Prima mea comanda pe Liloo.ro- magazin de haine pentru copii

In urma cu ceva timp am plasat prima comanda pe Liloo.ro. Stiti foarte bine ca fac cumparaturi onine foarte des. Le aleg pe acestea in detrimentul mersului in magazinele fizice. Asa ca m-am gandit ca este timpul sa incep sa caut si pentru cel mic hainute deosebite fara a fi nevoie sa ma deplasez dar sa le si gasesc la un pret foarte bun. Asa ca alegerea mea a fost magazinul online Liloo.

liloo.ro

Magazin online cu haine pentru copii Liloo.ro

Liloo.ro este un magazin online doar cu hainute pentru copii. Daca stim marimea este foarte simplu sa alegem produsele pentru cei mici chiar si comandand online. Pe site au o gama variata de produse, de la haine pentru vara si pana la haine sau accesorii de iarna. Imi place foarte mult ca site-ul ne permite sa alegem hainele pe care ni le dorim, in functie de marime. In acest fel scurtam cautarile si vom gasi articolele vestimentare doar cu marimea de care noi avem nevoie. Au periodic reduceri. Pe langa preturile foarte accesibile pe care hainele le au in mod obisnuit, se mai adauga si reducerile, astfel incat vom face achizitii reusite cu mult mai putini bani. Chiar in aceasta perioada extrem de multe produse sunt la pret redus, asa ca merita sa aruncati o privite.

Ce hainute i-am ales celui mic de pe Liloo.ro

In principiu am ales hainute de sezon, insa am adaugat in cos si doua articole vestimentare pentru sezonul rece. Asadar i-am cumparat lui Stefan 4 tricouri, un maiou, o pereche de pantaloni scurti,  dar si o pereche de pantaloni de trening si o bluza de trening pentru sezonul rece. Toate aceste produse au costat in jur de 130 lei, foarte putin.

Desi am optat pentru modele destul de simple, acestea arata foarte bine in realitate. Materialele sunt de calitate si se simt foarte bine pe piele, nu tin cald si sunt ideale pentru vara- aici ma refer la articolele de sezon. Culorile sunt intense si nu se diminueaza odata cu spalarea acestora. Deja a purtat fiecare tricou de multe ori si acestea se prezinta in continuare foarte bine. Sunt o achizitie foarte reusita!

tricou copii

tricou copii

tricou army copii

Pantalonii si bluza de trening sunt ideale pentru sezonul rece. Au un design foarte frumos si sunt calduroase, perfecte pentru vremea rece. Ca marimi, pentru hainutele alese am optat pentru 92 pentru majoritatea hainelor iar pentru pantalonii scurti si un singur tricou am ales 86 dar ii vine tare bine. Stefan este slabut de fel, asa ca ii vin si cele cu 86 si cele cu 92.

Sunt mai mult decat incantata de prima mea comanda pe Liloo si sigur nu va fi si ultima. Hainutele arata extrem de bine, calitatea este excelenta iar preturile mai mult decat accesibile. Asa ca daca si voi sunteti in cautarea unor hainute de calitate pentru copii dar pe care sa nu dati exagerat de multi bani, Liloo este alegerea cea mai buna!

Voi stiati de Liloo? Ati cumparat vreodata de pe site?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

17 Comments

  1. tare dragute hainutele, eu suntmare fana pepco la fata😍 nu iam cumparat online nimic momentan

  2. Stefanut știe sa pozeze! De la cine o fi învățat? 😁 Imi plac hăinuțele alese, probabil ma voi orienta și eu spre acest site pentru nepoții mei

  3. Hainutele sunt foarte frumoase si ma bucur ca ai ales modele pentru baietei. Vine ziua nepotului meu si chiar eram in pana de idei.

  4. Din poze hainutele par de calitate, pacat ca nu au si pentru „copii mai mari”. Sa-ti traiasca baietelul, este un scump.

  5. Sunt foarte frumoase hăinuțele dar contează și modelul, trebuie să recunoaștem! Să le poarte sănătos!
    E bine de știut, economisim timp și bani cu astfel de site.

  6. eu apreciez foarte mult faptul ca nu au pus accent pe cantitate si au preferat un numar mai redus de articole, dar din materiale de calitate si atent lucrate. Astfel de detalii conteaza enorm, cu atat mai mult cu cat vorbim despre hainute pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.