SideSleeper- perna ortopedica pentru genunchi ce ne asigura un somn odihnitor

Somnul are un rol important in viata noastra.  Somnul suficient si odihnitor protejeaza sanatatea mintala si sanatatea fizica, creste calitatea vietii. Activitatile pe care le realizam in timpul zilei depind foarte mult de somnul pe care l-am avut in noaptea precedenta. Daca ne trezim obositi este un semn ca nu am dormit suficient sau somnul nu a fost unul de calitate. Cantitatea si calitatea somnului este influentata de mai multi factori, printre care se numara si diferite afectiuni medicale cum ar fi durerile de spate, de genunchi sau de articulatii. Asa ca eu, pentru a ma putea bucura de un somn linistit si fara dureri eu apelez la SideSleeper– perna ortopedica pentru genunchi.

SideSleeper

Perna ortopedica pentru genunchi SideSleeper se diferentiaza foarte mult de o perna normala.Are un design unic si spuma cu memorie ferma de ultima generatie ce se potriveste perfect intre genunchi, oferind o aliniere corecta a coloanei vertebrale atunci cand dormim pe o parte. Perna este recomandata atat femeilor insarcinate, persoanelor aflate in recuperare postoperatorie sau chiar persoanelor cu deficiente de mobilitate.

Beneficii perna ortopedica SideSleeper:

  • Amelioreaza sciatica, durerile de spate si de sold;
  • Reduce durerile de genunchi si articulatii;
  • Imbunatateste circulatia sangelui;
  • Previne tensiunea si crampele musculare;
  • Ofera o postura odihnitoare femeilor gravide;
  • Primim garantie 3 ani;
  • Este realizata din materiale hipoalergice;
  • Are husa detasabila ce poate fi spalalata separat.

sidesleeper

De ce am ales perna ortopedica SideSleeper

De cand am ramas insarcinata somnul meu nu a mai fost atat de relaxant ca inainte. E de la sine inteles de ce pe timpul sarcinii nu am mai dormit la fel de bine si toate femeile insarcinate stiu senzatia. Dupa ce am nascut am alaptat 2 ani si jumatate si piticul avea preferinte in ceea ce priveste pozitia. Acum dupa mai bine de 3 ani, am ramas cu ceva dureri de spate, niciodata nu-mi gasesc pozitia de somn, adorm greu si nici nu dorm prea bine. De cand am primit perna dorm cu ea in fiecare seara. Am observat imbunatatiti pe toata perioada aceasta. Postura pe care o am datorita pernei ma face mai relaxata si nu mai am dureri de spate sau de genunchi. In plus, desi este o perna pentru genunchi eu chiar m-am rasfatat si am dormit pe ea exact ca pe o perna normala. Spre surprinderea mea, postura corpului este mult mai buna si nu mai am dureri de gat asa cum am atunci cand dorm pe perna obisnuita.

Sincer, nu ma asteptam sa fiu atat de incantata de perna ortopedica pentru genunchi SideSleeper! Acum dorm mult mai bine, nu mai am niciun fel de durere. Pretul sau este unul accesibil raportat la beneficiile pe care aceasta le aduce. Acum o gasim si la reducere la pretul de 129 lei!

sidesleeper

sidesleeper

sidesleeper

In incheiere nu pot decat sa va recomand cu incredere sa achizitionati perna ortopedica SideSleeper daca somnul vostru nu este deloc odihnitor iar durerile de spate, de genunchi sau de gat va dau batai de cap. 

Voi ati incercat o astfel de perna ortopedica? Ati fi tentati sa o incercati?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

20 Comments

  1. Nu ma asteptam ca perna aceasta sa fie atat de buna si sa imi rezolve problemele cu spatele!

  2. Mi se pare super utila pernuta aceasta!! Si eu apelez la o perna pentru cand dorm. Simt ca ma ajuta mai bine la somn. Mi-as dori si eu una profesionala. 😘😘

  3. Eu mi-am luat o astfel de perna pentru gât. As fi curioasa sa încerc și varianta asta poate ma ajuta sa fiu puțin mai odihnita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.