Ce rochii de ocazie se poarta in 2019? Modele speciale de pe Zapaka.com

Din experienta stiu ca vara au loc cele mai multe evenimente in viata fiecaruia dintre noi. De la inceputul verii si pana pe la incheierea toamnei, ne putem bucura de evenimnete importante ale persoanelor dragi din viata noastra. Odata cu invitatiile primite, vom incepe cautarile pentru cele mai frumoase rochii de ocazie. Doamnele sunt pretentioase in ceea ce priveste tinuta de gala, asa ca astazi vin catre voi cu niste recomandari de rochii de ocazie pentru a iesi din anonimat in acest an. Zapaka.com este un site descoperit recent care ma incanta vizual cu o multitudine de rochii elegante potrivite pentru ocazii speciale.

Ce rochii de ocazie se poarta in 2019?

Important de stiut este ca si anul acesta, la fel ca in fiecare an, e important sa gasim rochia care noua ne place si se potriveste siluetei pe care o avem. Vom arata bine, doar daca purtam cu incredere rochia aleasa!

Rochii din dantela

Dantela este un material care arata bine si se preteaza tinutelor elegante. Fie ca optam pentru dantela simpla, intr-o singura culoare sau combinata in mai multe culori, cu sclipici sau broderii florale. Rochia din dantela pune frumos in evidenta trasaturile pe care el avem. In functie de tipul de silueta putem alege fie rochii din dantela mulate sau rochii din dantela lungi si vaporoase. Eu as alege rochia  din dantela de pe Zapaka. Si rochia din dantela albastra mi se pare potrivita pentru evenimente speciale.

 

Rochii cu volanase

Volanasele sunt in tendinta anul acesta. Acestea au rolul de a crea un volum suplimentar. Rochiile acestea pot inlocui cu succes rochiile din tulle. Putem opta pentru rochii cu volane in zona decolteului pentru a da un plus de volum, daca acest aspect ne avantajeaza. Manecile bufante cu volanase sunt inca in voga anul acesta. As alege rochia cu volane alba dar cu margini negre contrastante. Designul este foarte minimalist dar de mare efect.

rochii de ocazie

Rochii cu umeri goi

Rochiile cu umeri dezgoliti sunt considerate cele mai feminine si mai atragatoare rochii in fiecare an. Iar anul acesta nu fac exceptie. O rochie cu umeri goi poate imbina mai multe tendinte: imprimeu floral, finisaje din dantela sau luciu metalic. Anul acesta se poarta rochiile cu umeri goi in nuante de negru si bej.

rochii de ocazie

Rochii asimetrice

Acest model de rochii este la mare cautare. Rochiile asimetrice au un design deosebit si transforma o tinuta banala intr-una de mare efect. Alegerea culorii potrivite o face si mai interesanta. Eu as alege o rochie asimetrica intr-o nuanta frumoasa de verde fiind potricita acestui sezon.

Pe Zapaka.com vom gasi o varietate de modele de rochii impresionante, potrivite pentru fiecare stil, silueta si buget. Important este sa alegem rochia care ne reprezinta si care ne pune in evidenta trasaturile.

 

Voi ce fel de rochii alegeti? Stiati de acest site?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

14 Comments

  1. Imi place acest site. Au rochii dragute. Vara aceasta mi-am propus sa ies din tiparele mele si sa port rochii. Deja mi-am cumparat 10 bucati.

  2. Îmi plac rochiile! Scot în evidență feminitatea. Îmi place dantela, voalul, mătasea și toate materialele vaporoase, elegante și prețioase. Intru pe site.

  3. Nu stiam de acest site!M.am uitat si au rochii foarte frumoase!Ador bulinele!Mi se pare ca arata atat de frumos si de romantic!Dintre cele prezentate de tine ,o ador pe cea cu volanase!E superba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.