Ootd-Tinuta jeansi evazati si bluza de pe Femmeluxe

Saptamana trecuta am primit cea mai recenta comanda de la Femmeluxe. Dupa atatea comenzi, deja am devenit dependenta de site. Au o multime de chestii faine, la preturi decente si cel mai importat este ca, fiind un site din Anglia, comenzile ajung direct acasa si nu la posta vamala. Asa ca e cam greu sa rezist tentatiei cand vad atatea lucuri faine pe site.

Comanda a continut o pereche de jeansi evazati, o perche de jeansi normali, o camasa si o rochie. Toate arata exact ca pe site asa ca si de data aceasta ma declar incantata.

Jeansi evazati si bluza de pe Femmeluxe

Jeansi evazati

Deja am cateva perechi de jeansi de la Femmeluxe. Insa in colectia mea nu se afla nici macar o pereche de jeansi evazati asa ca trebuia sa remediez acest aspect. Jeansii evazati se purtat acum mult timp, dar recunosc ca pana acum nu am fost niciodata atrasa de acest model. Totusi, in ultima perioada mi s-a pus pata si am zis ca vreau sa vad si eu cum mi-ar veni o pereche de astfel de jeansi, tinand cont ca am vazut destule tinute online cu jeansi evazati care aratau extrem de bine. Initial mi-am ales o alta pereche ce se inchidea cu un singur nasture sus. Insa pe stoc nu aveau marimea mea, asa ca mi-am indreptat privirea catre perechea aceasta. Mi-am ales ca de obicei nr 10, adica 38. Imi vin bine, cred ca si o marime mai mica mi-ar fi fost ok tinand cont ca sunt extrem de elastici.

Imi place acest model de jeansi dar cred ca pot fi purtati doar cu tocuri, altfel nu mi se pare ca ar arata foarte bine. Lungimea e ok, la 1,64 m ai mei. Dar, trebuie sa ii port cu tocuri. Sunt lejeri si pot fi combinati in multe tinute. Desi acum i-am combinat cu bluza de pe site, in mod normal i-as combina cu ceva mai basic sus, un tricou sau top basic. Per total sunt incantata de ei, sigur o sa ii port destul atunci cand se va mai raci vremea.

Bluza

Bluza e tare faina si cand am luat-o, m-am gandit din start ca as combina-o cu jeansii acestia. Totusi, nu stiu daca e cea mai buna combinatie pe care as fi facut-o. Bluza este dintr-un material lucios, arata bine si se simte bine pe piele. Mi-am luat numarul 8, adica 36 si imi vine bine. La maneci mi se pare ca are un mic minus, acela ca manecile sunt putin cam stramte in partea de jos, ma tine. Ar fi trebuit sa fie o idee mai largute. Nu stiu daca asa e modelul sau e ceva ciudat la bluza asta. In talie se leaga nod insa eu am ales sa o bag in pantaloni. Poate intr-o tinuta viitoare o sa v-o arat cu e ea de fapt.

Aceastea sunt primele produse din comanda. Cu mici schimbari pe care le-as fi facut, ma pot declara incantata de noile achizitii.

Cat despre poze, in weekend a batut extrem de tare vantul si mi-a dat peste cam toata sedinta foto :)). De obicei in weekend fac poze la toate tinutele pe care el am, de data aceasta am abandont si am facut poze doar la aceasta, asa ca sincera sa fiu, nu prea sunt incantata. Data viitoare sigur va fi mai bine.

blugi evazati

Voi aveti jeansi evazati in garderoba? Sunt pe stilul vostru?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

14 Comments

  1. Bluza e tare interesanta, de inspiratie Gucci, asa. Insa eu nu as vedea-o purtata cu acesti blugi, ci mai degraba cu un pantalon bej, superskinny, lungime7/8. 😀 Ma rog, e doar o chestiune de preferinte.
    Blugii sunt frumosi, dar mie personal nu imi plac nasturii la vedere.

  2. Bluza cred ca am luat-o si eu, sau ceva asemanator, nu sunt sigura. Blugi evazati nu am mai purat de cand am ramas insarcinata, acum nu cred ca s-ar aseza bine. Cred ca sunt draguti, dar nu sunt pentru silueta mea….

  3. Imi plac foarte mult amandoua produse,dar parca nu se potriveste perfect culorile camasii cu blugii!!!Amandoua sunt super faine,doar ca in alte combinatii!!Poate cum ai zis si tu ,blugii cu tricouri!Camasa este foarte frumoasa si cred ca as combina.o cu o fusta crem sau bej!

  4. Nu mai am. I-am purtat acum cativa ani dar acum nu ma mai regasesc in ei. Oricum tinuta ta e foarte eleganta si iti vine perfect. Doar ca e prea inchisa. Trebuie sa incerci si alte combinatii mai vesele.

  5. Iti vine foarte bine tinuta, imi plac ambele piese. Imi plac blugii, mai ales ca sunt cu talie inalta si nasturii la vedere mi se pare ca nu ii face atat de comuni. Blugii evazati ii vad potriviti pentru tine fiindca esti inalta.

  6. Îmi place ținuta pe care ai ales-o de pe Femme deluxe.
    Ți se potrivește foarte bine, să o porți cu drag!
    Se pare că situl acesta este foarte bun.

  7. Nu știu de ce, dar îmi este tare greu sa ma obișnuiesc cu Blugii evazați. Mi se pare ca blugii pe corp sunt mulțumeau feminini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.