Noutati Life Care- produse pentru ingrijire zilnica eficiente

Produsele Life Care sunt printre favoritele mele. De-a lungul timpului am incercat foarte multe produse de la ei si nu am fost nici macar odata dezamagita. Calitatea primeaza iar preturile sunt accesibile pentru oricine. Asa se face ca ultima mea comanda a continut cateva produse pentru ingrijire. Produse pe care le-am testat timp de aproximativ 2 luni si acum revin cu o impresie bine formata. Caci da, inainte de a scrie depsre un produs, il testez temeinic inainte.

life care

Noutati Life Care

Coletu meu a continut  6 produse. De data aceasta mi-am dorit sa incerc diverse leacuri iar produsele de infrumusetare le-am lasat pe altadata.

Crema de corp regeneranta cu arnica montana

Imi plac cremele de corp. Insa in ultimul timp mi-am dorit sa incerc produse mai naturale, care sa aiba efecte benefice asupra pielii mele. Asa ca aceasta crema de corp regeneranta mi s-a parut alegerea cea mai potrivita. Crema de corp regeneranta, cu arnica montana BIO are un continut mare de substante dezinfectante, avand rezultate remarcabile si actiune antiinflamatoare, analgezica, antiseptica si cicatrizanta. Are proprietati calmante, impiedica descuamarea pielii, avand un puternic efect regenerativ. Mai bine spus, crema aceasta este potrivita pentru orice. Am folosit-o fie atunci cand aveam nevoie de hidratare, sau atunci cand am suferit diverse lovituri. Isi face bine treaba, pielea ramane catifelata si stimuleaza circulatia sanguina. Gramajul sau este unul foarte generos si intreaga familie se bucura de beneficiile acestui produs.

lotiune de corp life care

Protekt spray cu plante Bio

Sa va spun drept cand l-am achizitionat, m-am gandit ac e bun la casa omului. In anii trecuti nu am avut probleme prea mari cu tantarii asa ca eu credeam ca va fi un produs de interventie, sa spun asa.

Ei bine, l-am folosit pana la ultimul puf! Anul acesta tantarii m-au piscat de-a binelea. Parca este invazie de tantari. Asa ca am folosit produsul la capacitate maxima. Protekt Spray are la baza o combinatie de plante BIO precum aloe vera, masline, lavanda, dar si citronela, pentru a tine insectele la distanta, dar si pentru o ingrijire speciala a pielii. Eu l-am folosit dupa intepaturile tantarilor si chiar e eficient, zau! Calmeaza imediat mancarimea cauzata de intepaturi, reduce roseata si pielea ramane foarte catifelata. In plus, are si un miros tare placut! L-am folosit si pentru piscaturile celui mic si am fost incantata sa vad ca isi face efectul. E un produs care chiar merita banutii si urmeaza sa-l recumpar.

protekt spray life care

Balsam impotriva durerilor de cap Leacul bunicii

De Leacul Bunicii stiam din copilarie asa ca voiam ca in casa sa am un astfel de produs. L-am luat mai ales pentru calmarea durerilor de cap, pentru a nu mai apela la analgezice. Insa am fost incantata sa vad ca are si alte intrebuintari, inlocuind cu brio mai multe produse. Balsamul impotriva durerilor de cap este ideal pentru calmarea lor prin simpla masare a balsamului in zona tamplelor, eliberand caile respiratorii. Calmeaza senzatia de usturime aparuta in urma muscaturilor de insecte, ajuta la diminuarea inflamatiilor de la nivelul articulatiilor si la calmarea dureilor provocate de artrita.

L-am folosit mai ales pentru durerile de cap, uimita vazand ca acestea se reduc dupa aplicare. Si fiindca tantarii si-au cam facut de cap anul acesta, am ales sa apelez si la Leacul bunicii pentru a calma senzatia de usturime. Un produs atat de micut face atat de mult bine. Poate fi folosit cu brio si pentru desfundarea cailor respiratorii. La noi nu a fost cazul inca, asa ca nu ma pot pronunta in legatura cu acest aspect.

leacul bunicii

Gel pentru calmarea iritatiilor cu menta

Gelul acesta e minunat! Gel pentru calmarea iritatiilor cu menta BIO Krauter revigoreaza, relaxeaza si calmeaza pielea inrosita, arsa de soare precum si pielea care prezinta iritatii rezultate in urma intepaturilor de insecte, plante iritante si mici zgarieturi.
Menta BIO din componenta produsului tonifica musculatura, stimuleaza circulatia sanguina periferica si are proprietati astringente.

In urma cu ceva timp am stat cam mult prin soare fancand treburile gospodaresti ,pielea mi s-a inrosit foare tare si aveam o senzatie de usturime ingrozitoare. Asa ca am apelat la gelul de calmare ce si-a facut instant treaba. Este foarte racoritor fiind ideal pentru iritatiile cauzate de soare. Senzatia de usturime a disparut iar aplicarea sa constanta de 2-3 ori pe zi, a facut ca pielea sa se regenereze. Cand l-am achizitionat am zis ca nu cred ca va fi nevoie sa apelez la el insa e un produs ce nu trebuie sa lipseasca din casa, avand destul de multe intrebuintari.

gel calmare life care

Sapun lichid 3 in 1 cu lavanda

Eu am mai incercat un sapun lichid de la ei si am fost extrem de incantata. Asa ca am ales varianta cu lavanda si imi place tare mult. Sapunul este foarte bland cu pielea, aceasta ramand foarte catifelata dupa utilizare. Face o spuma delicata si are un miros tare placut. Cantitatea este generoasa si la fiecare utilizare este necesar doar putin produs. E o incantare sa folosim acest sapun lichid.

sapun lichid life care

Detergent universal BioHAUS

Eu am mai incercat produsele Biohaus de la Life Care, sapunul pentru scos petele fiind favoritul meu. Detergentul universal BioHAUS® este potrivit pentru ingrijirea si curatarea tuturor suprafetelor de lemn, plastic, ceramica, sticla, linoleu si metal. Ei l-am folosit pentru a curata intreaga casa. Este eficient, nu lasa urme si parchetul sau gresia lucesc tare frumos. Fiind un produs universal il folosesc pentru a curata orice suprafata si isi face bine treaba.

life care

Asadar, acestea sunt produsele Life Care ce m-au ajutat in ultima perioada. Desi le-am luat sa fie in casa, se pare ca m-am flosit de ele mai mult decat m-as fi asteptat si chiar mi-au intrecut asteptarile. Nu ma pot hotara care produs in place mai mult, insa cred ca in top se afla spray-ul protector, gelul pentru calmare si sapunul lichid.

Recomand cu incredere produsele acestea. Si-au facut treaba bine iar preturile sunt accesibile pentru fiecare dintre noi!

Voi ati folosit aceste produse? Daca nu, ce produs v-a atras cel mai mult atentia?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

11 Comments

  1. Cu ceva ani in urma foloseam produse de la ei,dar cu timpul mereu am vrut sa incerc si produse noi!Anul trecut mi.am cumparat balsamul,,Leacul bunicii” si mi.a placut mult.Asa cum spuneai si tu poate avea mai multe intrebuintari!Sincer,imi plac foarte mult produsele lor si sigur oricarei persoane i.ar place daca le.ar incerca!

  2. Folosesc si eu produsele Life Care in special cele pentru dureri, am aflat despre ele de la mama mea, care le cumpara frecvent.

  3. Cunosc brandul Life care dar produsele pe care le-ai prezentat îmi sunt necunoscute. M-ar încânta să le am, deci mi le trec pe listă și le caut de urgență.
    Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.