Schimbari in locuinta pe care vreau sa le fac odata cu venirea toamnei

Toamna este anotimpul ce aduce cu el schimbari. Atat in natura cat si in garderoba si locuinta noastra. Desi recunosc ca frigul nu e tocmai pe placul meu. Vremea schimbatoare de asemenea imi schimba si mie starea de spirit. Dar ce ador eu toamna sunt zilele ploiase in care stau in casa, in patura calduroasa vizionand un film si cu o cana imensa de ciocolata calda in mana. Hmm….rasfat total.

Ce-mi mai place mie e redecorarea de sezon. Vara are plusurile sale insa si toamna ne da prilejul de a face schimbari binevenite in suflet si in casa. Locuinta e locul in care venim de fiecare data cu drag. Locul care intruchipeaza dragostea, fericirea alaturi de familie. Si pentru ca-mi place ca locuinta sa fie una calduroasa si primitoare, sezonul acesta mi-am propus sa fac cateva schimbari in locuinta menite sa ne transforme casa in locul visurilor noastre.

Schimbari in locuinta odata cu venirea toamnei- imi transform casa in locul nostru de vis

Imi plac schimbarile. Nu neaparat cele majore. Insa imi place sa schimb diverse lucruri prin casa, astfel incat locuinta sa fie pe placul nostru si potrivit nevoilor noastre.  Imi place de asemenea ca atunci cand avem musafiri, acestia sa se simta in largul lor si ca acasa. Asa ca aceste scchimbari in locuinta noastra vor fi de mare ajutor.

Deci, ce transformari vreau sa fac in aceasta toamna? Haideti sa aflati si poate va dau si voua ceva idei de decorat. Favi.ro este aliatul meu de incredere in aceasta schimbare. Ma va ajuta sa-mi transform locuinta simplu, rapid si exact pe stilul meu. Si nici nu va fi nevoie sa chletui exagerat de multi bani.

Culorile toamnei pe peretii casei

Se stie ca noul sezon implica neaparat curatenie generala. Si daca tot ne apucam de treaba, vreau ca peretii casei mele sa aiba culorile placute ale toamnei. Toamna imi da o stare de liniste, melancolie iar culorile sale s-ar potrivi perfect cu celalate idei de decorat ale casei. As alege o nuanta de galben aramiu. Galbenul inspira optimism si imi da intotdeauna o stare de bine, de acasa.

Mobila noua

Nu vreau sa schimb mobila din toata casa. Insa putina noutate nu strica niciodata. Vreau o casuta placuta, in care sa ma relaxez si mobila are un impact puternic asupra starii de spirit. Imi doresc in mod special o masuta de toaleta care sa se integreze perfect in dormitor. M-am saturat de cosmetice puse peste tot, am atat de multe incat imi trebuie neaparat un loc al meu. Pe Favi.ro am cautat prima data si am gasit masuta visurilor mele. Am ales o masuta de toaleta alba cu multe sertare, scaun dar si cu oglinda cu led. Mereu mi-am dorit asa ceva si acum imi voi indeplini visul.

schimbari in locuinta

Si un fotoliu in nuante de albastru mi-as dori si tot acolo l-am gasit. Ar fi perfect pentru momentele de relaxare in care discut cu voi, cititorii mei, prin interemediul blogului. Si s-ar integra perfect in sufragerie.

Paturi si perne pufoase

Ooo, ce poate fi mai frumos in sezonul rece decat casa plina de pernute pufoase si paturi calduroase. Imi place ca in fiecare colt al casei sa gasesc o perna si o patura. Dupa lipsa lor in sezonul canicular, acum am nevoie de ele. Pernutele neaparat trebuie sa fie pufoase si cu imprimeuri si culori tomnatice. Iar paturile care imi vor acoperi fiecare canapea sau scaun musai sa fie impletite.

 

Decoratiuni de toamna

Decoratiunile fac diferenta. Toamna e momentul cel mai bun sa umplu casa cu astfel de decoratiuni. Un cos plin cu fructe de toamna in bucatarie, o vaza cu crizanteme colorate in sufragerie. Dovlecii sunt de asemenea potriviti ca decoratiuni, la fel ca si crengutele si frunzele. Sa nu uitam de lumanarile parfumate pe care mi le doresc in toata casa. Imi dau o stare de relaxare.

Covoarase noi

Toamna= vreme rece si capricioasa. Asa ca in toata casa o sa aleg covorase in culorile calde ale anotimpului si suuuper pufoase. Un covor ales bine va schimba total incaparea in care este situat. Aaa,da ..si papuci pufosi si caldurosi.

favi.ro

Micile schimbari sunt menite sa faca din locuinta mea frumoasa, una si mai frumoasa. Frumusetea sta in micile detalii, decoratiuni tomnatice si iubire..multa iubire pe care s-o impartasim cu cei dragi toata viata. Casa noastra este locul nostru de vis, martorul povestii noastre.

Voi ce schimbari vreti sa faceti la inceput de toamna?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

22 Comments

  1. Este foarte frumoasă măsuța aleasă de tine ,dar și fotoliul este minunat ❤🤗😍! Chiar am rămas cu gândul la măsuța ta ,îmi place mult ,având și atâtea sertare este nemaipomenit de bună ❤💖🤗👍😘.

  2. Sa am o masuta de machiaj ar fi ca un vis implinit. Asta imi lipseste si am tot zis sa imi iau una, dar problemele sunt mai multe. Nici spatiu nu am prea mult pentru ea, dar sa vad cum rezolv

  3. Si mie imi place sa decorez casa odata cu venirea toamnei! Momentan nu am piese de mobilier in minte, dar paturi, perne si obiecte decorative sigur cumpar. 😍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.