Contureaza tabloul unei tinute perfecte cu ajutorul gentilor si al accesoriilor de la Zevo!

In materie de incaltaminte si genti- atat femeile, cat si barbatii devin mult mai selectivi. Acest lucru priveste si accesoriile, rucsacurile si gentile- embleme ale elegantei si bunului gust.

Insa de unde achizitonezi astfel de articole ca sa prezinte calitatea aparte dupa care ravnesti? Iti pot face o recomandare si anume Zevo– magazinul online dedicat publicului care stie sa aprecieze orginalitatea cand vine vorba de articole de incaltaminte, genti, rucsacuri si accesorii.

Desi e relativ noua pe piata de profil, mai exact din anul 2016, Zevo a castigat admiratia publicului prin produsele din piele si materiale bunecu care incanta cu fiecare lansare de colectie. Brand romanesc, acesta este rezultantul pasiunii- pentru articole de marochinarie de calitate, constand in produse ce se impun prin eleganta si stil.

Faptul ca acesta s-a dezvoltat pe plan online este un beneficiu si in randul celor satui sa strabata diverse magazine in cautarea unor produse de actualitate, dar si de calitate. Totodata, au si magazine fizice in Bucuresti, pe calea Dorobantilor 55-57. Acestea sunt departe de centrele comerciale, ideal pozitionate pentru cei ce doresc sa evite aglomeratia.

Gentile de la Zevo- o incantare pentru femei

In cadrul vitrinelor virtuale se regasesc numeroase modele de genti potrivit epentru diferite ocazii – de zi sau de noapte. Astfel, categoriile din care iti poti alege geanta potrivita pentru tine sunt:

  • Genti office
  • Genti shopper
  • Genti tip postas
  • Borsete
  • Genti de plaja

Geanta – pentru ca este cea care da nota finala intregii tinute, de la Zevo o poti achizitiona pe cea care va contura tabloul complet al unui outfit reusit. Pentru ca pielea estematerialul ce nu se demodeaza. In ciuda  modei  schimbatoare, poti profita de optiunile numeroase cu care te intampina magazinul online.

Acestea se regasesc in diferite marimi pentru a-ti oferi tie spatiul de depozitare de care ai nevoie. Se imbina perfect cu o rochie casual sau una de ocazie si chiar, de ce nu, cu o tinuta office sau una sport. Cerceteaza amanuntit modelele disponibile si vei vedea ca am dreptate.

zevo

Incaltamintea perfecta -confort sporit

Ai nevoie sa te simti bine in orice moment al zilei, stii si tu asta. Pentru a avea un astfel de avantaj, alege ceva deosebit din gama de incaltaminte de la Zevo. Disponibile intr-o paleta vasta de culori in cadrul magazinului mentionat, vei putea alege intre sandale, pantofi, cizme,tenisi sau ghete conforme cu gusturile tale.

Oricine a rtrebui sa urmareasca o astfel de calitate privind incaltamintea – confortul resimtit la purtare. Este de altfel o necesitate aceasta, mai ales cand ai de onorat un eveniment deosebit. Bineinteles, aceeasi regula este valabila si atunci cand mergi la munca.

Gentile barbatesti- un plus de eleganta prezentei masculine

Din piele naturala, material textil sau in combinatie, gentile barbatesti de la Zevo constituie accesoriul de care orice barbat puternic are nevoie. Concepute intr-un stil clasic si chic in acelasi timp, modelele disponibile sunt ideale pentru ocazii diverse. Faptul ca sunt de dimensiuni mai mari nu reprezinta decat un plus pentru tine daca ai de luat cu tine mai multe lucruri. O poti alege pe cea potrivita si raportat la paleta de culori disponibila. Alege sa iti impui stilul si personalitatea cu o geanta aleasa pe stranceana de la Zevo! Ai de ales intregenti de umar, de calatorie sau pentru laptop.

Curelele si dublul rol al acestora

Destinate atat publicului feminin, cat si celui masculin, curelele de la Zevo sunt o incantare. Confectionate doar din piele naturala aceste prezinta rezistenta in timp si un design aparte, deci sunt usor de infiltrat in tinute.

Dupa cum am mentionat, imbunatatesc confortul fizic si in acelasi timp ajuta la conturarea tabloului final al tinutei. Desi poate par demodate- curelele sunt embleme ale elegantei. Alege sa porti o curea ce, cu siguranta, iti va propulsa tinuta printre cele de top.

 

Pentru ca te vei convinge de calitatea si unicitatea produselor de la Zevo doar atunci cand cercetezi chiar tu catalogul de produse, te invit sa accesezi https://www.zevo.ro/. Vei putea sa te bucuri de numeroasele optiuni regasite in vitrinele online!

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.