Am testat produse naturale pentru ingrijirea corpului Nala

Intotdeauna mi-a placut sa incerc ceva nou. Asa ca atunci cand am vazut in online produsele Nala am stiut ca trebuie neaparat sa le testez si eu. Zis si facut! Asa au intrat in posesia mea nici mai mult, nici mai putin de 7 produse pentru ingrijire.

nala

Nala

Nala este un brand ce contine o gama variata de produse dedicate atat ingrijirii tenului, parului cat si corpului. Formulele produselor Nala au un continut de peste 90% ingrediente naturale, nu contin parabeni si nu au fost testate pe animale. 

Produse pentru ingrijire testate de la Nala

De la Nala mi-am ales in mod special produse pentru ingrijire corporala dar si un sampon. Mai exact coletul meu a continut: un sampon, un gel de dus, un exfoliant pentru corp, o spuma de baie, 3 bombe de baie. Inca de la inceput o sa mentionez faptul ca produsele miros GENIAL!! Fiecare produs in parte are aroma sa specifica si este un miros natural, nu din acela sintetic. Acesta este un aspect care pe mine m-a cucerit inca de cand am desfacut coletul. Ulterior, am descoperit si beneficiile fiecaruia.

Sampon grepfruit

Acum cand va scriu articolul, samponul este de mult timp terminat. Mi-am ales ca aroma grepfruit pentru ca mi s-a parut potrivit pentru vara caniculara. Este un sampon recomandat pentru par uscat dar promite si sa controleze nivelul de sebum al scalpului. Eu l-am folosit ca de 2 ori pe saptamana, asa cum ma spal de obicei cu orice sampon. Pretul este accesibil. Face spuma densa si acesta e un lucru care mie imi place. Mirosul de nota 10! Ca efecte, nu am vazut ceva spectaculos. Adica e un sampon ok, care curata bine si lasa parul usor de descurcat. Nu mi s-a parut ca parul s-ar ingrasa mai greu, ci la fel ca de obicei. Per total sunt multumita, e un produs ok.

sampon nala

Exfoliant pentru corp cafea, nuca de cocos si vanilie

Imi plac exfoliantele pentru corp. Am incercat cateva pana acum dar acesta m-a cucerit. Miroase extrem de bine, delicios chiar. Imi place ca exfoliaza foarte bine pielea si o lasa atat de fina si catifelata dar si hidratata. Pretul este unul extrem de bun!!

exfoliant corp cafea

Gel de dus cu grepfruit si spuma de dus cu struguri rosii

Ambele produse pentru baie mi-au placut mult de tot. Dar produsul favorit a fost spuma de dus cu struguri rosii. Miroase absolut demential, face o spuma densa si mirosul ramane impregnat delicat in piele. Si gelul de dus cu grepfruit isi face treaba foarte bine. Miroase delicat a grepfruit si face o spuma delicata.

Sare de baie efervescenta cu cafea, cu ciocolata si cu rodie

Aceste bombe de baie sunt geniale! De departe sunt cele mai bune produse de acest gen pe care le-am incercat pana acum. Miros extrem de bine, iar pielea ramane atat de fina si catifelata datorita uleiurilor din compozitie. Pielea ramane fina muulte ore dupa folosire. Neaparat trebuie sa le incercati!!

Sunt super incantata de primele produse Nala pe care le-am incercat si va spun sincer ca merita sa le incercati si voi. Cel putin bombele de baie, sunt perfecte!!

Voi ati incercat produsele Nala? Cum vi se par?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

15 Comments

  1. Nu le-am incercat inca dar am auzit doar cuvinte de lauda despre ele si cum tocmai mi s-a terminat samponul si gelul de dus o sa intru pe site sa-mi aleg unele de acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.