Extensii cu cheratina din par natural Remy – trucuri de la advisorii Belher

Extensiile de par cu cheratina functioneaza pe principiul montarii la cald si trebuie realizate intr-un salon specializat. Pentru un par bogat si lung nu este nevoie sa astepti luni de zile, optiunea extensiilor din par natural poate sa iti vina in ajutor. Un punct in plus pe care il au fata de alte extensii este acela ca aceste extensii cu cheratina au garantie de 3 luni, insa aceasta perioada se poate prelungi pana la 6 luni cu o ingrijire corespunzatoare.
Legatura ce agata extensiile din par natural de la Belher de parul tau nu este altceva decat o substanta nutritiva care nu determina deteriorarea parului la lipire, aceste extensii cheratina fiind indepartate usor cu o solutie speciala.
Dupa cum reflecta denumirea, realizarea extensiilor de par de acest tip are la baza cheratina pura naturala, care pe langa efectul de lipire are rolul de a hrani radacina firului de par, imbunatatind rezistenta prin hranire in profunzime.

extensii cu cheratina

Montarea extensiilor cu cheratina in beauty bar-ul Belher

Daca ai ales deja aceasta categorie a extensiilor de par este recomandat sa stii cateva aspecte ce influenteaza infatisarea coafurii finale si creste durata de rezistenta in timp.
In primul rand si poate unul dintre sfaturile de baza este acela ca acest tip de extensii necesita indemanarea unui profesionist cu experienta. Hair advisorii de la Belher stau la dispozitie cu sfaturi ce completeaza experienta in pasiunea de a lucra in design-ul coafurilor ajungand la nivel de arta. Extensiile de par se monteaza la radacina parului, fara a atinge scalpul.
Mai mult decat atat, Belher este un magazin ce dispune de aparatura profesionala care este si expusa pentru vanzare. Atractia in acest sens sunt ondulatoarele prin care poti realiza bucle de diferite marimi la tine acasa. Dupa schimbarea look-ului cu aceste extensii de par se merita sa investesti in produse profesionale ce te ajuta in redarea uni aspect inedit zilnic.

Ingrijirea extensiilor de par cu cheratina

Extensiile cu cheratina sunt realizate din par natural, iar cei de la Belher folosesc parul natural Remy ceea ce permite vopsirea si coafarea fara a intampina provocari. Este recomandata apelarea serviciilor profesioniste chiar si in acest sens oricat de indemanatica te consideri, cel putin pentru prima aranjare.

 

Daca ai aplicate extensii cheratina este important modul de spalare. Indicata este utilizarea unui sampon si masca Belher care nu contin sare si sulfati, iar odata pe saptamana sfaturile specialistilor inclina spre aplicarea mastii recunoscute pentru proprietatile nutritive si hranitoare.

Dupa spalare nu trebuie uscat parul cu prosopul prin frecare sau pieptanarea cat firul de par este umed. Aceste actiuni pot avea efectul de smulgere a extensiilor de par sau de incurcare a firelor de la radacina.

Indicatiile fac referire la infasurarea parului intr-un prosop timp de aproximativ 10 minute si sa il lasi sa se usuce natural sau cu un feon, dar la o treapta redusa de caldura. Pieptanarea se poate realiza cu un pieptene cu dinti rari sau cu o perie cu fire naturale incepand din zona cefei. In timpul somnului este recomandata prinderea parului intr-o coada lejera pentru a evita incalcirea, iar pentru innot este bine sa il impletesti.

Locatia fizica a Beauty Bar-ului Belher se regaseste pe Bd. Pache Protopopescu, Nr. 6 Bucuresti si la Baneasa Shopping City, etajul 1. Consultanta si programarile le poti face la numarul de telefon 0722466444, iar pentru informatii suplimentare specialistii Belher va astepta pe paginile de Instagram si Facebook sau pe pagina principala www.belher.ro.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

17 Comments

  1. Waw cw fain arata!!!Eu chiar as avea nevoie ptr ca parul meu e foarte slab,dar nu stiu de ce,ceva ma retine!Am prietene care si.a pus extensii si ele au fost multumite!

  2. Am găsit și eu niște extensii super frumoase în urmă cu un an când mă batea gândul să îmi tai mai mult din păr (îmi scapă brandul). Acelea nu erau din păr natural, dar nu se vedea diferența 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.