O noua comanda la inceput de toamna de pe Femmeluxe 

Ultima mea comanda de la Femmeluxe a ajuns super rapid in DOAR 5 zile! E chiar un record, tinand cont ca la noi in tara posta se misca cu viteza melcului si coletele interne nu ajung uneori nici in 5 zile. Iar in acest caz, in 5 zile a sosit un colet din Anglia. Asta da rapiditate si seriozitate. Mi-am achizitionat cateva articole vestimentare super faine, care mi se potrivesc tare bine.

O noua comanda la inceput de toamna de pe Femmeluxe

Initial am cautat la mini dresses pentru ca-mi doream o rochie potrivita sezonului dar am renuntat la idee. Imi doream si ceva colanti, am vazut in categoria PU Leggings niste colanti foarte fain insa m-am razgandit caci nu stiu cat de bine m-ar avantaja acum asa ca i-am lasatpe data viitoare.

Asa ca mi-am ales in comanda acesta un set din loungewear sets, pentru ca mereu am nimerit-o cu ele, o pereche de pantaloni negri, o camasa neagra si un tricou negru cu imprimeu. Faine alegerile, se potrivesc stilului iar marimile corespund intocmai, ca de obicei.

Pantaloni negri

In garderoba e bine sa avem o pereche de pantaloni negri caci se potrivesc cam la orice tinuta sau eveniment. Asa ca am optat pentru o pereche simpla. Mi-am ales ca de obicei numarul 10 adica 38. La blugi era ok marimea, aici imi sunt putin largi, mai ales fiindca sunt si elastici. O marimea mai mica mi-ar fi fost perfect, dar ii pot purta si asa, cu o curea. Asa cum am zis, materialul e super elastic si se aseaza fain pe corp. Pot fi purtati cu usurinta si la tinuta elegante dar si sport, casual. Merg de minune si pentru plimbari dar si la birou combinati cu o camasa potrivita. Sunt chiar o achizitie buna si deja imi mai doresc o pereche de pe Femmeluxe, dar pe alta culoare si cu o marime mai mica.

femmeluxe

Camasa neagra

Camasa e tare, tare frumoasa. Mi-a placut inca de cand am vazut-o pe site iar in realitate si e si mai draguta. E potrivita pentru tinute mai elegante, pentru birou chiar. Eu am ales marimea 8, adica 36 si se potriveste intocmai. E lejera, se simte bine pe piele. E o camasa foarte feminina in care ma simt chiar confortabil. Manecile imi sunt usor lungi, mi-ar fi placut sa fie mai scurte putin dar e un aspect peste care pot trece tinand cont ca arata tare bine.

Tricou negru

Mai am tricouri de la ei. Acesta mi-a placut datorita imprimeului. E un tricou scurt, ce poate fi purtat la pantaloni cu talie inalta. Cel putin asa aleg eu sa il port caci nu mi se vede chiar atat de mult din piele. Daca aveti un corp tras prin inel poate fi purtat si cu pantaloni normali. Se simte bine pe piele, e fin, catifelat. Imprimeul il scoate din anonimat. E ideal pentru tinutele sport-casual. Cu un cardigan pe deasupra e potrivit si in zilele reci. Ei mi-am luat numarul 8, echivalentul nr 36.

Set kaki din doua piese

Seturi am o multime de la Femmeluxe si si le port super des. Sunt confortabile, se aseaza bine si au un aspect placut vizual. Setul asta kaki l-am tot vazut pe la fete si mi-a placut mult caci pare super comfy asa ca l-am luat si eu. Si chiar e o achizitie buna! Am luat marimea S/M. Materialul e placut, se simte bine pe piele dar la cateva purtari se va scamosa. Stiu asta pentru ca mai am un set de la ei realizat din acelasi material. Eu l-am luat pentru ca merge purtat pe acasa, la cumparaturi. Spre deosebire de setul leopard care este realizat dintr-un material ce nu se scamoseaza, acela merge purtat cam peste tot. Pretul este foarte accesibil asa ca ar fi fost pacat sa nu il iau. Am o multime de seturi de la Femmeluxe si toate imi plac. Fie ca le port la iesi in oras sau pe acasa, merita achizitia. Asa ca va recoamand si voua daca sunteti adepte ale tinutelor casual-sport.

 

 

 

Nu stiu ce as mai lua de la ei, m-ar tenta niste rochii, cele din satin ar arata bine. Am vazut la satin dresses niste modele super chic si feminine. Nu stiu insa daca mi-ar sta mie foarte bine, dar incercarea moare n-are, nu-i asa? Body-urile de asemenea sunt extrem de feminine. Asa ca intr-o comanda viitoare am sa caut la lace bodysuits un body care mi s-ar potrivi. As vrea unul pentru tinute elegante.

As fi curioasa sa-mi spuneti, care articol vestimentar din cele achizitionate in aceasta comanda va este pe plac?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

12 Comments

  1. Buna Criss!!Mie imi place foarte mult camasa neagra si pantalonii!!Mi se pare ca iti vine perfect de fain!Mai imi place setul kakidin 2piese.La fel si el iti vine perfect!Le.ai nimerit tare bine!

  2. Din comanda asta imi place cel mai mult tricoul. Setul kaki stiu ca are aceeasi croiala ca altele pe care le-am mai vazut, dar cred ca e alt material sau poate doar pentru ca nu are imprimeu, mi se pare ca se vede putin ciudat. Camasa mie nu imi place pentru ca nu imi plac chestiile cu voal, transparente.

  3. Mie îmi plac toate,nu pot să zic că una îmi place mai mult și alta mai puțin ,toate sunt foarte frumoase și elegante ! Să le porți cu drag și să te bucuri de ele !❤😍🤗😘

  4. Imi plac mult combinatiile vestimentare pe care le-ai facut. Ce sa zic … imi plac toate. Iti vine atat de bine si outfitul negru …. cred ca asta se datoreaza si culorii parului. Arata excelent toooate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.