De ce sa alegeti ojele semipermanente de la Mounli

Intotdeauna mi-a placut ca manichiura mea sa fie impecabila. Din pacate oja clasica nu ma ajuta in acest sens. De fiecare data cand o aplicam ma puteam bucura de aspectul sau doar o zi. A doua sau a treia zi,oja era ciobita si manichiura mea avea un aspect neingrijit. De aceea am ales in ultima perioada sa imi fac manichiura semipermanenta cu oje Mounli.

mounli

De ce am ales oja semipermanenta?

Desi o sa fiu sincera si o sa va spun ca la inceput nu prea avem idee ce presupune aplicarea ojei semipermanente. Dar am vrut sa am unghii frumoase si sa nu mai am grija lor ca la cateva vase spalate oja va ciobi. Mai ales ca mi-am dorit sa fac tot acest proces eu singura, acasa. Inceputul a fost usor in ceata, sa spun asa. Dar, am urmarit tot felul de tutoriale si am citit diverse bloguri pentru a face exact pasii indicati pentru a ma putea bucura de manichiura mea cat mai mult timp. Prima data poate parea usor dificil dar repetia e mama invataturii asa ca urmatoarele dati va deveni tot mai usor. Cel mai importat este sa stiti ca inainte de a va apuca sa va faceti unghiile semipermanente sa alegeti produse de calitate ca cele de la Mounli. Pentru a va putea bucura de unghii frumoase cat mai mult timp recomand sa folositi intreg kitul de la acelasi brand: primer, baza, culoare si top. In acest fel cu siguranta manichiura va rezista cel putin 2 saptamani.

Motive pentru care sa alegi manichiura semipermanenta:

  • aplicare simpla, ca la o oja normala doar ca se va usca la lampa uv/led;
  • culori deosebite;
  • preturi accesibile pentru fiecare buzunar. La inceput va fi costul mai mare pentru ca se vor cumpara produsele, dar mai apoi investitia va merita;
  • rezistenta indelungata de cel putin 2 saptamani. Daca oja e aplicata bine poate rezista si pana la 4 saptamani insa nu recomand sa o tineti atat. Nu e nici estetic, nici sanatos;
  • nu se mai rup unghiile. Unghiile nu vor mai fi atat de casante si vor arata impecabil.

De ce sa alegeti ojele semipermanente de la Mounli

Mounli e un brand pe care l-am descoperit recent insa ma bucur la fiecare manichiura de produsele sale. Eu am atat baza cat si top coatul de la ei dar si inca 5 culori superbe. O sa va recunosc faptul ca mai am oje semipermanete si de la alte branduri insa aici am vazut modele deosebite pe care nu le-am vazut pana acum. Produsele se aplica extrem de usor si arata impecabil pe unghii. Rezistenta este de minim 2 saptamani. Poate rezista mai mult, eu insa nu am tinut-o pentru ca vreau sa ma bucur de cat mai multe nuante de la ei. Preturile mi se par foarte accesibile mai ales fiindca sticlutele au 15 ml, cantitate ce va putea fi folosita luni intregi.

Pana acum am folosit 4 dintre nuantele primite, mai am una pe care am s-o folosesc curand. Insa nu am mai avut rabdare si trebuia sa va vorbesc despre produse. Daca ma urmariti pe facebook sau instagram sigur ati vazut nuantele folosite pana acum. Favorita mea e oja termica. E prima daca cand folosesc asa ceva dar sunt fascinata. La temperaturi ridicate oja are nuanta de roz iar la temperaturi scazute se schimba in gri.

Asadar, de ce sa alegeti produsele Mounli:

  • pret extrem de bun;
  • gramaj generos;
  • aplicare rapida si usoara;
  • culori indraznete si deosebite;
  • rezistenta de minim 2 saptamani;
  • se lanseaza periodic nuante noi de oja semipermanenta.

Eu sunt tare, tare incantata de faptul ca amdecoperit produsele Mounli si cu siguranta imi doresc nuante noi de la ei din portofoliu. Deja am ochit cateva nuante de oje sublime pe care trebuie sa le am.

oja termica

oja termica mounli

 

Daca doriti si voi o reducere de 15% pe http://moun.li/Cristina15 putetifolosi doar o singura data codul meu: Cristina15 , iar la fiecare comanda plasata primiti apoi, puncte de fidelitate care le poti refolosi la urmatoarea  comanda!

Voi stiati de Mounli? Cum vi se par nuantele alese?

Share daca iti place...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Barbieru Cristina

13 Comments

  1. Vai ce frumose sunt. Chiar ma intrebam cum de ai asa unghii faine dar am crezut ca nu faci prea multe prin casa. Multumesc ca ne-ai impartasit secretul

  2. Chiar sunt foarte frumoase, rezistă mai mult timp și au și un gramaj destul de bun ,sunt superbe unghiuțele tale !😍👍❤🤗

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.