Beauty tips- Cum putem sa aratam bine indiferent de anotimp?

Orice femeie isi doreste sa arate bine indiferent de momentul zilei si indiferent de anotimp. Se pune accent pe ingrijire mai ales in sezonul cald cand toata lumea merge in vacante. Insa, este necesar sa aratam bine indiferent de perioada anului. Pentru acest lucru trebuie sa avem in vedere cateva aspecte extrem de importante. Asa ca astazi vorbim despre cum putem sa aratam bine indiferent de anotimp doar urmand cativa pasi esentiali.

Cum putem sa aratam bine indiferent de anotimp?

Ingijirea tenului

Tenul este cel mai expus la factorii externi, asa ca dincolo de hidratarea de care trebuie sa avem grija pe interior si ingrijirea tenului este un aspect deloc de neglijat. Asta daca vrem sa aratam bine cat mai mult timp si imbatranirea prematura sa nu isi lase amprentele pe chipul nostru. Indiferent de sezon tenul nostru trebuie sa fie protejat cu o crema potrivita tipului de ten. Pe toata perioada anului trebuie sa folosim creme cu protectie solara ridicata, dar mai ales vara, cand radiatiile sunt la un nivel alarmant. Putem alege cosmetice naturale romanesti pentru ingrijirea tenului ca cele de pe Nympheum. Cosmeticele naturale nu contin ingrediente daunatoare pielii asa ca sunt optiunea cea mai buna. Nu doar tenul, ci si buzele trebuie sa aiba parte de ingrijire corespunzatoare asa ca un balsam de buze trebuie sa fie intotdeauna la indemana.

cum putem sa aratam bine

Ingrijirea corpului

Pentru a fi in forma trebuie sa facem miscare zilnic. Daca timpul nu ne permite sa mergem de cateva ori pe saptamana la sala, putem alege varianta mai accesibila si mai rapida: aceea de a alerga in parc minim 30 de minute in fiecare zi. Miscarea are un rol important atat pentru fizic dar si psihic. Asa cum protejam tenul de radiatiile solare si corpul nostru are nevoie de aceeasi ingrijire. Este indicat ca la fiecare iesire sa aplicam crema cu protectie solara. Iar pentru un plus de hidratare putem alege sa folosim o crema hidratanta, un ulei de corp, o crema anticelulitica dupa fiecare dus. Efectele benefice se vor vedea cu siguranta in timp si ne vom bucura de un corp exact cum ne-am dori.

Ingrijirea parului

Nu e o noutate ca aspectul fizic are un impact puternic asupra celor din jur. Daca barbatilor le este mai usor atunci cand vorbim despre ingrijirea parului, femeile au mai mult de munca la acest capitol. Asa ca noi, trebuie sa acordam o atentie sporita si felului in care parul nostru arata. Ne dorim un par ingrijit, hidratat, care sa arate bine in orice conditii chiar daca timpul nu ne-a permis sa ne aranjam prea mult. De aceea ritualul nostru trebuie sa contina produse cosmetice naturale pentru ingrijirea parului cum ar fi: o masca de par ( ce poate fi aplicata 1-2 ori pe saptamana ), un balsam de par ( potrivit pentru utilizare la fiecare spalare) si un sampon. Toate destinate tipului nostru de par. In acest fel vom arata impecabil, indiferent daca nu ne-am coafat. Un par sanatos, are intotdeauna un impact pozitiv.

Ingrijirea unghiilor

Manichiura si pedichiura sunt aspecte de neglijat, atat la barbati cat mai ales la femei. Unghiile sunt cartea noastra de vizita asa ca intotdeauna trebuie sa arate bine. Curatate si dand forma potrivita putem alege sa realizam o manichiura clasica, manichiura semipermanenta sau manichiura cu gel. Bineinteles, vom alege manchiura si pedichiura pe stilul nostru dar si cea potrivita locului de munca la care mergem.

 

E usor sa avem grija de noi. Alegand cele mai bune produse de ingrijire destinate tipului nostru de piele sau par, este imposibil sa dam gres si sa nu aratam intotdeauna bine.

 

Voi cum aveti grija de voi pentru a arata bine intotdeauna?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

17 Comments

  1. Pentru ten mă demachiez de doua ori pe zi, folosesc apa termala și crema hidratanta. Unghiile mi le fac acasă cu oja semi, pentru corp folosesc crema copiilor 🙊 și o data pe săptămână un scrub din cafea și miere, iar pentru par șampon și balsam.

  2. Am câteva lucruri la care nu renunț, indiferent cât de ocupată, obosită, stresată sau lipsită de chef aș fi. Nu renunț la manichiura, pedichiura, pensatul și epilatul la salon, la îngrijirea tenului dimineața și seara (obligatoriu), la îngrijirea părului. Și, din când în când, îmi amintesc să merg și la sală. 😀

  3. Și eu pun mult accent pe îngrijire și hidratare. Cu cât ai mai multă grijă de tine acum, cu atât ai mai puțin de tras în anii ce urmează 🙂

  4. Si mie imi place sa ma ingrijesc mai mult ,cu cativa ani incoace,ptr ca am vazut ca daca nu ne ingrijim apare imbatranirea prematura si nici unei femei nu-i place!Eu folosesc crema antirid cu factor de protectie zilnic si tot mi se pare ca nu e deajuns cand soarele sau frigul iarna sunt puternice!

  5. Am grijă de pielea, părul, unghiile mele și țin mult la aspect, la felul în care arăt. O femeie trebuie să fie îngrijită înainte de toate și abia atunci va fi și frumoasă și atrăgătoare și puternică, și sigură și de succes.
    Mulțumesc pentru recomandări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.