Ce produse putem cumpara pentru a realiza un machiaj de halloween

Halloween-ul este o sarbatoare care prinde din ce in ce mai mult si in tara noastra. Desi nu e o sarbatoare romaneasca, anual se dau petreceri tematice la care participa o multime de lume dornica de petrecere. Nu pot spune ca sunt impatimita a acestei sarbatori dar uneori e bine sa mai iesim din starea noastra si sa mai participam la evenimente menite sa ne distinda. Sau, daca nu particip in mod special la o petrecere de Halloween profit neaparat de oferte ce sunt lansate in aceasta perioada.

machiaj de halloween

Cum sa te pregatesti pentru o petrecere tematica de Halloween

Ei bine, pentru a lua parte la o petrecere tematica cu ocazia Halloween-ului trebuie sa va pregatiti din timp. E nevoie sa aratati bine si infatisarea voastra sa se potriveasca temei. De Halloween de obicei tematica petrecerilor este mai infricosatoare insa sunt si petreceri mai dragute fara spirit creepy. Indiferent de tematica pentru a arata bine trebuie sa avem un costum potrivit si cateva produse pentru a realiza un machiaj de halloween.

Ce produse de pe Notino putem cumpara pentru a realiza un machiaj de halloween

Un fond de ten cu acoperire mare

Pentru a acoperi toate imperfectiunile, un fond de ten cu acoperire mare este necesar. Dermacol este o alegere buna daca vrem ca machiajul sa arate impecabil. In plus, are si un pret accesibil.

dermacol

Trusa de machiaj

O trusa de machiaj e obligatorie daca vrem un machiaj perfect. Recomand o trusa de machiaj cu nuante diverse, si mai inchise si mai deschise pentru a realiza machiajul tematic de Halloween dar si sa o putem folosi si in zilele obisnuite. Trusa I Heart Revoution Tasty Avocado mi se pare o paleta accesibila si versatila ca si culori, putand fi folosita cu succes si in machiajul de Halloween.

i heart revolution

 

Un ruj intr-o nuanta inchisa

Pentru o alura infricosatoare un ruj intr-o nuanta inchisa cu siguranta va completa perfect machiajul de Ha-lloween. Lancôme L’Absolu Rouge Drama Matte este cu siguaranta una din cele mai bune alegeri pentru un ruj de calitate care sa evidentieze frumos orice machiaj. 

Halloween-ul e aproape asa ca trebuie sa ne pregatim din timp pentru petrecere. Sau, faceti ca mine , pregatiti lista de shopping pentru a profita de ofertele de pe Notino de Halloween.

Voi obisnuiti sa petreceti de Halloween?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

3 Comments

  1. Superbă paleta,îmi plac culorile ,dar și rujul este foarte potrivit acestei sărbători ! 😍❤😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.