Bogăția naturii în cămara ta -mierea de Manuka, de la Biosano

Lumea medicală a avut numai de câștigat odată cu cercetările realizate asupra mierii de Manuka, cea renumită de altfel pentru proprietățile sale excelente, ce le întrec pe cele ale mierii cu care suntem obișnuiți. Cele antibacteriene, spre exemplu, sunt peste așteptări, neobișnuit de calitative, cu o putere vindecătoare impresionantă. Nu sunt cuvinte de laudă fără bază, demonstrația acestui fapt făcând-o un compus regăsit – în concentrații foarte mari – în acest tip de miere și anume dihidroxiacetona.

Este în fapt avantajul major al acestui tip de miere, nici un alt sortiment nefiind atât de bogat în acest compus. Stau la baza acestei afirmații cercetările realizate de-a lungul timpului asupra mierii de Manuka.

miere de manuka

                Izvor de vindecare – mierea de Manuka

Din rândul propritățile excelente ale produsului, cele cu adevărat remarcabile sunt cele antioxidante, antiseptice, antimicrobiene, antivirale, precum și cele antibacteriere, antifungice, antiinflamatorii. Mai simplu spus, este o sursă de încredere în ceea ce privește susținerea sistemului imunitar.

Persoane ce sufereau de diverse probleme de sănătate au observat ameliorări însemnate și chiar vindecarea după ce au urmat tratamente cu miere de Manuka, pe care o găsești aici https://www.biosano.ro/apicole/miere-manuka. Portofoliul magazinului online Biosano îți stă la dispoziție cu o gamă largă de astfel de produse, dintre care poți alege.

                Factorul unic al mierii de Manuka

O componentă terapeutică ce a atras atenția specialiștilor este factorul unic al mierii – MGOTM. Este de fapt cea care indică puterea sa antibacteriană, deci este un produs apicol ce întrece prin această proprietate orice alt tip de miere. Eticheta menționată poate fi purtată doar de produsele care au fost autorizate în acest sens, precum sunt cele de la Biosano. Ai 4 mari opțiuni: mierea MGOTM 100+, 250+, 400+ și 550+. Fiecare în parte vine cu proprietățile sale, respectiv face referire la un anumit nivel la care se prezintă. Cea dintâi este de întreținere, ideală pentru a susține sistemul imunitar, dar și pentru a trata afecțiuni ușoare. Următoarea este utilă în sensul că ajută la tratarea de infecții, prin urmarea unui tratament urmat după recomandări.

Al treilea tip de miere de Manuka prezintă activitate foarte ridicată, fiind potrivită pentru a trata afecțiuni rezistente sau care nu au fost anterior tratate. Cea din urmă deja prezintă nivel maxim de activitate, fiind ideale pentru a combate infecții dintre cele mai rezistente.

Este foarte important să consulți această clasificare, după gradul de intensitate a fiecărui tip de miere pentru a realiza alegerea potrivită pentru tine. Mierea de Manuka este în orice caz ideală pentru bunăstarea întregului organism, deci o poți avea în vedere și ca un deliciu cu care te poți răsfăța din când în când, în locul alternativelor nesănătoase.

Acțiunea sa este extinsă, deci efectele sale se vor resimți nu doar la nivelul sistemului imunitar, ci și a celui digestiv, în cazul afecțiunilor bacteriene, fiind ideal în îngrijirea corporală, pe partea cosmetică. Descoperă indicațiile de utilizare pentru fiecare în parte în catalogul magazinului online Biosano, alături de alte detalii esențiale privind consumul mierii.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

  1. Mulțumesc pentru recomandare ,chiar este foarte bună ,mi-aș dori să o încerc ,este mai bună decât mă așteptam !❤😍🤗

  2. Mierea de Manuka este o adevarata comoara pentru sanatatea noastra. Imi vin in minte acum doua cazuri ale unor prietene de-ale mele, una diagnosticata cu Helicobacter pilori si una cu stafilococ auriu. Ambele s-au tratat cu miere de manuka.

  3. Nu am cumpărat niciodată miere de Manual.Folosesc miere ,mai ales în perioada aceasta,dar cea normală

  4. Am cunoscut si eu cate ceva despre acest elixir anul trecut cand mama mea a inceput sa o foloseasca!Ea zice ca nu a mai racit asa rau asta iarna!Poate intr.o zi o voi incerca si eu pentru ca,chiar imi doresc sa o incerc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.