Summer black friday Notino- reduceri la 50 de branduri de top

O noua saptamana, un nou val de reduceri, asta ne-au pregatit cei de la Notino. Vara aceasta ne putem bucura de summer black friday notino si putem achizitiona cele mai dorite produse de top de pe lista de dorinte. Acum este mai avantajos pentru noi sa cumparam produsele pe care ni le-am dorit de ceva timp insa nu am indraznit sa le achizitionam la pret intreg.

summer black friday notino

Summer black friday Notino

Saptamana aceasta, mai exact in perioada 08-14 iulie ne putem bucura de reduceri de 20% la 50 de branduri de top de pe site-ul Notino, folosind codul: reducere20 inainte de a plasa comanda. Printre brandurile de top ale caror produse le putem achizitiona la reducere in aceasta se afla: Wella Proffesionals, Jean Paul Gaultier, Babyliss, Dermacol, Loreal Paris, Calvin Klein, Lacoste dar si multe altele. Reducerea de 20% este extrem de avantajoasa tinand cont ca produsele sunt printre cele mai bune, astfel incat preturile lor nu sunt in mod obisnuit foarte mici. Acum putem achizitiona mult mai multe produse dorite, dar dand mai putini bani.

summer black friday notino

Recomandare produs Loreal Paris

Si daca tot ne putem bucura de reduceri, vin catre voi cu o recomandare de produs pe care eu il folosesc zilnic si pe care l-am descoperit relativ recent. Daca ma urmariti stiti ca iubesc produsele brandului L’oreal Paris, astfel incat am in colectie o gama variata de produse de la ei si nici macar unul nu m-a dezamagit.  Fondul de ten  matifiant L’Oreal Paris Infallible inca este favoritul meu dupa luni de folosire.

L’Oreal Paris Super Liner Perfect Slim este produsul pe care trebuie neaparat sa il incercati si voi! Mai ales daca sunteti iubitoare de tus de ochi dar nu sunteti atat de indemanatice in a-l aplica.

Eu recunosc ca mereu am iubit tusul de ochi, mi se pare ca schimba total aspectului unui machiaj, fie el de zi sau de seara. Totusi, niciodata nu am reusit sa il aplic corect, fara sa ma manjesc si sa am trasata o linie perfecta. Asa ca de fiecare data m-am dat batuta si am renuntat in a-l aplica. Asta pana m-am gandit sa achizitionez tusul de ochi Perfect Slim de la L’Oreal , un tus de ochi tip carioca. Ei bine, inca din prima zi de cand l-am primit il folosesc ori de cate  ori vreau un machiaj special.

De ce sa alegi tusul de ochi L’Oreal Paris Super Liner Perfect Slim:

  • are un varf foarte subtire ceea ce ne permite sa trasam linii fine si precise fara a risca sa ne murdarim sau sa gresim. Serios! Niciodata nu am trasat linii atat de fine si de perfecte cu vreun tus. Codita acum arata perfect si nu gresesc deloc. Varful este foarte subtire ceea ce ne ajuta sa trasam atat linii foarte subtiri cat si mai groase;
  • rezistenta excelenta. L-am folosit chiar si pe caldurile caniculare si tusul de ochi nu se scurge sau intinde absolut deloc.
  • culoare intensa. Am ales varianta Intense Black si chiar e o nuanta intensa de negru, ce evidentiaza frumos orice machiaj.
  • pret foarte accesibil. Doar 23 lei am dat pe acest tus de ochi si desi l-am folosit foarte des inca nu l-am terminat. Totusi, cu reducere aceasta de 20% vreau sa imi mai achizitionez inca unul si precis acesta va fi nelipsit din trusa mea de machiaj muuult timp de acum incolo.
  • design chic si minimalist. Poate fi luat cu usurinta in geanta, daca ne dorim un retus pe parcursul zilei.

tus de ochi loreal paris

tus de ochi perfect slim

Asadar, daca sunteti iubitoare de tus si sunteti neindemanatice ca mine, neaparat trebuie sa il incercati! Daca eu am reusit sa trasez linii fine si fara sa gresesc cu acest tus si voi veti reusi!

Merita sa profitam de black friday cosmetice de pe Notino, preturile vor fi mai mici si ne putem bucura de produse ale unor brand-uri de top.

Voi ce va doriti in aceasta perioada? Veti profita de reducerile Notino din aceasta perioada? Ati incercat tusul de ochi recomandat?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

21 Comments

  1. Vad ca esti foarte multumita de tusul L’oreal,inseamna e exacat cum ne.ai spus despre el.Eu nu folosesc tus,dar sincer m.ar tenta sa.l incerc daca as folosi!

  2. Euphoria de la Calvin Klein îmi cam face cu ochiul. E de-abia luni și am cheltuit deja ceva bani pe o mulțime de lucrușoare de care aveam neapărat nevoie: cărți și haine. Acum să pun stop în fața unui parfum?

  3. Super oferte pe notino. Trebuie sa întru și eu sa caut câteva produse pe care le am în vedere e ceva vreme. Poate sunt la reduceri. ❤️

  4. Tus de ochi si alte cosmetice pentru ochi rareori incerc. Folosesc rar din cauza unei sensibilitati care ma tine departe de fardurile de ochi, dar produse pentru ingrijirea parului as cumpara, cum nu!

  5. m. am uitat doar suspinand, pana nu ne stabilizam cu banii, nu fac cumparaturi😢

  6. Si eu am plasat doua comenzi la ei! Bineinteles, ambele cu palete de machiaj si diverse cosmetice :))

  7. N-am putut sta departe de reduceri si am profitat si eu. Mi-am comandat cateva produse desi n-am putut sa-mi onorez tot wishlistul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.