Ootd- Set din doua piese cu imprimeu de pe Femmeluxe

Dupa tinuta de toamna de ieri, astazi a venit timpul sa va arat si ultimul articol vestimentar din comanda Femmeluxe. De fapt, este un set din doua piese cu imprimeu pe care l-am ochit de ceva timp. E o tinuta potrivita sezonului, caci se pare ca vremea s-a cam racit si toamna isi intra in drepturi.

Set din doua piese cu imprimeu

Nu e primul set de acest gen din garderoba achizitionat de la ei. Cred ca am 4 sau 5 seturi si pe fiecare le-am purtat cu placere. Pe cateva dintre ele le port zilnic pe acasa caci sunt tare comode si confortabile iar celalalte sunt purtate atunci cand ies la plimbare sau cumparaturi.

Setul din doua piese cu imprimeu sarpe pe care l-am achizitionat in ultima comanda Femmeluxe a fost o dragoste la prima vedere, sa-i zic asa. Ma uitam de ceva timp la el insa nu stiam daca sa-l iau sau nu, caci imprimeul nu e unul des intalnit. Dar pana la urma am zis ca-l vreau musai in garderoba. Si bine am facut, caci e  tare fain iar imprimeul e unul deosebit.

Desi nu port in general haine cu imprimeu sarpe, acesta mi se pare ca mi se potriveste si ma avantajeaza. Eu mi-am ales marimea S/M asa cum fac de obicei la seturile de acest gen, Si imi vine perfect, nici prea stramt nici prea larg. Pantalonii sunt mulati insa bluza e usor oversized dar contrastul acesta al dimensiunilor imi place cum vine. Materialul este unul placut al atingere, supraelastic si se muleaza pe corp. Materialul tine usor de cald, deci se potriveste perfect sezonului asta pretentios.

Sunt foarte incantata de acest set fain de pe Femmeluxe. Mi-a placut de cand l-am vazut pe site dar in realizatate imi place si mai mult. E foarte chic si diferit de ce am vazut pe la noi. Asa ca daca si voi vreti ceva diferit, comod, de calitate si accesibil la pret, acest set este potrivit.

set din doua piese cu imprimeu

coafura bob lung

Cum vi se pare tinuta mea de astazi? Ati purta un astfel de set?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

16 Comments

  1. Este in trend acest imprimeu si daca nu ar fi atat de mute produse cu el, poate ca ar fi si mai placut 🙂
    Iti vine bine si da, chiar te avantajeaza acest set.
    Sa-l porti cu drag!

  2. am tot vazut setul asta in mai multe variante de materiale si imprimeuri, dar cred ca varianta asta, snake, este preferata mea din tot ce-am vazut pana acum. Iti vine de minune si te prinde si la fata, iar pretul este incredibil de mic, deci ai facut o afacere buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.