Cum alegi un scaun pentru birou potrivit de pe Inegal.ro

Lucrul la birou implica si alegerea unui scaun de birou potrivit pentru a-ti asigura un confort sporit si sa nu intampini probleme de sanatate odata cu trecerea timpului. Daca stati mult timp la birou, acasa sau la job este nevoie sa va alegeti un scaun care sa nu va incomodeze si sa va provoace dureri. De aceea recomand sa aruncati o privire pentru scaune pentru birou de pe Inegal.ro si sa alegeti modelul potrivit nevoilor voastre.

Cum alegi un scaun pentru birou potrivit?

Din fericire, in ultimii ani s-au fabricat multe modele de scaune pentru birou pentru a asigura confortul celor ce lucreaza la birou multe ore pe zi. Un scaun pentru birou nepotrivit poate afecta sanatatea in timp. Durerile de spate, de gat sau picioarele umflate sunt printre primele semnale care ne dau de inteles ca scaunul ales nu este potrivit.

scaun pentru birou

Asa ca iata care sunt factorii de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un scaun de birou de pe Inegal.ro

Alege un scaun de birou cu sustinere lombara

Zona lombara este partea cea mai sensibila a corpului. De aceea, mai multe ore petrecute pe scaun intr-o pozitie neadecvata ( cocosat) poate provoca durere. Asa ca alege sa iti achizitionezi un scaun ergonomic ce iti va permite sa ajustezi scaunul dintr-o maneta in functie de inaltimea ta. Indiferent ca folosesti scaun de birou acasa sau la munca ai grija sa mentii in permanenta corpul intr-o pozitie corecta.

Alege un scaun de birou din material de calitate

La fel ca la orice lucru pe care il achizitionam si scaunul pentru birou trebuie sa fie realizat dintr-un material de inalta calitate. Acesta trebuie sa ofere o senzatie placuta la atingere dar sa si permita o buna aerisire. Cel mai des utilizat si recomandat material pentru scaunul de birou este pielea naturala. Aceasta are un aspect elegant, e placuta la atingere, se curata foarte usor si e rezistenta in timp.

Tine cont de picioarele si rotile scaunului atunci cand il alegi

Este recomandat sa alegi un scaun de birou cu 5 picioare pentru ca sunt mai stabile. De asemenea trebuie sa tineti cont ca rotile scaunui sa se potriveasca suprafetei pe care sunt rulate ( gresie, parchet, mocheta ).

Investeste intr-un scaun

Preturile variaza pentru astfel de scaune insa este recomandat sa alegeti modele care se potrivesc nevoilor voastre fara a face economie. Un scaun de birou realizat din cele mai bune materiale va rezista mult mai mult timp, va sigura confortul necesar si nu va afecta sanatatea fizica. Este o investitie pe termen lung pe care nu veti regreta ca ati facut-o.

inegal.ro

Pe Inegal.ro puteti gasi o gama variata de scaune pentru birou potrivite nevoilor si bugetului vostru. Consider ca un scaun de birou de calitate ca cele de pe site ne vor ajuta sa va desfasurati munca zilnica fara grija durerilor de spate pe care scaunele obisnuite le pot provoca. Calitatea primeaza si acest lucru este vizibil. 

Voi stiati ca scaunul pentru birou are o importanta majora asupra posturii voastre? Voi tineti cont de aceste aspecte inainte de a va achizitiona un astfel de scaun?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

20 Comments

  1. Da si eu imi aleg scaunul să fie unul comod si sa ma ajute sa am o postura dreapta.Stau mult la birou si e important pentru mine

  2. Am cautat mult timp un scaun bun. Nu ma pot lauda ca am gasit varianta potrivita 100 %. Am inceput sa urasc scaunele cu roti. Am cautat ceva fix si nu am gasit. La partea cu roti, acum mi se afunda in buretele tip covor puzzle. Proasta decizie, atat covorul cat si scaunul. Am decis sa imi fac un birou asa cum se cuvine imediat ce voi avea o camera numai a mea, cu biblioteca pe tot peretele si birou gigant.

  3. Știam că este important scaunul de aceea am și căutat mult până am găsit unul OK.

  4. Sincer nu i.am dat niciodata o atentie prea mare acestui lucru,desi stiam eu cate ceva din auzite sau citite!De multe ori avem dureri de spate,de picior si de multe ori poate fi de la pozitia incorecta!

  5. Acum vreau sa inlocuiesc scaunul meu vechi de birou, care nu mai are nici brate nici spatar cu unul nou, de calitate, asa ca o sa intru pe site sa vad ce au.

  6. Este foarte important sa avem o pozitie corecta la calculator si ar trebui sa avem grija sa ne protejam spatele pentru a evita eventualele neplaceri

  7. Știam că este important sa alegi un scaun de birou calitativ pentru a nu suferi de dureri de spate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.