Ootd- Cum am transformat rochia Femmeluxe in camasa

Ieri am reusit sa fac poze cu ultimele doua produse din comanda Femmeluxe. Am avut inca o pereche de jeansi dar si o rochie. Totusi, veti vedea ca cum am transformat rochia Femmeluxe in camasa si rezultatul chiar imi place.

Tinuta comoda de la Femmeluxe

Jeansi skinny

Jeansii skinny imi plac la nebunie in general. Ma simt tare comod in ei si simt ca ma avantajeaza. Daca sunt si cu talie inalta sunt perfecti. Ca aceasta pereche de pe Femmeluxe. Am ales o pereche de jeansi skinny cu talie inalta intr-o nuanta deschisa la culoare. Pot spune ca acestia sunt favoritii mei din intreaga coamanda si ii voi purta extrem de des. Am ales marimea 10, adica 38 si vin perfect. Sunt cu talie inalta si nu as fi avut nevoie de curea, insa mi se pare ca aceasta da o alte nota intregii tinute. Materialul este usor elastic asa ca am lejeritate in miscare. Pot fi combinati atat in tinute casual, spor sau chiar elegante, in functie de ceea ce alegem in partea de sus dar si pentru ce tip de incaltaminte optam. Sunt o alegere perfecta si pretul nici nu e mare.

Rochie roz

Stiu suna ciudat rochie, pe cand in poze veti vedea o camasa. Cand am pus in cos rochia aceasta m-am gandit ca e o posibilitate sa fie cam transparenta si asa a fost. Rochia are o nuanta tare frumoasa, placuta si un design foarte chic. Insa este usor transparenta ceea ce insemna ca nu o pot purta la plimbari prin oras. E ideala pentru plimbarile pe malul marii dar doar atat, caci altfel se vede tot prin ea. In partea de jos, caci sus nu e asa mare problema. E marimea 8, adica 36 si mi se potriveste atat la umeri dar si ca lungime. Singurul minus este materialul usor transparent dar si acre se sifoneaza repede. Dar fiindca imi place asa mutl modelul ar fi fost pacat sa o tin degeaba in dulap si am improvizat. Am ridicat-o pana in talie si am facut un nod asemenea unei camasi casual. Si chiar arata bine, nu-i asa? M-am simtit tare bine purtand-o si rezultatul final chiar imi place.

femmeluxe

Per total sunt incantata de toate achizitiile din ultima comanda Femmeluxe. Toate produsele arata excelent, cu mici minusuri pe care din fericire, le-am putut ajusta.

Cum vi se pare tinuta mea de astazi?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

23 Comments

  1. cat de tare😱😍🤗faina tinuta, matfa ca e versatila si o poti purta si ca rochita si ca si camasuta

  2. Nu am comandat niciodată de la ei, dar să știi că-mi place mult ceea ce vad! 💘

  3. Tinuta ta imi place mult, este exact ceea ce as purta si eu. Blugii skinny se gasesc in 90% din tinutele mele. Camasa se vede super bine, nu ar fi zis ca este o rochie.

  4. Foarte faina inventivitatea ta. Si eu ma mai joc uneori cu unele hainute. Imi plac hainele de pe Femme Luxe! Deseori descopar ceva interesant la ei. 😍

  5. E o idee tare buna, sa stii ca si eu o sa modific cateva dintre hainutele de la ei. E draguta ca si bluzita!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.