Nanofibrele Toppik- solutia rapida si eficienta pentru parul rar si subtire

Cand s-a ivit ocazia sa testez produsele Toppik nu am putut decat sa ma bucur. Mi-am dorit sa incerc produsele lor, sa vad cat sunt de eficiente in cazul meu, mai ales fiindca produsele sunt extrem de apreciate. Le-am testat, asa ca acum revin catre voi cu impresii dar si informatii detaliate pentru a afla ce sunt nanofibrele Toppik si cum ne ajuta acestea.

nanofibrele toppik

Ce sunt nanofibrele Toppik si cum functioneaza

Toppik s-a lansat relativ recent in Romania insa au in spate o experienta de 30 de ani, timp in care Toppik cu ajutorul produselor au reusit sa schimbe viata milioanelor de femei si barbati din intreaga lume. Mai exact, Toppik este un produs cosmetic pentru mascarea parului rar si subtire. Are la baza nanofibre de cheratina pura, acceasi substanta ce formeaza firul de par uman. Acestea sunt imposibil de detectat chiar si la o distanta de doar cativa centimetri.

Este un produs unisex, astfel incat poate fi folosit deopotriva de femei si barbati care au probleme cu parul. Este o solutie rapida si usoara de a masca faptul ca parul este rar sau chiar lipsa.

Cum se aplica nanofibrele Toppik?

Pasul 1. Se aplica pe zona cu probleme. Se poate folosi aplicatorul tip spray pentru o precizie si mai buna. Nanofibrele sunt incarcate electrostatic astfel incat se vor fixa pe firul de par dand impresia de par des. 

Pasul 2. Se aplica fixativul Toppik Fiberhold pentru o fixare puternica si un luciu natural parului.

nanofibrele Toppik

Nu-i asa ca e super rapid? Eii, eu Toma necredinciosul am incercat tare curioasa nanofibrele si am ramas uimita sa vad ca da, funtioneaza!! Sunt super eficiente. Se aplica super usor, in doar cateva secunde. Fara fixativ mie mi s-au luat nanofibrele pe mana sau pe perna. Dar dupa folosirea fixativului nu am mai avut aceasta problema. Rezultatul ramane vizibil pana la urmatoarea spalare. E chiar o metoda inovativa si deloc costisitoare de a da un aspect placut zonelor in care parul este rar sau lipsa. 

De asemenea trebuie sa stiti ca aceste fibre pentru par rar vin intr-un ambalaj ca un borcans cu o mica sita si se poate aplica exact asa cum e prin scuturare. Dar pentru precizie recomand aplicatorul duo ce contine un aplicator spray dar si un mic pieptene potrivit pentru linia parului. Pe site sunt disponibile 9 nuante ale acestor nanofibre, asa ca va puteti alege nuanta cea mai potrivita. Se pot face chiar si combinatii intre ele, ceea ce mie mi se pare foarte tare. Asa ca daca esti vopsita blond cenusiu, sunt convinsa ca cei de la Toppik vor gasi o solutie si pentru tine!

fibre par subtire

Acesta este rezultatul

cum se aplica nanofibrele toppik

Aparte de aceste produse menite sa imbunatateasca aspectul parului meu, am avut ocazia sa testez inca alte doua produse din portofoliul Toppik, mai exact: ser desificator si sampon uscat.

Ser densificator Toppik

Serul are la baza o formula de cheratina concentrata ce ofera parului o finisare naturala si aplica volumul parului. Serul nu necesita clatire, de aceea efectul este unul indelungat. E chiar un produs care nu credeam a fi atat de eficient dar ma bucur in fiecare zi de efectele sale.

Sampon uscat Toppik

Desi in mod obisnuit nu folosesc prea des sampon uscat din cauza faptului ca nu am gasit unul care sa ma multumeasca pe deplin. Asa ca am zis ca trebuie sa ii dau o sansa acestui produs. Samponul uscat Toppik este super usor de folosit, se pulverizeaza la radacini si acesta instant absoarbe excesul de sebun creand o coafura plina de volum si ingrijita. Nu raman urme albe deloc si lasa parul curat. E solutia ideala pentru momentele in care nu am timp sa ma spal pe par dar trebuie sa ies rapid din casa. In plus se combina foarte bine cu nanofibrele, iar efectul obtinut este WOW!

Sunt super incantata de toate produsele Toppik! De departe, cea mai faina inventie sunt nonofibrele Toppik. Acum pot avea o coafura exact asa cum imi doresc fara a mi se vedea scalpul in zonele in care parul este foarte rar. Recomand cu incredere, eu sunt multumita!

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

12 Comments

  1. eu nu am crezut ca imi va placea, atunci cand cei de la Toppik mi-au propus sa testez acest produs – nanofibrele. Am fost uimita de la prima aplicare. Ma asteptam sa se vada urat in par sau sa nu reziste. Nici vorba de asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.