Rochii de vara de pe DyFashion ce pot fi purtate in acest sezon

Consider ca rochiile sunt acele articole vestimentare cele mai versatile si feminine. Pot fi purtate cu usurinta in orice sezon si in functie de modelele alese, pot fi combinate in asa fel incat cu o singura rochie putem alcatui mai multe tinute in stiluri diferite. Cu atat mai mult vara, cand vremea ne permite, rochiile sunt alegerea mea de fiecare data. Si fiindca imi plac noutatile, am descoperit de curand rochii de vara de pe DyFashion care arata extrem de bine iar preturile mi se par tare accesibile.

Desi garderoba mea contine rochii in diverse modele, consider ca inca mai am minusuri la acest capitol. Intrucat inca nu am adaugat in colectie toate modelele de rochii de vara ce se poarta anul acesta. Rasfoind cu mare atentie fiecare pagina a rochiilor potrivite acestui sezon, am facut un top al catorva rochii care mie imi sunt tare dragi si pe care le-as purta cu incredere in acest sezon. Cu ocazia aceasta, o sa va arat si voua cate minunatii veti gasi pe DyFashion, pentru a va completa si voi garderoba cu rochiile de vara potrivite stilului vostru.

Rochii de vara de pe DyFashion ce pot fi purtate in acest sezon

Rochii cu imprimeu floral

Orice articol vestimentar cu imprimeu floral mi se pare potrivit sezonului cald. Cu atat mai mult vara, cand acesta este sezonul in care ne simtim cel mai bine. Bluze, camasi sau topuri cu inprimeu floral am in garderoba dar nici macar o rochie nu si-a facut loc. As alege rochia bleumarin cu imprimeu floral fiindca mi se pare foarte versatila. Poate fi purtata atat la birou insa si la iesirile in oras. Totul tine de accesorizare si alegerea perechii de incaltaminte.

rochii de vara

Rochii albe

Desi albul este o ( non ) culoare destul de pretentioasa, in sezonul cald alegerea unei rochii albe poate fi o alegere extrem de reusita. Albul pune tare frumos in evidenta bronzul pielii, astfle incat contrastul va arata exceptional de bine. As opta pentru aceasta rochie alba cu dantela in zona bustului fiindca este un model tare feminin. Dantela arata tare bine in acest context astfel incat va fi o alegere potrivita chiar daca o voi purta ziua sau chiar seara la iesirile cu prietenii.

rochii de vara

Rochii cu buline

Bulinele nu se demodeaza niciodata si transforma niste rochii simple in rochii atragatoare. Cel mai adesea vom gasi rochii albe cu buline negre sau invers. Insa consider ca in sezonul cald, bulinele albe pe o rochie colorata este alegerea cea mai buna si mai de impact. Mi-a atras atentia aceasta rochie roz cu buline albe potrivita pentru zi. Are un design tare placut si purtata cu sandale cu toc va arata perfect.

rochii cu buline

Rochii cu volanase

Ohh da..volanasele arata bine indiferent de ocazie si anotimp. O rochie cu volanase mi se pare atat de feminina si jucausa. Daca mai alegem si o culoare placuta chiar nu putem da gres. Rochia lila cu volanase de pe DyFashion m-a cucerit iremediabil! E atat de delicata si feminina. cu siguranta as purta-o extrem de des.

rochie cu volanase

Acestea sunt modelele de rochii pe care inca nu le detin in garderoba mea insa acum, vazandu-le pe DyFashion trebuie neaparat sa le am. De asemenea trebuie sa stiti ca pe site au o gama varianta de rochii de vara si nu numai, potrivite pentru fiecare stil si marime. In plus, preturile mi se par de bun simt si chiar accesibile.

Voi purtati rochii vara? Pentru ce modele optati cel mai des?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

14 Comments

  1. Rochiile albe le prefer și eun pe timpul verii tocmai pentru a pune în evidență bronzul, dar nici bulinele nun le refuz

  2. Foarte frumoase rochițele,eu sunt mai mare fan pantalonii dar îmi plac și rochițele.

  3. Ce frumoase sunt toate modelele care ni le.ai aratat!!!Imi place foarte mult prima cu imprimeu florar si cea cu volanase.Si eu port tochite cu volanase,ptr ca ma simt foarte lejera in ele!

  4. Eu ador rochiile insa nu mi-am comandat niciodata de pe acest site. Imi plac alegerile tale

  5. Rochiile arată super! Știi cumva și cum vin acestea? Am observat că sunt magazine online din care iți comanzi ceva si primești altceva dpdv al calitatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.