Ce rochii pentru balul de absolvire putem alege anul acesta

Balul de absolvire este un moment important in viata fiecaruia. Odata cu absolvirea incep si responsabilitatile si dorinta de a face mai mult pe viitor. Pentru a sarbatori acest pas important are loc de fiecare data o petrecere de absolvire astfel incat sa creeam amintiri de care sa ne bucuram o viata intreaga. Domnisoarele incep sa isi caute cele mai frumoase rochii pentru balul de absolvire astfel incat sa arate cat mai bine si de asemenea, sa se simta in largul lor.

Ce rochii pentru balul de absolvire putem alege anul acesta

Din fericire avem o gama variata de rochii pentru balul de absolvire din care putem alege. Putem pentru a achizitiona o rochie dintr-un  magazin online ca 27dress.co.uk doar accesand prom dresses UK, si avem o multitudine de variante potrivite pentru fiecare stil si mai ales, buget.

Rochii ce se potrivesc balului de absolvire in 2019

Rochiile lungi

Acestea sunt deosebite si merg de minune la petrecerea de absolvire. As opta pentru un model de rochie A-line lunga daca silueta nu este tocmai trasa prin inel dar ne dorim sa arata impecabil si sa ascundem micile imperfectiuni si sa scoatem in evidenta atuurile. Rochia aurie este o alegere inspirata daca vrem sa ne simtim fermecatoare dar si in largul nostru.

rochii de bal

Seturi din doua piese

Seturile din doua piese, formate din top si fusta arata genial de bine. Si cu siguranta nu ai cum sa nu iesi in evidenta purtant un asemenea set. Eu cred ca e o alegere potrivita pentru un bal de absolvire daca vrem ceva diferit. As opta pentru acest set din doua piese in doua culori contrastante rosu-alb. Contrastul arata foarte bine iar combinatia este reusita. O pereche de sandale si accesorizata minimalist va face din tinuta de bal una de netrecut cu vederea.

set elegant din doua piese

Rochii midi

Acesta este un model ce se poarta din ce in ce mai des si avantajeaza orice inlatime daca stim ce sa alegem ca si incaltaminte. Rochia midi cu umeri goi de pe 27dress mi se pare extrem de potrivita pentru un bal de absolvire. Are un design deosebit iar umerii goi o fac foarte feminina si eleganta.

rochii cu umeri goi

Rochii cu decupaje sau cu spatele gol

Rochiile ce au diverse decupaje sau spatele gol sunt potrivite pentru astfel de evenimente. Acestea scot in evidenta trasaturile frumoase pe care le avem. Alegand o culoare potrivita putem pune frumos in evidenta culoarea pielii, a parului sau a ochilor. Acesta rochie verde cu spatele gol mi se pare potrivita pentru balul de absolvire. Culoarea va pune in evidenta bronzul frumos si decupajul de la spate o face deosebita.

rochie cu spatele gol

Voi ce rochie ati alege pentru un astfel de eveniment?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

14 Comments

  1. Culoarea mea preferata este verde așa că aș spune că aș alege rochiță verde .

  2. Ce frumoase sunt seturile din două piese, cel din poză arată foarte bine și cred că ar face senzație la o astfel de ocazie.

  3. Vai ce rochii superbe!!!Parca toate te fac sa arati ca o printesa!!!Dintre cele pe care le.ai purta tu,eu as alege prima rochie,mi se pare exagerat de frumoasa!!Da,ai de unde alege!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.