Ootd- Tricou Rangali Tsports Yoga chakra Svadhisthana

Imi place sa incerc tot timpul lucruri noi. Fie ca vorbim despre produse de ingrijire sau articole vestimentare, mereu am fost deschisa noutatilor si lucrurilor diferite. De aceea, ultima mea comanda de la Rangali a continut un tricou deosebit, diferit de tricourile obisnuite pe care le am. Am ales un tricou din colectia Rangali Tsports Yoga.

rangali tsports yoga

Tricouri Rangali Tsports Yoga

Tricourile de la Rangali TSport Yoga sunt unice. Fiecare tricou din colectie are propria sa poveste.Tricourile cu design chakre sunt potrivite atat pentru cei ce practica yoga cat si pentru tinutele casual, de zi cu zi. Tricourile sunt imprimetate digital si au design special.

Tricou Rangali Tsports yoga chakra Svadhisthana

O sa fiu sincera si o sa va spun ca initial m-au atras imprimeurile chic si nu am ales tricoul pentru povestea sa. Ci pur si simplu am simtit ca acest model mi se potriveste. Ulterior, cand a sosit coletul sa vad ca acest tricou este deosebit pentru ca are propria sa poveste.

Povestea Svadhisthana

Chakra II sau sacrala este situata la jumatatea distantei dintre osul pelvian si buric.

Poarta-l cu inima deschisa pentru a FI CREATIV si INSPIRAT!

Simbolul creativitatii, emotiilor si sexualitatii.

Functionarea echilibrata a acestei chakre iti va aduce inspiratie si idei originale, vei deveni mai creativ, mai atractiv, adaptativ si plin de energie.

Nu iti scapa emotiile de sub control!

Am ales varianta pe negru, desi pe site exista si pe alb. Imi place tare mult design-ul unic. Imi da o stare de bine si mi se pare ca transmite libertate. Tricoul vine tare, tare frumos ambalat, intr-o  cutie gen servieta, insotita de o felicitare cu povestea tricoului. Mi se pare o idee inedita si de cadou! Materialul tricoului contine 60% bumbac si 40% jerse. Se simte foarte bine pe piele si e ideal a fi purtat chiar si in zilele caniculare. Eu am ales s aport tricoul intr-o tinuta casual de zi, in care m-am simtit tare comod. Am optat pentru cea mai mica marime, S si se aseaza perfect!

Am ales niste pantaloni scurti super largi si adidasi. Tricoul a completat tare fain tinuta si as putea sta asa imbracata o zi intreaga. E o tinuta perfecta pentru zilele calduroase in care vreau sa ma simt comod si deloc incorsetata. Tricoul deja l-am purtat de multe ori si se comporta foarte bine. Pretul sa mi se pare unul foaaarte bun, doar 50 lei, redus de la 125 lei. Super, nu?

rangali tsports yoga

rangali tsports yoga

rangali tsports yoga

Pe site au mult mai multe variante de tricouri in colectia Tsports Yoga. O multitudine de impremeuri potrivite pnetru orice personalitate. Intra si tu si alegeti modelul favorit si care te reprezinta, nu vei regreta!

Cum vi se par tricourile cu poveste? V-ar face placere sa purtati un astfel de tricou?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

12 Comments

  1. Nu m.as fi gandit niciodata ca un.tricou ar putea avea o poveste!!!Este foarte dragut,lejer si comod,dupa cum pare si mai ales ca ne.ai povestit!Sa.l porti cu drag!!😍😍😍😎

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.