Magazin online en-gros de bijuterii din argint All4Silver

Stiti foarte bine ca sunt innebunita dupa bijuterii din argint. De departe cerceii sunt cei pe care ii port in fiecare zi. Din casa pot iesi fara o bratara, un colier sau ceas insa fara cercei niciodata. Simt ca ma completeaza si schimba total aspectul fizic. Asa ca, de cum am descoperit acest magazin online en-gros de bijuterii All4Silver si gama variata de bijuterii pe care ni le ofera, mi-am zis ca am nevoie de cateva perechi deosebite de cercei.

Magazin online en-gros de bijuterii din argint All4Silver

Cine e All4Silver? All4Silver este un magazin online en-gros de bijuterii ce vine cu o gama extrem de vasta in bijuteriile de argint. Este un distribuitor bijuterii argint ce ofera calitate clientilor sai si mai ales o varietate de bijuterii din argint, atat pentru adulti cat si pentru copii. Acestia se ocupa cu furnizarea de produse din argint cumparatorilor din Europa de Est, la preturi competitive.

Totusi, eu cred ca nu neaparat doar comerciantii se pot bucura de bijuterii la preturi bune. Ci si noi, cei care adoram bijuteriile in mod deosebit. Comanda minima este de 450 lei si daca suntem impatimiti si vrem o colectie de bijuterii vasta, putem apela cu incredere la ei. In plus, la prima comanda pe site, avem o reducere de 5%. Zilnic se adauga bijuterii noi si oferte tentante.

Ce mi-am ales de pe All4Silver

Desi pe site gasim cercei, coliere, pandantive, bratari de mana sau de picior, amulete sau inele, bineinteles eu mi-am ales doar cercei. De 100 lei mi-am ales 5 perechi de cercei extrem de deosebiti.

all4silver

Am optat pentru cercei ce pot fi purtati cu usurinta zi de zi dar si o pereche pentru ocazii deosebite. Cerceii sunt din argint 925 si am ales modele care mi se potrivesc pe deplin dar care arata identic ca pe site. Deja am purtat fiecare pereche si ma declar incantata de achizitii.

cercei argint

Daca si voi iubiti bijuteriile sau aveti o afacere in domeniu, apelati cu incredere la distribuitorul en-gos de bijuterii argint All4Silver si va veti putea bucura de calitate, preturi bune si promptitudine in livrarea comenzii.

Voi stiati de All4Silver? Purtati bijuterii din argint?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

22 Comments

  1. Da, despre All4Silver stiu de ceva vreme, de cand cochetam cu ideea de a-mi deschide un magazin de bijuterii din argint. 🙂
    Recent am plasat si eu o comanda, mi-am ales 7 perechi de cercei minimalisti care imi plac la nebunie.

  2. Foarte frumoase modele ai ales, să te bucuri de cercei! Și mie îmi place argintul. Am auzit de acest magazin online care atentează la bugetul meu.:))

  3. Ce dragute sunt toate! Sa le porti sanatoasa 🙂
    Nu stiam ca exista un astfel de site.

    Multumesc pentru informatie.

  4. Si eu astept un pachet de la ei, chiar sunt foarte încântată de ce mi-am ales si nerăbdătoare sa le port. Argintul mi se potrivește mult mai mult decât aurul, il vad mult mai aproapiat de stilul meu. Also, bijuteriile din argint sunt foarte accesibile

  5. Port bijuterii din argint dar doar modelele pe care le am întotdeauna și nu le dau jos: colierul cu „Cristina” și cerceii și inelul de la Pandora. La brățară Pandora am renunțat pentru ca o are deja mult prea multa lume. În schimb oricând as cumpără o brățară din argint finuta. O sa ma uit și eu la ei pe site.

  6. Eu port cam orice, cercei sa fie si sa fie putin mai maricei. Imi plac mult cei alesi de tine si chiar se vad frumos la ureche

  7. Recent mi-am cumparat si eu niste cercei de la ei si chiar sunt calitativi si nu am probleme din cauza lor. Modelul ales este dragut si imi plac chiar si alegerile faucte de tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.