Care este mai buna? Lampa LED sau UV?

Pentru cele care isi amintesc, in anii trecuti doar anumite geluri si lacuri se potriveau a fi polimerizate in lampa LED si altele numai in lampa UV. Desigur ca era total nepractic acest lucru si limita posibilitatea de a utiliza anumite produse, in functie de tipul de lampa existent.

Exista in continuare aceasta dezbatere despre care tip de produs este  mai bun, intre UV si LED. In timp ce incepatoarele tin cont mai degraba de un produs cu care sa se descurce repede si bine, cele mai experimentate sunt atente la toate detaliile. Trebuie spus ca acum majoritatea lacurilor si gelurilor pot fi folosite la orice tip de lampa. Mai mult decat atat, au aparut cele combinate, cum este cazul lampilor de la Nolia.

Lampa LED/UV 3 wave de la Nolia

Aceasta este una din variante, lampa profesionala cu o putere de minimum 30 w si maximum 60. Se numeste 3 wave intocmai pentru ca are 3 lungimi de unda. Polimerizeaza orice tip de lac, iar led-urile din dotare se pare ca au efect anti-aging, fiind sigure pentru ochi si piele.

Include senzor, timer, este mica si compacta, deci usor de folosit, cu functii care sa ajute orice manichiurista concentrata la treaba. Are afisaj modern, setarile sunt usor de realizat, asadar o astfel de lampa nu ar trebui sa fie complicata in modul de utilizare. Poate fi utilizata si la pedichiura.

lampa led

lampa led

Criterii pentru alegerea lampii

Orice manichiurista stie ca in functie de puterea lampii polimerizarea este mai usoara sau nu. La variantele combinate, LED/UV poate fi polimerizat orice material, asadar produsele folosite nu vor limita la anumite branduri, la o gama anume. Pentru cele care se gandesc la intretinere si la faptul ca in caz de defectiune a ledurilor costurile sunt mari, Nolia este demonstratia faptului ca lucrurile nu trebuie sa ingrijoreze. In acest magazin online lampile sunt de calitate, vin insotite de garantie de 2 ani si post garantie tot ei pot asigura, contra cost de data aceasta – schimbarea ledurilor.

Conteaza de asemenea ca nu numai puterea unei lampi face diferenta. Aceasta isi va face munca repede, dar conteaza si cum sunt dispuse ledurile. Lampile simple UV rezista si ele limitat si dupa aproximativ 300 de ore trebuie schimbate tuburile fluorescente.

In plus, oricine este reticent fata de ceea ce nu cunoaste asadar pentru unii dintre noi va conta si  brandul. Este acea garantie ca lucrurile sunt calitative. Asadar Nolia Shop propune 2 tipuri de lampi de calitate germana, testate, pentru ca si incepatoarele sa aiba increderea necesara spre a folosi produse si echipamente profesionale, fara sa se complice prea mult. Stim ca polimerizarea este o etapa esentiala dupa fiecare strat de produs  aplicat pe unghie. Tocmai de aceea nu trebuie sa dureze prea mult si sa se repete din cauza ineficientei lampii. Alegerea corecta va insemna ulterior rapiditate in realizarea unei manichiuri.

Cat priveste care varianta este mai buna, se pare ca ambele au si aspecte pro si contra, intocmai de aceea variantele mixte sunt acum preferate.

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.