Ootd- Outfit de toamna cu 3 articole vestimentare Femmeluxe

Daca ma urmariti deja stiti ca am inceput sa cumpar cat mai des hainute de pe Femmeluxe. E adevarat ca unele modele sunt cam deocheate pentru stilul meu insa au si haine foarte faine pe care le port extrem de des de cand le-am primit. Plus ca raportul calitate-pret este excelent asa ca nu ma pot plange. Si fiindca a venit toamna, treubuia sa va arat un outfit de toamna nou, nu-i asa?

Outfit de toamna de la Femmeluxe

Am ales 3 articole vestimentare din cele 4 cu un scop. Acela de a realiza o singura tinuta cu ele si iata ca astazi vin cu detalii si mai multe poze. Am ales o pereche de jeansi rupti, un tricou negru si un sacou negru. Am nimerit marimile si rezultatul e chiar fain! Cel putin pentru gustul si stilul meu.

Tricoul este simplu, nu are nimic special, doar un mesaj dragut pe partea din fata :  „sweet but psycho „. Mi-am ales marimea 8, adica 36 la noi. Materialul este foooarte placut la atingere, delicat si catifelat. Port adesea tricouri negre la tinutele mele pentru ca se preteaza mai multor ocazii si nu prea ai cum sa dai gres cu ele. Asa ca e o achizitie faina, pe care deja am purtat-o de cateva ori.

Jeansi rupti eu mai am in garderoba. Dar parca nicio pereche nu e atat de franjurata ca asta. Sincer, cand i-am vazut prin blogosfera deja am zis ca nu-s prea pe stilul meu dar iata-ma acum purtand o pereche. Ha, ha! Sunt destul de fainuti ca model, arata bine cam in orice combinatie. Si in aceasta cu tocuri dar si in tinute casual cu adidasi sau sandale. Eu am ales marimea 10 adica 38 la noi. Imi vin dar sunt extrem de incomozi, materialul nu este deloc elastic si asta poate fi un motiv. Daca mi-as fi luat o marime mai mare nu cred ca s-ar fi asezat foarte bine.

Sacoul e foarte fain in realitate. Nu este un sacou din acela batos, ci este realizat dintr-un material lejer, astfel incat poate fi purtat si la tinute casual. Am ales marimea S/M si imi vine perfect. Imi place maxim cum arata in combinatia asta si am sa-l port foarte des, pentru ca merge foarte bine si la adidasi.

Eu sunt multumita de rezultat. Am ales sandale cu toc, dar acestea pot fi inlocuite oricand cu tenisi sau adidasi comozi. 

tinuta de toamna

Cum vi se pare tinuta mea de astazi? Este pe stilul vostru?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

19 Comments

  1. Wow ești foarte frumoasă draga mea îți stă super in aceasta ținuta si îmi place si coafura ta 😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.