Noutati delicioase Sweeteria- ciocolata cu fructe liofilizate si greentella

Dulciurile sunt slabiciunea mea. Pot renunta cu usurinta la o portie de mancare si sa consum dulciuri. Stiu, stiu, nu e sanatos deloc dar e placerea mea vinovata. De-a lungul timpului am cautat alternative sanatoase ale dulciurilor din comert si am descoperit cele mai savuroase, delicioase dar si sanatoase dulciuri de la Sweeteria.

sweeteria

Sweeteria

Este un lucru cert ca toate produsele procesate, zaharul este prezent  si ne afecteaza sanatatea pe termen lung, noua , celor ce il consumam. Asa ca Sweeteria ne ofera o alternativa sanatoasa a dulciurilor obisnuite, fara zahar, fara aditivi, arome sau conservanti artificiali, fara coloranti sintetici pentru a savura un desert cu ingrediente de calitate.

Noutati delicioase Sweeteria

V-am mai aratat in urma cu ceva timp bunatatile descoperite de la ei pentru un rasfat maxim cu produse care nu ingrasa. Napolitanele lor dar si batoanele cu musli sunt o alternativa foarte sanatoasa a celor din comert. Sunt delicioase, au gust intens si placut si un aspect pe care l-am remarcat la dulciurile Sweeteria este acela ca sunt mai satioase si nu trebuie sa mananc o cantitate uriasa pentru a ma simti plina. Atat napolitanele cat si batoanele sunt potrivite pentru gustarea dintre mese si pot fi puse in geanta pentru a le savura in pauza dintre mese sau cand suntem pe fuga.

De curand Sweeteria a lansat o noua gama de ciocolata absolut delicioasa! Din sortimentele de ciocolata Sweeteria pe care deja le-am incercat, cei de la Sweteria  au inlocuit zaharul cu indulcitor natural din Stevia Rebaudiana si eritor ( cu 0 calorii ) realizand aceste 4 sortimente noi de ciocolata:

  • ciocolata alba cu bucati de zmeura
  • ciocolata alba cu pudra de zmeura si matcha green tea
  •  ciocolata amaruie (produs vegan/de post)
  •  ciocolata amaruie cu visine (produs vegan/de post)

De asemenea o noutate pe piata din Romania sunt 2 sortimente de ciocolata cu nectar de agave:

  •  ciocolata cu lapte
  •  ciocolata cu lapte, mar si scortisoara

Un aspect de care am fost taree incantata este ca fructele din ciocolata Sweteeria sunt liofilizate, pastrand astfel toate proprietatile fructului proaspat cules.  1 gram fruct liofilizat = 7,5 grame fructe proaspete.

Ei bine, am savurat din plin ciocolata Sweeteria, ba chiar unul din sortimente nici nu a mai ramas pentru a-i face poze. Intreaga familie a savurat bucatica cu bucatica fara a se simti vinovata. Daca nu le-ati incercat inca, va recomand sa o faceti!

Greentella este de asemenea o noutate pentru mine. Dupa savurosul unt de arahide si dulceata de mure, a venit randul sa incerc crema de cacao Greentella. Greentella are cu 30% mai putine calorii fata de o pasta tartinabila obisnuita. Are un gust deosebit, placut fiind potrivita a fi mancat in orice moment a zilei. Simpla, pe paine, cu sclatite sau vafe Greentela indulceste fiecare zi.

greentella

 

Voi ati incercat bunatatile Sweeteria? Ati incercat noutatile lor?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

10 Comments

  1. Eu am incercat doar cateva dintre napolitane si mi.au placut foarte mult!Ciocolata de la ei nu am mancat dar vreau sa incerc si eu!Sigur sunt niste produse sanatoase si foarte gustoase!

  2. Ce bine suna Greentella! Pentru pasionatii de nutella dispusi sa manance mai sanatos, cred ca este alternativa ideala. Si nu e vorba doar de calorii, ci si de aportul ala de zahar care actioneaza ca un drog. Ce ma atrage pe mine cel mai mult din dulciurile de la Sweeteria? Ciocolata alba.

  3. La mine in casa greentella este nelipsita de la micul dejun. Am testat-o in toate variantele si o adoram cu totii. Ciocolata nu mai zic, un deliciu! Imi plac toate produsele Sweeteria. Sunt delicioase si sanatoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.