Cum alegem ramele de ochelari de pe Jupitoo in functie de forma fetei?

Ochelarii au devenit un accesoriu de care nu ne putem desparti. Fie ca vorbim de ochelari de soare sau ochelari de vedere, este bine de stiut ca inainte de a alege un model potrivit, trebuie sa aflam ce forma are fata noastra si ce modele se potrivesc cel mai bine fizionomiei. Un model de ochelari ales gresit ne va face sa aratam diferit si nu intr-un mod placut. Fie ca alegem sa achizitionam ochelarii dintr-un cabinet specializat sau dintr-un magazin online precum Jupitoo, trebuie sa stim cu exactitate cum alegem ramele de ochelari.

Cum alegem ramele de ochelari in functie de forma fetei?

Poate parea destul de dificil sa alegem o rama de ochelari potrivita. Chiar si ramele pentru ochelari de soare trebuie sa se potriveasca formei fetei desi nu ii purtam zilnic. Totusi, ramele de ochelari de vedere trebuie sa fie ale perfect intrucat pe acestia ii purtam zilnic si trebuie sa se potriveasca formei fetei, sa fie confortabila dar si sa se plieze pe stilul pe care il adoptam de obicei.

Rame de ochelari pentru fete ovale

Cea mai intalnita forma a fetei este cea ovala si de asemenea se spune ca este cea care ne permite sa ne alegem ce rama dorim. Totusi, pentru a complimenta frumos tarsaturile fetei este indicat sa optam pentru rame de ochelari patrate sau rectangulare pentru ca acestea pun in evidenta forma pometilor si echilibreaza forma obisnuita a maxilarului. Putem alege ochelari de vedere sau ochelari de soare de femei cu rame tip ” ochi de pisica” sau ” fluture”.

cum alegem ramele de ochelari

Rame de ochelari pentru fata rotunda

Pentru aceasta forma a fetei este recomandat sa alegem rame de ochelari ce au unghiuri si forme ascutite pentru ca acestea contrasteaza cu forma fetei si da impresia de alungire a acesteia. Asta inseamna ca ramele rectangulare sunt ramele cele mai potrivite pentru cei ce au forma fetei rotunda.

Rame de ochelari pentru fete patrate

Pentru aceasta forma a fetei s evor opta pentru rame care vor crea alungire a fetei punand in evidenta partea de sus. Asadar, ramele rotunde sau ovale sunt alegerea cea mai potrivita.

Rame de ochelari pentru fete in forma de inima

Pentru aceasta forma  afetei vom alege rame de ochelari ce vor minimiza latimea partii de sus si accentuand forma partii de jos. Asadar vom opta pentru rame fara contur sau rame inguste.

 

In principiu va trebui sa aflam care este forma fetei pe care oa vem, pentru a face cele mai bune alegeri. Odata ce am stabiit acest aspect, putem alege sa cumparam chiar si online. Jupitoo este un magazin online cu o gama variata de rame de ochelari sau ochelari de soare, astfel incat putem bifa sa alegem ramele potrivite pentru forma fetei pe care o avem.

Voi cum va alegeti ramele de ochelari, fie ei d evedere sau de soare? Tineti cont de forma fetei?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

  1. Buna duminecuta insorita.Fii d purtatoare de ” biciclete” de 41 de ani pit sa spun ca in sfarsit dupa anii ’90 am reusit sa imi aleg ramele de ochelari dupa pofta inimii si forma fetei.Recunosc ca am mai scapat si la rame care nu mi se prea potriveau,dar erau ,mama Doamne de firma 😄.De vreo doi ani mi-am gasir forma potricita,adica cat-eye….si sa fie si colorate daca se poate.Un articol foarte util si pt care iti multumesc.O zi insorita si placuta iti doresc,Neta.

  2. De obicei probez înainte de a-i cumpăra. Nu stiam ca trebuie sa țin cont de forma feței

  3. Sincer eu niciodata nu tineam cont de forma fetei!Ma uitam in oglinda si incercam multe perechi pana imi placea cum imi sta si am observat ca atunci cand ceream parerea persoanelor cu care mergeam sa.i cumpar,nu aveam aceleasi preferinte.Pana la urma imi luam ce imi placea mie!

  4. Interesant, pentru ochelarii de vedere am optat pentru pentru aceia fara rama, mi-au placut mult

  5. Eu port ochelari de multi ani dar inca nu am gasit o rama de care sa ma indragostesc asa ca mai caut. O sa tin cont de sfaturile tale.

  6. Chiar ma gandeam si eu sa imi iau o pereche de ochelari pentru calculator si sa-mi achizitionez separat rama. Cred ca m-ar ajunge mai putin

  7. online nu m. as incumeta pt ca pana nupun eu enspemii saprobezsa vad cum se aranjeaza nu ma simt bine😅

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.