Pregateste bagajul de vacanta cu produse de protectie solara de pe Notino

Vara este anotimpul preferat de toata lumea. Vara inseamna vacanta, soare si multa relaxare. Si fiindca oficial am inceput sezonul estival este cazul sa ne pregatim de vacanta si sa punem tot ce avem nevoie in bagaj. Fiindca in fiecare anottimp e important sa avem grija de pielea noastra, cu atat mai mult vara trebuie sa acordam o atentie sporita protectiei solare. Asa ca e obligatoriu sa adaugam in bagaj si nu numai, produsele de ingrijire necesare pentru a ne proteja pielea de razele soarelui. Pe Notino gasim o gama variata de produse pentru un bronz sanatos dar si protectie solara.

Produse de protectie solara de la Notino

Ca in fiecare sezon Notino vine cu o gama varianta de produse la reducere. Asa ca in aceasta saptamana ne putem bucura de o oferta speciala: la achizitia produselor de protectie solara de minim 145 ron avem transport gratuit.

protectie solara

Ce trebuie sa avem in bagajul de vacanta?

Crema de fata cu protectie

Fie ca mergem in vacanta sau nu, crema de fata cu protectie solara trebuie sa fie nelipsita. E indicat sa optam o crema de fata cu SPF cat mai ridicat, de preferat 50+.  Crema de fata cu SPF ridicat este menita sa ne protejeze tenul atat de razele UVB ( cele responsabile de arsurile solare ) cat si de razele UVA ( cele responsabile de aparitia ridurilor si accelerarea procesului de imbatranire a pielii. Asa ca Bioderma Photoderm Max-un fluid protector mat pentru fata cu SPF 50+  este alegerea cea mai potrivita pentru a avea grija de tenul nostru.

protectie solara

Lotiune de protectie pentru corp

Atunci cand mergem in vacanta, piele este expusa la radiatiile solare asa ca trebuie sa optam, la fel ca si in cazul tenului, pentru o lotiune cu protectie solara ridicata astfel incat sa ne ferim de radiatii dar sa si oferim pielii ingijirea necesara. Eucerin Sun Allergy Protect este o lotiune gel crema cu SPF 50+  potrivita pentru a fi aplicata pe intreg corpul.

protectie solara

Spray de plaja pentru par

Si parul are nevoie de protectie. In plus, pentru un look de milioane fie ca suntem la mare sau acasa, putem apela la spray-ul L’Oreal Professionnel Tecni.Art Beach Waves. Acesta ne va fixa natural parul, va crea onduleuri frumoase dar si hidrateaza firul de par.

protectie solara

Asa ca daca va pregatiti de vacanta, e cazul sa aveti aceste 3 produse in bagajul vostru. Protectia solara este obligatorie, iar oferta tentanta a celor de la Notino ne ofera ocazia sa ne compeltam colectia de produse de calitate.

Voua ce nu va lipseste din bagajul de vacanta? Obisnuiti sa folositi produse cu protectie solara?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

25 Comments

  1. Imi iau produse cu SPF in portfarful de calatorie. Mi se pare foarte important sa le folosesti pe toata perioada anului.

  2. trebuie sa folosim aceste produse, eu stau la mare si stiu cum s-a schimbat soarele, nu mai este asa prietenos!

  3. Vreau sa incerc si eu produsul de la Bioderma! Am auzit pareri bune despre el. Imi place sa folosesc produse de vara ca sa imi protejez pielea. 😘😘

  4. Folosesc zilnic creme cu protectie solara pentru ten. Ce-i drept pe corp nu sunt chiar atat de consecventa si aplic cand imi amintesc

  5. desi anul asta nu merg la mare, tot am sa imi iau cateva produse de protectie solara pentru ca am de alergat dupa nepoata si nu mai stau la umbra ca in anii trecuti. Nu vreau sa ma trezesc cu arsuri sau cu alte probleme mai grave, mai ales ca arde soarele asta la 30 de de grade de zici ca sunt 40.

  6. In ultima vreme am inceput sa dau si eu mai multa atentie protectiei solare. Spre rusinea mea, inainte nu prea o faceam.

  7. Oferta a venit la fix pentru mine! Chiar mi se consumase crema de fata cu SPF si deja incepuse sa mi se pateze pielea.

  8. Si eu imi iau produse cu SPF cand plec in vacanta. Spray ul pentru par este o noutate pentru mine, dar neaparat trebuie sa il caut si eu

  9. Crema de fata cu protectie soalara e de nelipsit. Anul viitor, astept si eu reducerile de pe Notino 😊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.