3 tinute de toamna cu articole vestimentare de pe Femmeluxe 

Ultima comanda de la Feemeluxe a fost din nou pe placul meu. A ajuns super rapid si de indata ce am vazut produsele am si iesit la poze. De data aceasta mi-am ales produse pentru 3 tinute de toamna: o pereche de pantaloni, o bluza dar si doua seturi din doua piese, negre.

Am cam invatat cum sa aleg produsele de pe Femmeluxe astfel incat acestea sa se potriveasca stilului meu dar si sa o nimemeresc ok cu marimile. Initial am vrut o rochie din mesh dresses dar am lasat-o balta. Vremea e in racire asa ca nu stiu daca voi apuca sa port prea des rochia. Asa ca m-am reorientat catre alte articole vestimetare pe care sa le pot purta mai des cat inca vremea ne permite.

3 tinute de toamna cu articole vestimentare de pe Femmeluxe 

Pantaloni si bluza

Dupa ce mi-am luat pantalonii negri de pe site am stiut ca mai vreau inca o pereche. Atunci am ales o marime mai mare decat ar fi trebuit caci acestia sunt super elastici. Asa ca de data asta am ales o pereche de pantaloni kaki si cu un numar mai mic, 8 mai exact. Pantalonii sunt tare usor de purtat si pot fi combinati atat cu tocuri, incaltaminte cu talpa joasa sau chiar adidasi. Se aseaza tare bine pe corp, totusi eu o sa ii port cu o curea pentru a evidentia mai bine talia. Am ales sa combin pantalonii cu o bluza din lace bodysuits si mi se pare o combinatie reusita.

Bluza body este prima de acest gen pe care o am dar ma incanta idee. Se poarta super usor iar faptul ca e body nu mai am grija ca bluza va iesi din pantaloni. Modelul este destul de dragut, usor transparent. Desi pe site e prezentata altfel, eu am ales sa o port cu partea din spate in fata, mi se pare ca ma prinde mai bine dar se aseaza si mai frumos. Volanasele acelea ce o decoreaza sunt tare feminine iar nuanta este placuta.

tinute de toamna

Seturi din doua piese

Din categoria co-ords mi-am ales inca doua seturi sport. Daca ma urmariti stiti ca iubesc seturile lor, arata supeeer bine si se aseaza frumos pe corp.

Setul din doua piese ce are bluza mai scurta e asemanator cu unul deja cumparat de la ei. Imi place cum arata, dar stiu sigur ca nu voi purta pe strada sub nicio forma bluza aceea extrem de scurta. Doar daca voi pune un maiou negru pe dedesupt voi indrazni. Materialul este foarte ok calitativ raportat la pret. Eu am achizitionat setul in principal pentru pantaloni pentru ca sunt extrem de comozi si faptul ca au talie inalta. Ii port pe acasa pentru ca ma simt bine cu ei. Daca ar face si ei bluzele mai lungi ar fi minunat.

set sport

 

Celalalt set este si el tare fain. L-am ochit de ceva timp dar nu l-am luat din pricina vremii calduroase. Acum e perfect pentru a purta un astfel de set. O sa fiu sincera si o sa va spun ca in prima instanta aveam impresia ca setul va fi dintr-un altfel de material decat e. El este super elastic si nu din bumbac sau ce credeaam eu ca e. Dar spre suprinderea mea se aseaza chiar bine. Atat colantii cat si bluza prezinta dungi verticale. Bluza are manecile foarte lungi si mi se pare tare chic. In talie are un cordon subtire din acelasi material si completeaza perfect setul. Eu mi-am ales ca de obicei marimea S/M si imi vine perfect. E un set foarte fain ce poate fi purtat si in zilele racoroase ale acestei toamne. Chiar e o achizitie buna.

Nu stiu ce impresie aveti voi dar eu pot declara ca si de data aceasta am facut o alegere buna in ceea ce priveste comanda de pe Femmeluxe. Am din nou cosul de cumparaturi plin si abia astept sa plasez o noua comanda si sa ma bucur de produsele lor.

Cum vi se par cele 3 tinute? Ce articol vetsimentar din cele 4 va place mai mult?

 

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

21 Comments

  1. Toate tinutele sunt foarte frumoase dar eu cred că te avantajează prima pantalonii kaki si bluza body 🥰😘

  2. Ținutele alese de tine sunt potrivite toamnei cu temperaturi mai îngăduitoare. 🙂
    Dacă este frig și ploaie, după mine ar trebui să fie mult mai groase și să acopere tot. Dar nu este vorba despre mine, prin urmare, felicitări pentru alegeri!

  3. Toate imi plac si iti sta foarte bine pentru ca ai un corp foarte frumos!Prima tinuta e super faina!!Bluza e tare misto!!!Iti sta foarte bine!A doua tinuta e foarte faina,dar si eu ca si tine nu as avea curajul sa o port pe strada!Ultima tinuta imi place mult doar ca ,parca e prea mult negru!Eventual cu niste margele colorate sau un alt cordon sau o curea colorata ar fi perfect!!

  4. Seturile din 2 piese sunt asa faine!! Usor de imbracat cand te grabesti! Imi plac produsele de pe acest site. Si bodyul e tare interesante. 😘

  5. Ce-mi plac toate trei tinutele! Foarte frumoase si se asaza bine pe corp.
    Sa le porti cu drag 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.