentru a obtine rezultate remarcabile este indicat sa folosim cremele anticelulitice cu regularitate si perseverenta. Dintr-o saptamana- doua de aplicari nu vom scapa de celulita. Asa ca daca ne dorim sa aratam bine si sa scapam de aspectul acela de coaja de portocala trebuie sa nu ne dam batute si sa folosim zilnic produsul pentru a arata impecabil.

Crema anticelulitica de la Apidava vine intr-un recipient tip borancas. Textura cremei este lejera si are un miros atat de fresh si natural. Gramajul sau este unul generos de 200 ml si fiindca la un singur masaj nu este necesar sa folosim foarte mult produs, acest recipient ne va ajunge o perioada destul de lunga. Crema se absoarbe super rapid in piele si o lasa moale si hidratata. Un aspect care mie imi place este acela ca dupa aplicare pielea nu ramane lipicioasa. Ci are un aspect placut, un luciu frumos, natural si hidratat. Nu am pot pronunta asupra celulitei inca fiindca este muuult prea devreme. O saptamana de utilizare zilnica nu ma face sa scap ca prin minune de celulita de pe corp insa dupa ce o voi testa o perioada indelungata, voi reveni cu o impresie si asupra acestui aspect. Pentru inceput sunt multumita de efectele pe care aceasta crema anticelulitica le are asupra pielii mele in acest stadiu incipient. Sper ca pana la final sa obtin rezultate satisfacatoare in ceea ce priveste celulita.

crema anticelulitica

Crema hidratanta de corp cu unt de shea Apidava

Ei bine, daca la crema anticelulitica e nevoie de ceva mai mult timp de testare, pentru crema hidratanta am vazut efectele inca de la prima utilizare. La fel ca si la celalalta crema si aceasta vine intr-un borcanas iar textura sa este lejera. Are un miros super placut, specific mierii si se absoarbe rapid in piele. Nu lasa absolut deloc pielea lipicioasa. Dar se simte si e vizibil faptul ca pielea este hidratata in profunzime si capata un luciu frumos. Pe timp de vara urasc sa folosesc creme de corp care incarca pielea si o lasa grasa, dar  cu aceasta nu este cazul. Pielea ramane moale, fina si intens hidratanta si cu un miros delicat de miere. Si cum vara ne place pielea bronzata, daca ne dorim sa folosim autobronzant este bine de stiut ca inainte de aplicarea sa trebuie sa exfoliem bine corpul dar sa aplicam si o crema intens hidratanta ca aceasta. Piele uscata ne va impiedica sa avem un bronza uniform cu ajutorul autobronzantului si ne vor ramane pete inestetice pe piele. Asa ca daca folositi in mod obisnuit autobronzant sau sunteti incepatoare la acest capitor, chiar va recomand sa nu va lipseasca aceasta crema cu ritualul vostru.

crema hidratanta apidava

Acestea sunt sfaturile mele pentru voi. Important este sa ne simtim bine in pielea noastra si cu putin ajutor din partea produselor Apidava, vom avea o piele ce va radia de frumusete.

Voi stiati de aceste produse? Folositi produsele Apidava pe baza de miere?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

17 Comments

  1. Vai cat de lucru avem noi femeile ptr arăta bine!!!Sincer,de multe ori e obositor dar nu avem ce face si trebuie mereu sa fim gata de lupta!Eu am noroc ca nu am celulita,dar am observat ceva pe burta si nu imi place!Trebuie sa imi hidratez pielea ptr ca am cam uitat!

  2. Și eu folosesc aceste produse și sunt foarte bune, sunt mulțumită de efecte!

  3. Le încerc și eu și sunt încântată de felul în care rămâne pielea, dar pentru dispariția celulitei, exact cum spui, este nevoie de mai mult decât o cremă.

  4. Foarte fain punctat – că-i important să ne simțim bine în pielea noastră! 🙂
    Legat de produse, le-am tot văzut în online, dar de încercat încă n-am făcut-o.

  5. Foarte utile informatiile obtinute. Ce-i drept am inceput si eu sa le folosesc de curand si chiar imi doresc sa vad rezultate cat mai curand

  6. Oh, celulita este o problema generala. Si da, apare fix cand ti-e lumea mai draga. Eu nu am avut probleme iarna, dar ce sa vezi, a aparut fix acum…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.