Integreaza-te in grupul iubitorilor de mare prin intermediul bratarilor nautice

Probabil si tu observi in jurul tau o multime de persoane ce poarta bratari nautice. Sunt un gest de recunostinta adus marii si experietelor inedite ce se traiesc pe tarmul ei. Sentimentul ce se activeaza in fiecare atunci cand observam mai multe persoane ce poarta bratari nautice este unic – printr-un mic accesoriu se pot indentifica persoanele ce iubesc acelasi lucru.

Daca si tu iubesti marea si vacantele pe tarmurile cu nisip fin, ai nevoie de un astfel de accesoriu chic. Poti sa il achizitionezi chiar acum de la Old Skipper. Pentru ca magazinul are o multitudine de produse, poti alege bratara potrivita dupa diferite criterii personale.

Mai aproape de mare prin intermediul bratarilor nautice

Aceste bratari pot actiona si ca un remediu pentru tine – atunci cand nu ai o stare tocmai buna, uita-te la bratara de la mana si adu-ti aminte de momentele minunate pe care le-ai trait la mare. Iti poate schimba starea de spirit usor doar prin faptul ca poarta multe dintre experientele si trairile tale de pe tarm.

Totodata, daca mai ai ceva timp pana ce pleci in concediu, o bratara nautica iti poate aduce marea mai aproape de tine. Realizata din franghii si noduri nautice, acestea iti pot crea cadrul perfect in care sa iti reamintesti cu drag experientele de la mare.

bratari nautice

Nu in ultimul rand, asa te vei integra si tu in grupul iubitorilor de mare. Doar printr-un schimb de priviri cu o persoana ce poarta o bratara nautica deja se vor spune multe. Veti impartasi doar prin priviri dragostea si admiratia pentru starea de libertate si independenta pe care o induc vacantele la mare.

Pe cine alegi sa integrezi in grupul iubitorilor de mare?                            

Daca esti in cautarea unui cadou, bratarile nautice reprezinta o alegere inteleapta. Daca ai amintiri de la mare cu persoana careia vrei sa ii faci cadoul, este si mai bine. Poti achizitiona bratari nautice de pe Old Skipper ce se vor potrivi in cadrul mai multor evenimente.

Totusi, de ce sunt atat de aparte aceste bratari de la Old Skipper? Ei bine, au un sistem de inchidere altfel – ancora. Aceasta poate fi aleasa dupa plac, din lista de optiuni disponibila in dreptul fiecarui produs.

Pentru a face alegerea potrivita in ceea ce priveste marimea, tot ce trebuie sa faci este sa iti masori articulatia mainii. Fa asta cu un centimentru sau o sfoarta pe care o vei masura ulterior – daca circumferinta articulatiei tale este de 18 cm, de exemplu, alege o brata cu marimea de 18 cm. In plus, bratarile de la Old Skipper prezinta si garantie.

Pentru comenzi de peste 150 de lei vei beneficia de transport grautit pentru curier rapid. Astfel, daca esti in criza de timp si nu ai achizitionat inca un cadou pentru o persoana draga, comanda acum o bratara nautica – nu vei da gres cu ea.

Acceseaza acum Oldskipper.ro si lasa-te inspirat de multitudinea bratarilor de pe site. Pentru cadouri te poti orienta si catre un breloc sa bratari motosport – pentru iubitorii de sporturi extreme.

 

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

11 Comments

  1. Sunt tare frumoase,le admir de mult timp. Numai ca eu știam de cele de la Constantin Nautics

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.