Ce trebuie sa contina un kit de calatorie pentru a lua cu noi ce avem nevoie

Vara este despre calatorii si vacante. Mare, soare si multa voie buna. Si cum intr-un bagaj nu putem lua chiar tot ceea ce avem acasa, e necesar sa realizam un kit de calatorie astfel incat sa luam strictul necesar dar sa nu ne lipseasca nimic. In privinta hainelor e ceva mai usor, realizam tinutele pe zi insa in cazul cosmeticelor e obligatoriu sa luam variantele travel-size ale produselor pe care le folosim in mod obisnuit. Iar de pe Notino, putem achizitiona toate aceste produse, acum la preturi bune.

kit de calatorie

Ce trebuie sa contina un kit de calatorie pentru a lua cu noi ce avem nevoie

Produse pentru protectie solara

In orice sezon e nevoie de protectie solara, cu atat mai mult acum in sezonul cald. Asa ca e imposibil ca din bagajul nostru de vacanta, fie ca mergem la mare sau mute, trebuie sa avem cel putin un produs pentru protectie solara, ce poate fi folosit atat de fata cat si corp. Vichy Idéal Soleil este o crema usoara cu SPF potrivit pentru intreg corpul. Este o alegere potrivita mai ales fiindca in acest moment se afla si la promotie.

kit de calatorie

Produse pentru ingrijirea tenului

Tenul are nevoie de ingrijire deosebita. Avem nevoie ca in bagajul de vacanta sa adaugam o apa micelara pentru a nu sari de ritualul zilnic de demachiere. O crema hidratanta pentru a-i oferi acestuia hidratarea si ingrijirea de care are nevoie, mai ales dupa expunerea la soare. O masca de fata pentru a arata fresh in orice moment si niste servetele pentru curatare ce le putem lua cu noi in geanta la orice plecare.

Un parfum

Parfum este un must-have indiferent de sezon. Asa ca din bagajul de vacanta nu trebuie sa ne lipseasca un parfum ideal pentru sezonul cald. Cel mai bine ar fi sa alegem pentru parfumul preferat in varianta travel-size fiindca in acest fel nu ocupa mutl loc in bagaj si il putem lua cu noi oriundevom pleca. Un parfum potrivit pentru vara este Armani Acqua di Gioia, daca sunteti in cautarea unuia.

Produse pentru machiaj

Si in vacanta trebuie sa aratam bine, asa ca in kitul de calatorii trebuie sa avem si cateva produse menite sa ne faca sa aratam cat ma bine. Nimic extravagant,un bb cream, un rimel, un ruj, produsul favorit pentru sprancene, un blush, un iluminator si o paleta de farduri care sa ne puna frumos trasaturile in evidenta.

Produse pentru ingrijirea parului

Si parul are nevoie de atentie speciala. Bagajul nostru trebuie sa contina un sampon potrivit firului nostru de par dar si un sampon uscat pentru acele zile in care vrem sa aratam cat mai bine dar nu avem timp sa ne spalam pe par. Bineinteles din bagaj nu trebuie sa lipseasca unul din produsele pe care le folosim in mod obisnuit : placa sau ondulator , chiar si un mini uscator de par.

Important este ca in bagajul nostru de vacanta sa punem stric lucurile de care avem nevoie. Iar faptul ca pe Notino vom gasi produsele favorite in variante travel size, este un mare plus.

Voi ce obisnuiti sa puneti in bagajul de vacanta?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

18 Comments

  1. Sunt de acord cu tine in privinta listei. Tare bine e ca se gasesc acum toate produsele astea in varianta travel size, mi se par extrem de utile.

  2. Parfumul acela imi fac cu ochiul 🙂 Am auzit atat de multe lucruri bune despre el incat il vreau si eu. Si nu doar pentru vacanta 🙂

  3. Îmi plac mult produsele Clinique. Au un preț destul de mare, însă merită banii. Când vine vorba de piele, nu trebuie să faci economie. Foarte util articolul tău, tocmai bun pentru a-ți pregăti lista de vacanță astfel încât să nu uiți nimic.

  4. produsele pentru protectie solara sunt primele de pus in bagaj si in cazul meu. Nici cele de ingrijire nu lipsesc. Produse de machiaj nu prea imi iau cine stie ce. Fond de ten poate, daca ies pe undeva seara, si un rimel si un gloss. Sampon uscat nu folosesc, deci il tai si pe asta de pe lista. Parfum musai!

  5. Vai cate nu pun si eu!Si da,e de preferat sa punem in marime travel size.Eu mereu am avut foarte mult bagaj ptr ca nu le.am pus in marimea mica!Si cam tot ce ai mentionat mai sus mi le pun de obicei si eu!Avem nevoie de toate produsele!

  6. Produse cu protectie solara, deodorant, sampon, gel de dus si minimul necesar de produse de makeup: un bb cream si un ruj.

  7. Imi place ideea aceasta de travel size, cam aceleasi produse le port si eu cu mine in calatorii.

  8. Neaparat produse de ingrijire trebuie sa contina. Si rimel si ruj, ca fara nu se poate.

  9. Un mini batiste mi se pare mereu o alegere buna pentru calatorit! Celelalte prouse le iau si eu cu mine, mai ales produse pentru ingriirea pielii. Make-up mai putin de obicei, dar depinde de tema calatoriei de fapt. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.