Rasfat zilnic si ingrijire cu produsele din gama Life Care

Produsele Life Care sunt de fiecare data un rasfat. Fie ca vorbim de produse alimentare, de ingrijire sau infrumusetare pentru femei sau pentru barbati, tot ceea ce am incercat pana acum s-a ridicat la nivelul asteptarilor. Bineinteles, sunt mici exceptii de produse care mie nu mi s-au potrivit. Cand a fost sau va fi cazul, o sa va spun.

Comanda Life Care

In ultimii ani am incercat o multime de produse din portofoliul lor. Si tot mai sunt produse pe care mi le doresc si cat mai curand trebuie sa le incerc. In ultima comanda mi-am luat cateva produse de care eram tare curioasa. Dar am adaugat in cos si 2 produse dedicate ingrijirii barbatilor.

life care

Cafea macinata Meal Balance si cana Life Care

De la Meal Balance am incercat niste ceaiuri absolut delicioase, de care nu o sa ma despart prea curand. Asa ca trebuia sa incerc si cafeaua eco, tinand cont ca sunt bautoare de cafea zilnic. Am ales varianta de cafea macinata eco Meal Balance, aveau disponibila si varianta cu boabe.

Cafeaua este realizata dintr-un amestec inedit, din cele mai bune boabe de cafea ecologica Arabica si doar o atingere de cafea ecologica Robusta, pentru a oferi acel plus de tarie al cafelei proaspat prajite. Are un gust extrem de placut, o aroma deosebita. Personal imi place ca dimineata sa beau o cafea tare, aceasta insa nu este extrem de tare asa ca sunt nevoita sa adaug 2 lingurite la ceasca. Daca preferati cafeaua mai putin tare, o singura lingurita cu varf este suficienta pentru a savura o cafea placuta, aromata. Nu este deloc amara asa cum sunt alte cafele si pentru mine asta este un plus.

Cana cu sigla Life Care e tare draguta. Imi beau zilnic c ea cafeaua si imi da o stare de bine. E un mod placut de a-ti incepe ziua.

cafea eco meal balance

Gel de Aloe Vera

Ei bine acesta este un produs care mie imi place mult de tot. Inca de mica stiu beneficiile plantei de Aloe Vera. Imi amintesc cum copil fiind atunci cand aveam vreo zgarietura sau julitura, mama apela imediat la frunza de aloe vera si senzatia de usturime disparea instant dar si vindecarea era mai rapida.

Gelul de aloe vera Bio Krauter mie mi se pare bun la orice. Eu il folosesc de obicei la zgarieturi sau dupa epilare. Calmeaza imediat senzatia de usturime dar pielea ramane fina si neteda. Am fost intrebata daca pielea ramane lipicioasa dupa aplicare. Da, in primele minute exista senzatia de piele lipicioasa, dar odata absorbit produsul in piele, senzatia dispare. Produsul e super util si pentru zonele expuse la soare, pentru a calma mancarimea sau roseata, daca e cazul. Oricum, e o investitie buna si un produs ce e util la casa omului.

gel de aloe vera

Buretel pentru fond de ten

Eu am mai avut de la ei un buretel pentru fond de ten de la ei, insa sub forma de picatura. Pe acela l-am folosit pana la epuizare, asa de mult mi-a placut. Acesta in schimb nu mi s-a parut la fel de bun si eficient ca acela. Si el isi dubleaza volumul la contactul cu apa insa mi se pare ca absoarbe prea mult produs, asa ca e nevoie sa folosesc mai mult fond de ten la aplicare. Pretul e acelasi ca la buretele sub forma de picatura insa se pare ca materialul si eficienta difera. Acesta este unul din putinele produse care nu mi s-au potrivit de la ei.

burete pentru fond de ten

Burete de baie

Acesta este un burete de baie pentru masaj delicat. Culoarea e tare faina si e un rasfat sa il folosesti. Are o textura fina si este bland cu pielea, asigura un masaj delicat si o buna circulatie sangvina. Am vazut ca au si varianta pentru exfoliere asa ca e musai sa-l incerc si pe acela.

burete pentru masaj

Gel de barbierit si after shave cu galbenele

Am ales doua produse pentru sotul meu. Mi-am dorit ca atat produsul pentru barbierit cat si cel pentru ingrijirea de dupa sa fie din aceeasi gama pentru o eficienta garantata. Si chiar sunt doua produse pe care cred ca orice barbat le-ar aprecia.

Sotul se plange de piele sensibila. Asa ca aceste doua produse mi s-au parut potrivite. Gelul pentru barbierit cu galbenele este extrem de potrivit pielii lui. Acesta se maseaza pana face spuma si faciliteaza barbieritul, lasand pielea catifelata si fara senzatie de ” piele care strange ” si nici iritatii.

After shave balsam tot cu galbenele face echipa buna cu gelul. Acesta calmeaza pielea dupa barbierire, hidrateaza si revigoreaza pielea. Ambele produse miros extrem de bine, de barbatesc.

Noi suntem incantati de produsele Life Care, cu foarte mici exceptii pe care le-am si mentionat. Deja mi-am pus pe lista cateva produse si cand va fi cazul o sa va vorbesc despre ele.

 

Voi ati incercat produsele Life Care? Aveti recomandari pentru mine?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

19 Comments

  1. Am incercat si eu cateva produse de la ei dar cu ceva timp in urma!Am si uitat ce si cate dar am incercat destule!Suplimente nutritive sigur am incercat anul acesta si am fost foarte incantata!

  2. Nu le-am folosit încă dar imi place cum arată buretelul de machiaj, dar și felul cu alor vera

  3. Si eu am cateva produse preferate de la Life Care! Imi place mult ca au ingrediente naturale si isi fac treaba de minune. Sunt tare curioasa de recomandarile tale. O sa le retin. Observ si un beauty blender, hihi.

  4. Interesante produsele prezentate de tine de la Life Care iti recomand o solutie roll on pentru dureri de spate, foarte buna!

  5. Sunt din ce in ce mai convinsa ca trebuie sa incerc si eu produsele de la Life Care. Asta se va intampla cu prima ocazie! 😊

  6. În ultima vreme aud tot mai des despre Life Care dar nu am avut ocazia să testez nimic.

  7. Nu am comandat niciodată de la ei. O să arunc o privire, deoarece sunt câteva lucruri de care am nevoie și poate le găsesc la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.