Cadouri tematice pentru sarbatoritii din lunile de vara

Poate ca cea mai facila abordare cand vine vorba de alegerea unui cadou se refera la a merge pe ceva tematic. Daca este vorba de un sarbatorit din lunile de iarna, te vei gandi automat la caciuli, fulare si alte accesorii de acest gen care de altfel sunt si practice. Ce s-ar potrivi totusi unui sarbatorit in una din lunile de vara?

Gift Express, magazin online specializat pe nisa de cadouri, propune prin gama sa de cadouri idei care sa inspire. Alegerea poate fi mai usoara daca te gandesti la ceva specific – in cadrul paginii www.giftexpress.ro este usor sa parcurgi prin categoriile de cadouri, de la cele pentru copii, barbati, femei, pentru birou, cele tematice etc.

cadouri de vara

Idei si recomandari – cadouri potrivite vara

Desigur ca primul gand este ca sarbatoritul este iubitor de vara, soare si tot ce presupune acest sezon. Asadar poate ca o idee buna este o piscina gonflabila, mai ales pentru cei care locuiesc la casa si detin gradina, incat sa nu fie o problema de spatiu. Este una din idei si o poti pune in practica alegand acest tip de cadou din gama disponibila la Gift Express.

O statie meteo poate fi in schimb ceva potrivit pentru cei minutiosi, pentru barbatii care pun mare accent pe detalii. Asadar surprinde-l cu o statie meteo cu higrometru, ce afiseaza valori ale umiditatii, termometru si care sunt tendintele vremii. Este un mic gadget care il va incanta, cu un design minimalist. Fiindca este si practic, are toate sansele sa fie un cadou apreciat.

Pahare de apa pictate – daca acestea te duc cu gandul la o persoana draga tie, colectionara de pahare sau pur si simplu care tine foarte mult la eticheta servirii si ii place sa fie mereu pregatita pentru oaspetii sai, atunci un astfel de set este o recomandare. Ce are aparte se refera la design si anume pictura acestora. Este un set disponibil in doua variante, rosu si verde, set complet de 6 pahare de apa. Din nou vorbim de utilitatea acestora, deci o alegere ce va fi numaidecat apreciata.

Destinatarul tau spune totul despre ce cadou sa alegi

Desigur ca poti merge si pe ideea inspirata de a achizitiona o pereche de ochelari de soare. Sunt accesorii de sezon ce se potrivesc contextului, sunt practici. Doar ca riscul aici este despre cat de bine ii sta destinatarului cu o pereche de ochelari, in functie de conformatia chipului. Astfel de alegeri sunt personale, asadar conteaza mai mult ca oricand ce relatie exista intre cel care ofera si cel care primeste un cadou.

In functie de repere, varsta, context, ce tip de petrecere este, poti alege la fel de bine o halba de bere cu text imprimat, o sticla de vin personalizata sau un set pentru gratar, cu ustensile din inox, elegante. Toate acestea se potrivesc la fel de bine, in functie de destinatar.

 

Gift Express pune la dispozitie cadouri de lux, dar si cele accesibile unui public mai larg, deci indiferent care iti este bugetul, aici vei gasi cu siguranta idei si optiuni.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

18 Comments

  1. Uite că la o stație meteo nu m-am gândit niciodată 🙂 chiar sunt curioasă cât de potrivită ar fi, contează foarte mult ce fel de persoană este.

  2. Am intrat pe site special pentru statia meteo, al meu sot vrea una si ma gandeam sa ii fac o surpriza draguta asa fara motiv 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.