Cum ne ajuta Tracktry sa aflam unde e coletul nostru?

Sunt cativa ani buni de cand am inceput sa plasez comenzi online in afara tarii. La inceput eram total in ceata, nu stiam ce si cum. Totul a inceput prin prisma colaborarilor iar mai apoi, dupa ce m-am prins de smecherie, am plasat comenzi pe site-urile straine chiar din banii mei.

Primele comenzi au fost pe SheIn si Romwe pe vremea cand livrau in tara noastra, iar mai apoi site-urile de pe care inca mai comand: Dresslily, Zaful, Sammydress etc.

Cum urmaream un colet expediat din afara tarii?

Ce vreau eu sa zic e ca la inceput mi-era tare dificil cu urmarirea coletelor. Stiti foarte bine ca acele comenzi expediate din afara UE ajung la vama si dureaza in jur de o luna sa ajunga la noi. Si imi era extrem de dificil sa stiu pe unde e coletul si cat mai dureaza ( aproximativ ) pana ajunge. Am facut cautari peste cautari, de site-uri care sa ma ajute sa urmaresc comenzile plasate online. Unele mergeau, altele erau disponibile doar pentru anumite firme de curierat si asa, de multe ori asteptam la ghici cand ajunge coletul meu la vama.

Ei, acum e totul mai simplu. Am prins experienta si deja stiu cum se petrece totul. Important in primul rand este sa stiti numarul de urmarire iar mai apoi sa stiti cu ce firma de curierat a fost expediat coletul pentru a-l urmari exact pe site-ul lor. Totusi, e bine sa stiti ca acum exista un site foarte la indemana oricui www.tracktry.com.

Cum ne ajuta Tracktry sa aflam unde e coletul nostru?

Ei bine, daca folositi Tracktry nu e necesar sa stiti neaparat ce firma de curerat iti aduce coletul. Pe site apare valabila si optiunea de a-ti detecta ei cine iti aduce coletul. Mai bine si mai rapid. Totusi, daca stiti ca UPS sau B-post, FedEx, DHL sunt cei ce vor aduce coletul nu strica sa selectati optiunea in casuta de urmarire.

Treaba merge simplu, copiati numarul de urmarire al comenzii in casuta de pe site si in doar cateva secunde stiti pe unde e coletul vostru si cam in cat timp va ajunge. Trebuie sa stiti ca in primele zile e posibil sa nu va apara toate datele pentru ca nu a fost actualizat numarul de urmarire. Nu va faceti griji, dupa cel mult o saptamana totul va fi ok.

tra

Acum e mult mai simplu pentru mine sa urmaresc un colet din afara. Un singur click ma ajuta sa aflu pe un de e coletul mult asteptat si cat dureaza pana il am.

Voi stiati de Tracktry? Ce alt site folositi pentru urmarirea coletelor din afara tarii?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

11 Comments

  1. Foarte util, si eu obișnuiesc sa fiu atenta la urmărirea coletelor și îmi place sa fiu la curent cu durata estimativa a livrării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.